Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ayy dün akşam bana da oldu böyle. Bi çöktüm bi üzüldüm tüm umutlarım uçup gitmişti resmen. Şimdi biraz daha iyiyim :))

bende bunu yapıyorumda 1 hafta oldu daha hemen erımeyız yanı :) kendımız bu moda alısmamıs lazm bız cabuk alıyoruz sonucda hayat boyu bu surmelı

bende bunu yapıyorumda 1 hafta oldu daha hemen erımeyız yanı :) kendımız bu moda alısmamıs lazm bız cabuk alıyoruz sonucda hayat boyu bu surmelı
Haklısın Aslıcığım. Hızlı hızlı gitsin istiyoruz biz ama bi mucize yok malesef gitmiyo işte. Bi de güzel şeylerden yiyemicem diye düşünüp can sıkıyorum ama sonra diyorum tat biraz nolcak o kadardan.

tabı cnm ole dusunme az da olsa tadarsn her zman olmasada arada odul yaparsn bısey olmaz bı omur dıyet yapmıcaz hos

Valla unutmadan yapınca iyi tabi :) ben de dediğim gibi aklıma geldikçe işte. Senin diyette saatler nasıl cnm

benım sabah 9 kahvaltı oglen 1 gıbı yemek ara 4 ve 6 ama ben degısıom :) aksamda 8 cogunlukla calısınca bole cnm

Kızlar etki ediyor ama gerçekten kendim de bi incelme hissediyorum sizde için ben foto atıyorum ki görüp bende kürümu yapiyim falan diyin diye
Ay valla evde bazen soda fln olmuyo sürekli yapamam ben o yüzden cnm :)) sen yap ama evinde sürekli bulunuyorsa malzemeler

6 li sade soda aldım tekli kucuk yoğurt aldım 8 tane. 3 tanede limon aldım başladım
Ohh iyi iyi :) ben markete kendim gidemediğim için kalıyo malesef. Eşim de unutur genelde :)) biz de böyle yapıcaz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…