Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hmm evet öyle yapiiim kahvaltıyla akşam yemeği yemeden ikindi yaptıklarımdan biraz yerim, artık akşamda az nesfit yesem onla yatarım
Nesfit yemene bile gerek kalmıcak bence. Börektir çörektir iyi doyuruyo. Sen onlardan az al salata fln yaparsan ondan fazla al çayı da fazla tüket şişirsin :)

Kızlar bunu yazan kimse inanamıyorum ben bu şekilde iki tip beslenerek 64 kiloya kadar ulaştım . Sonuç facia . Acıktıkca elim ayağım titremeye başlıyor bu çok mantıksız vücudu bu kadar aç bırakınca yağ depolamaya başlar metabolizmaylada alakalı biraz benim diğer eltim 41 kilo ve her gün 2 tam büyük ekmek bitiriyor . İnanmayın böyle yorumlara kendi vücudunuza göre yapın tabi ama ben kesinlikle iki öğünden yana değilim

Bana yarayan 2 öğün canım mesela. Ama senin durumun farklı tabi. Ben çok araştırdım bu konuyu,denedim çoğu şeyi de. Bnm elim ayağım titremez kolay kolay. Senin insülin direncin olduğu için bunu yapma zaten tatlım. Diğer eltin nasıl o kadar zayıf öyle yemesine rağmen :/

Ara öğünlerde iki tane pizza bi tane ekmek yiyin demiyorum zaten ara öğünde meyve yoğurt salatalık ne kadar kalori aldırır ya da midenizi ne kadar genişletir ki ? Yada sürekli aç kaldığınızda siz inananıyor musunuz küçük bi tabak yemek size yeticek ? 3 ana 3 ara yediğimiz halde acıkıyorsak iki öğünde dahada fazla yemez miyiz ? Sakın öyle bir hataya düşüp vücudunuzdaki yağları arttırmaya kalkmayın tıka basa doyana kadar yememek önemli olan tam doymadan sofradan kalkmak ve 20 dakika boyunca yavaş yavaş yemek . Aldığımız kiloları 1 haftada almadık ki bir haftada gitsin aslında çok sabırsızlanıyoruz ama sudan değil yağlaromızdan gitsin kızlar biraz sabır işi

Canım sen bide bir hfta öyle dene o zaman ne diyim :) zaten o kadar gıcık oluyorum ki on acayip zayıf kızı ondan daha şişman ve 6 yaşında beli 55 cmdir yani o derece ve benden eşimden fazla yemek yer tabak tabak gece yatmadan önce yarım ekmek yer yatar yarım ekmek kokoreç bana yetmez diyip içini bi yarıma daha bölüyor tam bir ekmek yiyor her gece yağlı tuzlu mısır patlatır ve biri 6 diğeri 2 yaşında iki çocuğu var yani inanılmaz

Yuh yaa nasıl oluyo o :) neyse tatlım ben kimsenin bünyesini bilemem tabi sadece farklı bakış açılarını göstermek istedim. Benim amacım iki öğün yanda tek öğünle günü bitirmek değil. Tam olarak acıktığımda normal porsiyonlarla doymayı öğrenmek. Her zaman yapılcak bisey değil sadece bir süre alışmak için yapmak istedim

Cnm senin o eltin ne sıklıkta yemek yiyor mesela?iyice karnını doyurup kaç saat sonra acıkıyo? Ben bunu anlamaya çalışıyorum

Bu aksam ki kürümü bebek yogurduyla yaptım bir tık daha içilebilir hale geldi
Hadi herkes yatmadan kürünü hazirlasin vee fondip

Cnm senin o eltin ne sıklıkta yemek yiyor mesela?iyice karnını doyurup kaç saat sonra acıkıyo? Ben bunu anlamaya çalışıyorum
canım her sabah kahvaltıda patates kızartır sucuk yapar yarım ekmek yer çay içer :)4 buçukta abim geliyor işte onunla yiyorlar arada atıştırır 4 buçukta yer yarım ekmek yemek bide gece yer yatmadan önce tabi benim bildiğim kadarıyla

Harikasn sende masallah ortak noktayi iyi bulmussun bakalim bzmki yemeklerde de cok secici salata mesela kur kuru yer ya yagsiz limonsuz olurmu diom yok dio

Oyy sizinkide baya secici bzmkine makarna ver yeter o yonden rahatim snra ikimiz baskül ailesi gbi oluruz

Anladım cnım tmm :)

kızlar günaydın :) kahvaltımı yapıyorum şimdi.
Dereotlu peynirli kaşarlı omlet,kepekli ekmek peynir zeytin salatalık ve form çayı var menüde :)
Sizler ne yapıyosunuz bakalım

kızlar günaydın :) kahvaltımı yapıyorum şimdi.
Dereotlu peynirli kaşarlı omlet,kepekli ekmek peynir zeytin salatalık ve form çayı var menüde :)
Sizler ne yapıyosunuz bakalım

gunaydın afıyet olsun tatlım

bende cay 2 dilim ekmek peynır 3 cevız domates bıde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…