- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.441
Nesfit yemene bile gerek kalmıcak bence. Börektir çörektir iyi doyuruyo. Sen onlardan az al salata fln yaparsan ondan fazla al çayı da fazla tüket şişirsin :)Hmm evet öyle yapiiim kahvaltıyla akşam yemeği yemeden ikindi yaptıklarımdan biraz yerim, artık akşamda az nesfit yesem onla yatarım
Bana yarayan 2 öğün canım mesela. Ama senin durumun farklı tabi. Ben çok araştırdım bu konuyu,denedim çoğu şeyi de. Bnm elim ayağım titremez kolay kolay. Senin insülin direncin olduğu için bunu yapma zaten tatlım. Diğer eltin nasıl o kadar zayıf öyle yemesine rağmen :/Kızlar bunu yazan kimse inanamıyorum ben bu şekilde iki tip beslenerek 64 kiloya kadar ulaştım . Sonuç facia . Acıktıkca elim ayağım titremeye başlıyor bu çok mantıksız vücudu bu kadar aç bırakınca yağ depolamaya başlar metabolizmaylada alakalı biraz benim diğer eltim 41 kilo ve her gün 2 tam büyük ekmek bitiriyor . İnanmayın böyle yorumlara kendi vücudunuza göre yapın tabi ama ben kesinlikle iki öğünden yana değilim
Canım sen bide bir hfta öyle dene o zaman ne diyim :) zaten o kadar gıcık oluyorum ki on acayip zayıf kızı ondan daha şişman ve 6 yaşında beli 55 cmdir yani o derece ve benden eşimden fazla yemek yer tabak tabak gece yatmadan önce yarım ekmek yer yatar yarım ekmek kokoreç bana yetmez diyip içini bi yarıma daha bölüyor tam bir ekmek yiyor her gece yağlı tuzlu mısır patlatır ve biri 6 diğeri 2 yaşında iki çocuğu var yani inanılmazBana yarayan 2 öğün canım mesela. Ama senin durumun farklı tabi. Ben çok araştırdım bu konuyu,denedim çoğu şeyi de. Bnm elim ayağım titremez kolay kolay. Senin insülin direncin olduğu için bunu yapma zaten tatlım. Diğer eltin nasıl o kadar zayıf öyle yemesine rağmen :/
Yuh yaa nasıl oluyo o :) neyse tatlım ben kimsenin bünyesini bilemem tabi sadece farklı bakış açılarını göstermek istedim. Benim amacım iki öğün yanda tek öğünle günü bitirmek değil. Tam olarak acıktığımda normal porsiyonlarla doymayı öğrenmek. Her zaman yapılcak bisey değil sadece bir süre alışmak için yapmak istedimCanım sen bide bir hfta öyle dene o zaman ne diyim :) zaten o kadar gıcık oluyorum ki on acayip zayıf kızı ondan daha şişman ve 6 yaşında beli 55 cmdir yani o derece ve benden eşimden fazla yemek yer tabak tabak gece yatmadan önce yarım ekmek yer yatar yarım ekmek kokoreç bana yetmez diyip içini bi yarıma daha bölüyor tam bir ekmek yiyor her gece yağlı tuzlu mısır patlatır ve biri 6 diğeri 2 yaşında iki çocuğu var yani inanılmaz
Cnm senin o eltin ne sıklıkta yemek yiyor mesela?iyice karnını doyurup kaç saat sonra acıkıyo? Ben bunu anlamaya çalışıyorumCanım sen bide bir hfta öyle dene o zaman ne diyim :) zaten o kadar gıcık oluyorum ki on acayip zayıf kızı ondan daha şişman ve 6 yaşında beli 55 cmdir yani o derece ve benden eşimden fazla yemek yer tabak tabak gece yatmadan önce yarım ekmek yer yatar yarım ekmek kokoreç bana yetmez diyip içini bi yarıma daha bölüyor tam bir ekmek yiyor her gece yağlı tuzlu mısır patlatır ve biri 6 diğeri 2 yaşında iki çocuğu var yani inanılmaz
canım her sabah kahvaltıda patates kızartır sucuk yapar yarım ekmek yer çay içer :)4 buçukta abim geliyor işte onunla yiyorlar arada atıştırır 4 buçukta yer yarım ekmek yemek bide gece yer yatmadan önce tabi benim bildiğim kadarıylaCnm senin o eltin ne sıklıkta yemek yiyor mesela?iyice karnını doyurup kaç saat sonra acıkıyo? Ben bunu anlamaya çalışıyorum
Ayy zor evet, ortak noktada buluşacaksınız artık
Ben yumurtayı sarısını ve beyazını karıştırıp pişirince severim, eşim sarısını hiç karıştırmadan seviyo, yeni evlendiğimizde 2 yumurta kırıyodum tavaya bi kenarında birini karıştırıp, diğer kenarında birini karıştırmadan pişiriyodum
Ay sarmaya asla hayır diyemem sende hamburger yedim dedin pizza yiyesim geldi .dd
Makarnayı benim eşimde sevmez önceden yapmıyodum, kızkardesim yapar annemlerde yerdik☺şimdi çocuklar çok seviyo birlikte yiyoruz eşime de başka birşey yapıyorum, ben tavuk yemiyorum oda hergün tavuk olsa yeryemek konusunda ilginç bir ikiliyiz biz
Anladım cnım tmm :)canım her sabah kahvaltıda patates kızartır sucuk yapar yarım ekmek yer çay içer :)4 buçukta abim geliyor işte onunla yiyorlar arada atıştırır 4 buçukta yer yarım ekmek yemek bide gece yer yatmadan önce tabi benim bildiğim kadarıyla
kızlar günaydın :) kahvaltımı yapıyorum şimdi.
Dereotlu peynirli kaşarlı omlet,kepekli ekmek peynir zeytin salatalık ve form çayı var menüde :)
Sizler ne yapıyosunuz bakalım
Afiyet olsun canım :) daha kimseler gelmedi işler yoğun herhalde kızların :))gunaydın afıyet olsun tatlım
bende cay 2 dilim ekmek peynır 3 cevız domates bıde :)
Afiyet olsun canım :) daha kimseler gelmedi işler yoğun herhalde kızların :))
Aaa doğru unuttum ben onun gidiceğini :) insta.dan yazsana müsaitsen bakalım görürse cvp veriraynen sabah yogunlugu demek
mervede dıyetsyene gıtcekdı napdı acep
Aaa doğru unuttum ben onun gidiceğini :) insta.dan yazsana müsaitsen bakalım görürse cvp verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?