Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Senin isinde zor cnm bende suan es adayi var ama oda ole ben beyaz bulgur seviom yok o salcali severmis dedm ben ne seversem o ☺☺ isin sakasi tabi ah ah annemdw yaprak sardi en sevdigimden az kacanaklar guzeldir

Bilmem sebzeli filan olunc severim pilavını ama eşim de onu sevmiyormuş öyle dedi :) zaten yapmadım evlendiğimizden beri hihoyttt

Sevmiosa zorlamann anlami yok diosun haklisin MerveeTunaa begenip kaciyor ya bende eve geldm sayilir tel cekmicek sabah bildirimleri yaparim seviyore sizi

Senin isinde zor cnm bende suan es adayi var ama oda ole ben beyaz bulgur seviom yok o salcali severmis dedm ben ne seversem o ☺☺ isin sakasi tabi ah ah annemdw yaprak sardi en sevdigimden az kacanaklar guzeldir
Ayy zor evet, ortak noktada buluşacaksınız artık
Ben yumurtayı sarısını ve beyazını karıştırıp pişirince severim, eşim sarısını hiç karıştırmadan seviyo, yeni evlendiğimizde 2 yumurta kırıyodum tavaya bi kenarında birini karıştırıp, diğer kenarında birini karıştırmadan pişiriyodum

Ay benim eşimde yumurtayı az pişmiş seviyo allahtan bende aynı makarna pilav hiç sevmez bende bayılırım ama artık yemiyorum tabi :)

Bilmem sebzeli filan olunc severim pilavını ama eşim de onu sevmiyormuş öyle dedi :) zaten yapmadım evlendiğimizden beri hihoyttt
Ay ben bulguruda çok severim eşimde bayılır bende evlendiğimden beri nerdeyse 5 gün bulgur yapıyorum bıkkınlık geldi o kadar yapmaktan .d

Ay sarmaya asla hayır diyemem sende hamburger yedim dedin pizza yiyesim geldi .dd

Ay benim eşimde yumurtayı az pişmiş seviyo allahtan bende aynı makarna pilav hiç sevmez bende bayılırım ama artık yemiyorum tabi :)
Makarnayı benim eşimde sevmez önceden yapmıyodum, kızkardesim yapar annemlerde yerdik☺şimdi çocuklar çok seviyo birlikte yiyoruz eşime de başka birşey yapıyorum, ben tavuk yemiyorum oda hergün tavuk olsa yeryemek konusunda ilginç bir ikiliyiz biz

Ay bende yarı vejeteryanım öyle kavurma falan sevmiyorum yiyemiyorum tavukta sadece göğüs yerim :)

Kızlar moralim bozuk canım sıkkın yaa yemeği de fazla kaçırdım. Ekmeği 1 dlm yedim ama bugün toplamda 4 dlm yemiş oldum. Kafam çok karışık,başaramıcakmışım gibi hissediyorum. Birden unutlarım uçup gitti sanki

Şöyle bir yazı buldum kızlaarr ve ben gerçekten inanıyorum buna bakın şimdi..

ALINTIDIR.

ben oldukça zayıf biriyim.ve kilo veremeyenlere şaşıyorum.ben kilo alınca direk göbekten alıyorum ve bunun için ilk olarak mideyi küçültmek gerek çok yememk için.bu söylediğim şeylere ters bakanlar oldu çünkü onların yemeğe karşı zaafları wardı ve buyüzden kilolulardı.ama kilo vermek istyosanız ben söyliğim de yapmak istemeyenler yapmasın dedim ve kolları sıvadım.
yaptığım birçok gözleme göre kilolu olanların ortak yanları çok hızlı yemesi
ikincisi herkesin bildiği gibi de çok yemesi
bana göre en önce bunlardan kurtulmak gerek,
*acıktığınız zaman haldur huldur dalmayın!!!:bırakın karnınız guruldasın,ve gruldaması geçsin bana göre karın guruldaması;bana yemek verin açım açım diyor.ve bir süre sonra karnınızın guruldaması geçer ve mide küçülür dolayısıyla iştah kapanır açlığınız gider bu genelde herinsanda olur ve bu aşamada aralıklarda bir bardak su alabilirsiniz.guruldadıktan sonra en önemli kısmı ise doyana kadar yememek.dikkat ettiyseniz aç kalındemiyorum sadece midenizi küçültmek için gruldamasını bekleyin ve gruldaması geçene kadar hiç birşey yemeyin gruldamasıdemek mide küçülüyo demek unutmayın ve sonucundada iştahınız kaçar yani yemek yemessiniz yememeye dewam ederseniz ve baş dönmesi yapabilir çünkü kendinizi bir süre aç bıraktınız bu yüzden sadece hafifçe atıştırın ama doymayın midenizin tekrargenişlemesi için zorlamayın.we her yapışınızda mideniz biraz daha birazdaha küçülücektir bu gün geçtikçeistemdışı az yemenizden anlayabilirsiniz.kilo bu şekilde verilir diyemem ama kilo bu şekilde alınmazdiyebilirim.ama mide küçüldüğü için yemek az yediğiniz için kilolar verilebilir bunun mantığını düşündüğünüzde kiloda verilebilir diyebiliriz tabi.

Kısacası iyice acıkmadan yemicez,haldır huldur dalmıcaz.karın gurultusu varsa açlık olmayabilir. Önce su içicez birkaç kez.baktık guruldama devam ediyo o zaman yicez ama az yicez doyumluk değil.
Ben normal hayatımı yaşamak istiyorum yaa yemek saatinin gelmesini beklemek istemiyorum kilo alamayan insanların yazdıklarını okuyorum mesela. Günde bir ya da iki öğünle yaşıyorlar çoğu. Kilo almaları için sık sık yemek yiyip midenizi genişletin diyorlar mesela.. Bilemiyorum kızlar yarın iyice acıkana kadar beklicem, sabah aç değilsem yemicem. İsterse akşama kadar sürsün bu süre ama açlığımı beklicem

Bende aynı şekilde yapmak istiyorum akşam karar veriyorum fakat kahvaltıda sonra özellikle öğleden sonra acıkınca hepsini unutuyorum yaa irade meselesi. Halbuki evi geniş çaplı temizlediğim günlerde kahvaltıdan sonra başlarım akşam yemeğine kadar hiçbirşey yemeden temizlik yaparım bütün gün, camlar koltuklar vs vs derken akşam oluverir açlık hissetmem bile, ama şimdi olmuyo yaaa

Aynen cnm tam da öyle oluyo. İyice acıkana kadar atıştırabiliriz aslında bişeyler,en azından acıkmayı öğrenene kadar.

Yarın misafirim gelcek kızlar
Misafire de 2 dilim ekmek 1 porsiyon sebze yemeği+salata versek olmuyomu yaaaa
Şimdi yapcam pastaları börekleri ama yiyemicem, madem ben yiyemiyorum onlarda yemesin tırlattım iyice heee

Yarın misafirim gelcek kızlar
Misafire de 2 dilim ekmek 1 porsiyon sebze yemeği+salata versek olmuyomu yaaaa
Şimdi yapcam pastaları börekleri ama yiyemicem, madem ben yiyemiyorum onlarda yemesin tırlattım iyice heee
Sen bence hiçbir şey yeme,misafirlerle beraber yaptıklarından yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…