- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.421
Ye canım bi tane, ondan n'olcak
Ben kuru fasulye + pilav yaptım akşama
Biraz yaprak vardı onuda sardım yarın için, haydi gelde yeme, bizde bulgur eşim sevmediği için pek pişmez, kendime de ayrı yapmaya üşeniyorum valla, bütün gün mutfaktan çıkamıyorum sonra
Sevilmez mi beyaz bulgur cok severim ben ya ☺☺Biz de pek sevmeyiz bulguru ya. Anca kısırdı köfteydi fln öyle yiyoruz :)
Bilmem sebzeli filan olunc severim pilavını ama eşim de onu sevmiyormuş öyle dedi :) zaten yapmadım evlendiğimizden beri hihoytttS
Sevilmez mi beyaz bulgur cok severim ben ya ☺☺
Bilmem sebzeli filan olunc severim pilavını ama eşim de onu sevmiyormuş öyle dedi :) zaten yapmadım evlendiğimizden beri hihoyttt
Ayy zor evet, ortak noktada buluşacaksınız artıkSenin isinde zor cnm bende suan es adayi var ama oda ole ben beyaz bulgur seviom yok o salcali severmis dedm ben ne seversem o ☺☺ isin sakasi tabi ah ah annemdw yaprak sardi en sevdigimden az kacanaklar guzeldir
Canım benimm kuzum ya bebişle uğraşıyordum :)Sevmiosa zorlamann anlami yok diosun haklisinMerveeTunaa begenip kaciyor ya bende eve geldm sayilir tel cekmicek sabah bildirimleri yaparim seviyore sizi
Ay benim eşimde yumurtayı az pişmiş seviyo allahtan bende aynı makarna pilav hiç sevmez bende bayılırım ama artık yemiyorum tabi :)Ayy zor evet, ortak noktada buluşacaksınız artık
Ben yumurtayı sarısını ve beyazını karıştırıp pişirince severim, eşim sarısını hiç karıştırmadan seviyo, yeni evlendiğimizde 2 yumurta kırıyodum tavaya bi kenarında birini karıştırıp, diğer kenarında birini karıştırmadan pişiriyodum
Ay ben bulguruda çok severim eşimde bayılır bende evlendiğimden beri nerdeyse 5 gün bulgur yapıyorum bıkkınlık geldi o kadar yapmaktan .dBilmem sebzeli filan olunc severim pilavını ama eşim de onu sevmiyormuş öyle dedi :) zaten yapmadım evlendiğimizden beri hihoyttt
Ay sarmaya asla hayır diyemem sende hamburger yedim dedin pizza yiyesim geldi .ddSenin isinde zor cnm bende suan es adayi var ama oda ole ben beyaz bulgur seviom yok o salcali severmis dedm ben ne seversem o ☺☺ isin sakasi tabi ah ah annemdw yaprak sardi en sevdigimden az kacanaklar guzeldir
Makarnayı benim eşimde sevmez önceden yapmıyodum, kızkardesim yapar annemlerde yerdik☺şimdi çocuklar çok seviyo birlikte yiyoruz eşime de başka birşey yapıyorum, ben tavuk yemiyorum oda hergün tavuk olsa yeryemek konusunda ilginç bir ikiliyiz bizAy benim eşimde yumurtayı az pişmiş seviyo allahtan bende aynı makarna pilav hiç sevmez bende bayılırım ama artık yemiyorum tabi :)
Ay bende yarı vejeteryanım öyle kavurma falan sevmiyorum yiyemiyorum tavukta sadece göğüs yerim :)Makarnayı benim eşimde sevmez önceden yapmıyodum, kızkardesim yapar annemlerde yerdik☺şimdi çocuklar çok seviyo birlikte yiyoruz eşime de başka birşey yapıyorum, ben tavuk yemiyorum oda hergün tavuk olsa yeryemek konusunda ilginç bir ikiliyiz biz
Bende aynı şekilde yapmak istiyorum akşam karar veriyorum fakat kahvaltıda sonra özellikle öğleden sonra acıkınca hepsini unutuyorum yaa irade meselesi. Halbuki evi geniş çaplı temizlediğim günlerde kahvaltıdan sonra başlarım akşam yemeğine kadar hiçbirşey yemeden temizlik yaparım bütün gün, camlar koltuklar vs vs derken akşam oluverir açlık hissetmem bile, ama şimdi olmuyo yaaaKısacası iyice acıkmadan yemicez,haldır huldur dalmıcaz.karın gurultusu varsa açlık olmayabilir. Önce su içicez birkaç kez.baktık guruldama devam ediyo o zaman yicez ama az yicez doyumluk değil.
Ben normal hayatımı yaşamak istiyorum yaa yemek saatinin gelmesini beklemek istemiyorumkilo alamayan insanların yazdıklarını okuyorum mesela. Günde bir ya da iki öğünle yaşıyorlar çoğu. Kilo almaları için sık sık yemek yiyip midenizi genişletin diyorlar mesela.. Bilemiyorum kızlar yarın iyice acıkana kadar beklicem, sabah aç değilsem yemicem. İsterse akşama kadar sürsün bu süre ama açlığımı beklicem
Aynen cnm tam da öyle oluyo. İyice acıkana kadar atıştırabiliriz aslında bişeyler,en azından acıkmayı öğrenene kadar.Bende aynı şekilde yapmak istiyorum akşam karar veriyorum fakat kahvaltıda sonra özellikle öğleden sonra acıkınca hepsini unutuyorum yaa irade meselesi. Halbuki evi geniş çaplı temizlediğim günlerde kahvaltıdan sonra başlarım akşam yemeğine kadar hiçbirşey yemeden temizlik yaparım bütün gün, camlar koltuklar vs vs derken akşam oluverir açlık hissetmem bile, ama şimdi olmuyo yaaa
Sen bence hiçbir şey yeme,misafirlerle beraber yaptıklarından yersinYarın misafirim gelcek kızlar
Misafire de 2 dilim ekmek 1 porsiyon sebze yemeği+salata versek olmuyomu yaaaa
Şimdi yapcam pastaları börekleri ama yiyemicem, madem ben yiyemiyorum onlarda yemesintırlattım iyice heee
Hmm evet öyle yapiiim kahvaltıyla akşam yemeği yemeden ikindi yaptıklarımdan biraz yerim, artık akşamda az nesfit yesem onla yatarımSen bence hiçbir şey yeme,misafirlerle beraber yaptıklarından yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?