- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.401
Doğru canım ya :))) oh afiyet bal şeker olsun:)))ayy bı gofret ne ben dıyetsyene gıtcekdm once gıttım hamburger yedm ustune gıttım :) daha yıyemıcen kacamak yap bısey olmaz o kdrcıkdan :)
Canım can sıkıntısındandır bi işle meşgul ol ben öyle durumda ya balkon yıkıyom ya mutfak dolaplarını siliyom ya fayansları ellerimle siliyorum canımın sıkıntısı geçiyo su iç bide canımBenim de hep bişeyler yiyesim var ama açlıktan değil kızlar yaa niye böyle olduu napıcammyiyince bi tat almıyorum halbuki..kendime çözüm yolları aramam lazımm
Canım can sıkıntısındandır bi işle meşgul ol ben öyle durumda ya balkon yıkıyom ya mutfak dolaplarını siliyom ya fayansları ellerimle siliyorum canımın sıkıntısı geçiyo su iç bide canım
Yaa çocuk uyumayınca bi iş de yapamıyorum ki. Şimdi uyuyo ama yemek yapayım dedim ateşe koydum az önce. Pişsin yavaştan. Ya yiyosun da noluyo tat almıyosun diyerek çekirdek yemekten vazgeçirdim kendimi :)Canım can sıkıntısındandır bi işle meşgul ol ben öyle durumda ya balkon yıkıyom ya mutfak dolaplarını siliyom ya fayansları ellerimle siliyorum canımın sıkıntısı geçiyo su iç bide canım
Bebeğim maşallah ya 2 3 bardakla nasıl verdi helal olsun biz anca yiyelimSu içmekten de fenalk geldi yaa. Benim görümcem hiç su içmez yaa günde 2-3 bardak anca. O bile kilo verdi kafayı yicem. Ne azimmiş arkadaş yaaaa
Sakin ol şekerim, bizde yapabiliriz bizim onlardan neyimiz eksik ayol ( fazlamız bile var )Su içmekten de fenalk geldi yaa. Benim görümcem hiç su içmez yaa günde 2-3 bardak anca. O bile kilo verdi kafayı yicem. Ne azimmiş arkadaş yaaaa
Sakin ol şekerim, bizde yapabiliriz bizim onlardan neyimiz eksik ayol ( fazlamız bile var )ama eksilecek o fazlalıklar, hepsi el birliğiyle eriyiiiip gitcekleeer bizde alışverişte çekinmeden kıyafet denicez bizde içine girebildiklerimizi değil istediğimiz elbiseyi alabilcez
Sabredin kızlar sabrın sonu selamettir
Size yazdım ama bende çok zor durumdayım bu yemek konusunda
Allahım şu balık etli kullarının iştahlarını azalt zayıflamayı nasip eyle Amiiiiinn
Günde 6-8 dilim ekmek hakkımız varmış genel olarak. 3 öğünümüzü güzelce yapıp doysak sorun olmucak zaten ama biz ekmekten çok kıstık galiba kızlar. Doymayınca başka şeylerde kalıyo benim aklım. Sabahları 2-3 dlm ekmekle kahvaltı yapsam çok acıkır mıyım acaba yarın da onu denicem.bi de akşam yemeğinde 2 dlm yersem nasıl olur acaba yrn denicem bunu
Evet cnm kesinlikle. Ekmek olmayınca tatlı kalıyo aklımlzda gerçekten doğru. Sabah ve akşam 2 öğün yemek yemeyi denicem bakalım. Karatay diyeti gibi.sabah doyurucu kahvaltı yapınca akşama kadar acıkmıyorum ben bunu test ettm kaç kez. Akşam da duruma göre 1-2 dlm ekmekle yicembugun o dıyetsyenı okudum ya sey demıs tatlım ekmek yıyın kı aklınız da tatlılar kalmasın ben ılk dıyete basladım sabah 1 aksam 2 oglen 2 dedm cok dııl mı kesılmez dedı hala da kesmeduı suan 3 tane gunluk yıyıorum ama tamamen kesebılırdı
Cok da arttirma cnm mesela sabah 2 oglen aksam 1 er adet olur fazlasida iyi diil yani 2 hafta ole yap snra degisEkmeği arttırırken yemeği azaltıcam biraz, yemeğin kalorisi 3 dlm ekmekten daha fazla aslına bakınca
Yok cnm 3 dlm yiyemem zaten. İki öğün yemek yersem eğer sabah alıcam 2dlm. Akşam da pilav vs yoksa 1-2 dlm yicemCok da arttirma cnm mesela sabah 2 oglen aksam 1 er adet olur fazlasida iyi diil yani 2 hafta ole yap snra degis
Pilav yoksa ekmek varsa pilav ole yap cnm ama bulgurdan yana kullansan harika olur. Ya annemde dolma yapti napcam smdi ben ☺☺Yok cnm 3 dlm yiyemem zaten. İki öğün yemek yersem eğer sabah alıcam 2dlm. Akşam da pilav vs yoksa 1-2 dlm yicem
Yiceksin tabi ki :) 1 tane ye nolcak canımPilav yoksa ekmek varsa pilav ole yap cnm ama bulgurdan yana kullansan harika olur. Ya annemde dolma yapti napcam smdi ben ☺☺
Aynen bencede yehuu ☺☺Yiceksin tabi ki :) 1 tane ye nolcak canım
Ye canım bi tane, ondan n'olcakPilav yoksa ekmek varsa pilav ole yap cnm ama bulgurdan yana kullansan harika olur. Ya annemde dolma yapti napcam smdi ben ☺☺
Biz de pek sevmeyiz bulguru ya. Anca kısırdı köfteydi fln öyle yiyoruz :)Ye canım bi tane, ondan n'olcak
Ben kuru fasulye + pilav yaptım akşama
Biraz yaprak vardı onuda sardım yarın için, haydi gelde yeme, bizde bulgur eşim sevmediği için pek pişmez, kendime de ayrı yapmaya üşeniyorum valla, bütün gün mutfaktan çıkamıyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?