Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hoşgeldin canım. Bak kilo verememenin sebebi varmış gördün mü? Yarın doktor ilgilenip gerekli bilgiyi vericektir zaten sana üzülme canımmm hepsi hallolur
Evet canım sorma ya trioid çıkmıştı şimdide insülin direnci vücutta bi ayarsızlıktır gidiyor hadi hayırlısı :))

Vall bi delircem yapıcam düşünüyorum yani. Sabah hafif bir kahvaltı yapıp kociş gelene kadar yemicem ohhhh ne güzel olcak. Öyle yapınca hemen eksiliyorum zaten tartıdaaaa
ole dusunme cnm o zmzn aklında yemek olur az az ye bısey olmaz bana bak kac ogunle verdm bende

Şekere ramak kalma gibi bişey canım bunun için 1 kilo bile altın değerinde kilo vermezsen şeker hastası oluyorsun kilo vermek çok zor oluyor

canım ole dusunme bende de vardı o yuzden agır kılo vermısım smdı dusdu kılo verdıkce oda duzene gırıyor yanı gobekdekı yaglanma seker ıstegı falan hep ınsulun dırencındenmıs. bıde ben seker hastasna adaym anneyle babada oldugu ıcın.
hem yarn dıyetsyene baslıosn o sana lıste vercek oda duscek kotu bısey yok yanı

Benimde anne tarafımda var canım annem aday demekki ondan yavaş yavaş gidiyomuş kilolar canım senin şimdi düzeldimi

Benimde anne tarafımda var canım annem aday demekki ondan yavaş yavaş gidiyomuş kilolar canım senin şimdi düzeldimi
duzeldı dustu kılo verdıkce dıyetsyen ıyı dedı sennde gecer yanı gobek yaglarımızdan dolayı bıde bunlar gecer ama uzulme sakın

Kızlar bitane gofret yedim üzüntüden yoğurt yedim öğlen yemeği yerine sanırım diyetisyene gitcem diye çok azıttım

Kızlar bitane gofret yedim üzüntüden yoğurt yedim öğlen yemeği yerine sanırım diyetisyene gitcem diye çok azıttım
ayy bı gofret ne ben dıyetsyene gıtcekdm once gıttım hamburger yedm ustune gıttım :) daha yıyemıcen kacamak yap bısey olmaz o kdrcıkdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…