- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.381
Vall bi delircem yapıcam düşünüyorum yani. Sabah hafif bir kahvaltı yapıp kociş gelene kadar yemicem ohhhh ne güzel olcak. Öyle yapınca hemen eksiliyorum zaten tartıdaaaaah ah benımde öle
Hoşgeldin canım. Bak kilo verememenin sebebi varmış gördün mü? Yarın doktor ilgilenip gerekli bilgiyi vericektir zaten sana üzülme canımmm hepsi hallolurKızlar insülin direnci çıkmış ve b12 eksikliği
Evet canım aynen öyle yapıyorum kendim mayalıyorum yoğurduHepsini karıştırıp yiyor musuuz ? 1 kase mi ?
Evet canım sorma ya trioid çıkmıştı şimdide insülin direnci vücutta bi ayarsızlıktır gidiyor hadi hayırlısı :))Hoşgeldin canım. Bak kilo verememenin sebebi varmış gördün mü? Yarın doktor ilgilenip gerekli bilgiyi vericektir zaten sana üzülme canımmm hepsi hallolur
Şekere ramak kalma gibi bişey canım bunun için 1 kilo bile altın değerinde kilo vermezsen şeker hastası oluyorsun kilo vermek çok zor oluyorYaa bu insülin direnci ne oluyo tam olarak? Duyuyoruz ama tam olarak bilmyrm ben
Hıı anldım tatlm tamam. O zmn doktor ne derse uygulaman lazım seninŞekere ramak kalma gibi bişey canım bunun için 1 kilo bile altın değerinde kilo vermezsen şeker hastası oluyorsun kilo vermek çok zor oluyor
ole dusunme cnm o zmzn aklında yemek olur az az ye bısey olmaz bana bak kac ogunle verdm bendeVall bi delircem yapıcam düşünüyorum yani. Sabah hafif bir kahvaltı yapıp kociş gelene kadar yemicem ohhhh ne güzel olcak. Öyle yapınca hemen eksiliyorum zaten tartıdaaaa
ole dusunme cnm o zmzn aklında yemek olur az az ye bısey olmaz bana bak kac ogunle verdm bende
Şekere ramak kalma gibi bişey canım bunun için 1 kilo bile altın değerinde kilo vermezsen şeker hastası oluyorsun kilo vermek çok zor oluyor
sen bıde bana bak 2 haftaya gıodıoz aynı gıdıor bazen durur ümitisizlige kapılmaole dusunme cnm o zmzn aklında yemek olur az az ye bısey olmaz bana bak kac ogunle verdm bende
Kızlar saat kaçtan sonra bişey yemiyorsunuz ben 6 gibi akşam yemeğimi yiyorum
Benim 8 bazen geçiyo bileKızlar saat kaçtan sonra bişey yemiyorsunuz ben 6 gibi akşam yemeğimi yiyorum
Benimde anne tarafımda var canım annem aday demekki ondan yavaş yavaş gidiyomuş kilolar canım senin şimdi düzeldimicanım ole dusunme bende de vardı o yuzden agır kılo vermısım smdı dusdu kılo verdıkce oda duzene gırıyor yanı gobekdekı yaglanma seker ıstegı falan hep ınsulun dırencındenmıs. bıde ben seker hastasna adaym anneyle babada oldugu ıcın.
hem yarn dıyetsyene baslıosn o sana lıste vercek oda duscek kotu bısey yok yanı
duzeldı dustu kılo verdıkce dıyetsyen ıyı dedı sennde gecer yanı gobek yaglarımızdan dolayı bıde bunlar gecer ama uzulme sakınBenimde anne tarafımda var canım annem aday demekki ondan yavaş yavaş gidiyomuş kilolar canım senin şimdi düzeldimi
İnşallah bitanem :)duzeldı dustu kılo verdıkce dıyetsyen ıyı dedı sennde gecer yanı gobek yaglarımızdan dolayı bıde bunlar gecer ama uzulme sakın
ayy bı gofret ne ben dıyetsyene gıtcekdm once gıttım hamburger yedm ustune gıttım :) daha yıyemıcen kacamak yap bısey olmaz o kdrcıkdan :)Kızlar bitane gofret yedim üzüntüden yoğurt yedim öğlen yemeği yerine sanırım diyetisyene gitcem diye çok azıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?