Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım ben yaptım onu 3 kilo vermiştim biliyorumda emziriyorum ya onu yapamam süt olmaz gibime geliyo .sss

Kuzum kaç çıktın ? Belki şişlik vardır ayol hemem tartıyı bozuk yapma :))) eksiler candır Amin bebeğim Amin Rabbim bütün canlarımızı korusun bizim için şehit olan herkesten Allah razı olsun

Kuzucum menü süper erken yemek yiyerek kiloların üstünde kalmasını engellediğin için saygıyla önünde eğiliyorum süpersin ya

Kızlaaar akşam köri soslu tavuk yedim kremalıydı tanelerinden aldım mantarda vardı içinde yanında soda içtim 2 çatal pilav 1 çatal keşkek tattım ardında bi sade kahve patlattım evde bir daha sade kahve içtim ve bir kaç yudum ıce tea kaydı gitti valla soğuk su yoktu ama erken yemek yiyip üstüne 2 saat yürüdüm tartı sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum

Kuzum kaç çıktın ? Belki şişlik vardır ayol hemem tartıyı bozuk yapma :))) eksiler candır Amin bebeğim Amin Rabbim bütün canlarımızı korusun bizim için şehit olan herkesten Allah razı olsun
Kuzucum menü süper erken yemek yiyerek kiloların üstünde kalmasını engellediğin için saygıyla önünde eğiliyorum süpersin ya
Ayy 4 farklı sonuç gösterdi kafayı yedim yarın gideyim tartılayımda doğru sonucu yazarım. Şimdi yanlış olmasın. Pazar günü şişlik olabilir ama bizim tartıyı annem kırdı gibi oldu o yüzden güvenemiyorum. Farklı farklı sonuçlar gösteriyor. Canım ben gözümü açtığımdan beri erken yeriz hep öyle alıştım ama lisede hep sağlıksız beslendim. O yüzden 60 a dayanmıştım. 5 senede 15 kilo almıştım. Kuzum estağfirullah asıl ben önünde eğiliyorum. Ben senin yerinde olsam o psikolojiyle yemeye verirdim kendimi. Süt olsun diye falan insan çok yiyor. Hiç düşünemezdim herhalde kilo vermeyi. Cidden zor emziren annelerin kilo vermesi. Bir yandan yemen lazım bir yandanda kilo vermen lazım. Seni canı gönülden tebrik ederim kuzum.

Ayy böyle devam etsen çok güzel sonuçlar alırsın. Bir kaç yudum ice tea dende birşey olmaz herhalde. 2 saat yürümüşsün harikasın canım 10 km civarıdır belkide fazladır.

Günaydın kızlar dün biraz toparlandım sayılır sadece kahvaltı ve meyve azıcık fazla oldu ama akşam yemeğini erken yedim kahvaltım 1 haş.yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 t.k pekmez 2 dilim tahıllı ekmek 1 bardak şekersiz çay özüme döndüm sonunda kürü hala yapamadım yaa akşam yapacam ama hep unutuyorum sabah da erken çıktığım için vaktim olmuyor bu gidişle yapamayacağım galiba

Süpersin canım :) yürüyüşte yapmışsın oh oohh :) :)

Canım tatilden döndükten sonra süper gidiyorsun. Patates ekmek niyetine olsun canım :)

yok be kuzum ne ıyıysı aksamları gömuyorum yemeklerı oglenlere bakma sen :):)

afıyet olsun kuzum olsun bıdahakıne senn sevdıgın gıbı yapar bazen oluyor öle :)

kuzum hayrlı olsun smdıden arabanız Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ınsallah..

Hayırlı uğurlu olsun kankam iyi günlerde kullanın

Afiyet olsun bence tramisu da akşam yemeği niyetine olmuş

Harikaaa harikaaa süper bir menü bence akşam et de olsaymış evet yazık al da sevdiğin gibi yap bari canım benim canın da çekmiş aç kilo oldun ki acaba

Ay yapamadım tabiii eve gittim spor yaptım ama neyse ki bi barbunya aldım konserve tembel işi onu getirdim yanımda yeşillikle domatesle falan yerim öğlen bi de yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…