- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.941
Canım ben yaptım onu 3 kilo vermiştim biliyorumda emziriyorum ya onu yapamam süt olmaz gibime geliyo .sssCanım istersen 5 te 5 diyeti var detoks niyetine bayağı memnun olanlar vardı. Hem daha az gün. 5 gün yapacaksın her bir farklı tür besin. Forumda çok vardı bunu yapan araştır bence. Benim eski topiktekilerde yapmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam biri 3 kilo civarı vermişti. İstersen sende yapabilirsin. :) Hem takılmanda gider bundan sonrada rahat rahat yaparsın
Aynen kuzum hem karabiber hem tarçın acı yaptı zaten ya ama içtim sabah bi bardk yrnda iççem sonra yeni yapcamKuzum sanki karabiber fazla olmuş acı tatmasın.
Sağol bebeğimm benim :))Maşallah kuzum çok güzel :)
Kuzum kaç çıktın ? Belki şişlik vardır ayol hemem tartıyı bozuk yapma :))) eksiler candırKızlar galiba ben pazar tartıldığımla bugün tartıldığım arasında dağlar kadar fark var. 2 günde bu kadar vermem imkansız. Ya pazar günü bende şişlik vardı ya da bu tartı dengesiz tartıyor yarın bir eczaneye gidicem inş. Bu arada geç oldu ama zafer bayramımız kutlu olsun. Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Allah askerimizi, polisimizi ve devletimizi korusun.
Kuzucum menü süper erken yemek yiyerek kiloların üstünde kalmasını engellediğin için saygıyla önünde eğiliyorumMenümüde yazıp çıkayım
Sabah 9.00
1 tereyağlı yumurta
1 br süt
Yarım domates
Yarım salatalık
5 zeytin
Yağlı peynir, çeçil peynir(az tuzlu)
Öğle 13.00
1 mürdüm eriği
1 tanede lavaşla peyniri dürüm yapıp yedim.Ama lavaş kalın değildi
Akşam 17.30
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt
Aslında kırmızı ette vardı çok severek yiyecektim ki annem benim sevmediğim şekilde pişirmişti. Yiyemedim içimde kaldı resmen.
Aynen canım yapma o zaman ne olur ne olmaz :) :)Canım ben yaptım onu 3 kilo vermiştim biliyorumda emziriyorum ya onu yapamam süt olmaz gibime geliyo .sss
Kuzum kaç çıktın ? Belki şişlik vardır ayol hemem tartıyı bozuk yapma :))) eksiler candırAmin bebeğim Amin Rabbim bütün canlarımızı korusun bizim için şehit olan herkesten Allah razı olsun
Ayy 4 farklı sonuç gösterdi kafayı yedim yarın gideyim tartılayımda doğru sonucu yazarım. Şimdi yanlış olmasın. Pazar günü şişlik olabilir ama bizim tartıyı annem kırdı gibi oldu o yüzden güvenemiyorum. Farklı farklı sonuçlar gösteriyor. Canım ben gözümü açtığımdan beri erken yeriz hep öyle alıştım ama lisede hep sağlıksız beslendim. O yüzden 60 a dayanmıştım. 5 senede 15 kilo almıştım.Kuzucum menü süper erken yemek yiyerek kiloların üstünde kalmasını engellediğin için saygıyla önünde eğiliyorumsüpersin ya
Ayy böyle devam etsen çok güzel sonuçlar alırsın. Bir kaç yudum ice tea dende birşey olmaz herhalde. 2 saat yürümüşsün harikasın canım 10 km civarıdır belkide fazladır.Kızlaaar akşam köri soslu tavuk yedim kremalıydı tanelerinden aldım mantarda vardı içinde yanında soda içtim 2 çatal pilav 1 çatal keşkek tattım ardında bi sade kahve patlattım evde bir daha sade kahve içtim ve bir kaç yudum ıce tea kaydı gitti valla soğuk su yoktuama erken yemek yiyip üstüne 2 saat yürüdüm tartı sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum
Süpersin canım :) yürüyüşte yapmışsın oh oohh :) :)
Canım tatilden döndükten sonra süper gidiyorsun.Patates ekmek niyetine olsun canım :)
Menümüde yazıp çıkayım
Sabah 9.00
1 tereyağlı yumurta
1 br süt
Yarım domates
Yarım salatalık
5 zeytin
Öğle 13.00
1 mürdüm eriği
Akşam 17.30
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt
Aslında kırmızı ette vardı çok severek yiyecektim ki annem benim sevmediğim şekilde pişirmişti. Yiyemedim içimde kaldı resmen.
Kızlarrr ben geldim yaa sormayın bugün dışarıdaydık hep eşim izinliydi. Ya biz arabamızı sattık eski bi model vardı şahinlerdeneşim hastasıdır şahinlerin ya adam manyak yani yeni bir araba bakıyoruz kaç aydır ama birkaç gündür beğendiğimiz bir araba var da ona bakmaya gittik bugün. Arada tanıdık çıktı vesaire derken arabayı çok beğendik de yarın bizim olucak inşallahhh bugün giremedim o yüzden ama yoruldum ya kızın bebek arabası filan derken yollarda sıcakta :) neyse iyi ki huysuzlanmadı hanımefendi keyfi yerindeydi otobüslerde filan
Valla bu saate kadar neler yedim içtim onları yazayım :)
Sabah 10 gibi: 2 dilim ekmek,sucuklu yumurta,peynir,kaşar peyniri,zeytin,salatalık,tereyağı,reçel,kahvaltılık sos filan azar azar işte. Mis gibi doyurucu oldu valla çok iyi geldi :)
Öğlen 13 gibi: 1 tabak mercimek çorbası,1 kase cacık
Aralarda sade neskafe çay limonlu soda
Veee asıl bomba 1 kare dilim tiramisu ama zor bitirdim resmen. Para vercez diye yedim valla
Akşam yemeği yok henüz. Yiyeceğimi de sanmıyorum zaten hiç aç değilim. 4900 küsür adım atmışım pek fazla değil ama napalım :)
He bu arada sabah tartıldığımda -300 gördümm çok şükür. Regl olmama rağmen eksik gösterdi çok mutlu oldumm
Kızlarrr ben geldim yaa sormayın bugün dışarıdaydık hep eşim izinliydi. Ya biz arabamızı sattık eski bi model vardı şahinlerdeneşim hastasıdır şahinlerin ya adam manyak yani yeni bir araba bakıyoruz kaç aydır ama birkaç gündür beğendiğimiz bir araba var da ona bakmaya gittik bugün. Arada tanıdık çıktı vesaire derken arabayı çok beğendik de yarın bizim olucak inşallahhh bugün giremedim o yüzden ama yoruldum ya kızın bebek arabası filan derken yollarda sıcakta :) neyse iyi ki huysuzlanmadı hanımefendi keyfi yerindeydi otobüslerde filan
Valla bu saate kadar neler yedim içtim onları yazayım :)
Sabah 10 gibi: 2 dilim ekmek,sucuklu yumurta,peynir,kaşar peyniri,zeytin,salatalık,tereyağı,reçel,kahvaltılık sos filan azar azar işte. Mis gibi doyurucu oldu valla çok iyi geldi :)
Öğlen 13 gibi: 1 tabak mercimek çorbası,1 kase cacık
Aralarda sade neskafe çay limonlu soda
Veee asıl bomba 1 kare dilim tiramisu ama zor bitirdim resmen. Para vercez diye yedim valla
Akşam yemeği yok henüz. Yiyeceğimi de sanmıyorum zaten hiç aç değilim. 4900 küsür adım atmışım pek fazla değil ama napalım :)
He bu arada sabah tartıldığımda -300 gördümm çok şükür. Regl olmama rağmen eksik gösterdi çok mutlu oldumm
Menümüde yazıp çıkayım
Sabah 9.00
1 tereyağlı yumurta
1 br süt
Yarım domates
Yarım salatalık
5 zeytin
Öğle 13.00
1 mürdüm eriği
Akşam 17.30
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt
Kuzummm kesin 1 lilo gitti garanti diyorum ben elmalar sayesinde :))
Günaydıııınnnbugün bir renk katayım dedim hem de motivasyon amaçlı kahvaltımı paylaşıyorum. O gördüğünüz minik şeyler de haşlanmış barbunya
Eki Görüntüle 1878879
Kuzumm bakliyatta yemeliyiz arada bende kuru börülce mercimek haşlayıp salatasını çok severim yaparımda soğanlı yeşillikli süper olur kabakta çok yaparım ikiside süper ikisinide yap at dolaba seçenek olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?