- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.141
Diyet işine bende tam olarak giremiyorum zaten, sadece ekmeği bıraktım tahıllı yiyorum tatlıyla aram yok zaten, ama çocuklar ve eşim için sık sık börek poğaça vs. Hamur işi yapan biriyim onlarıda yaparken kokusuyla yetinirim artıkBiz 1 haftadır burdayız canım. Ben 1,5 kg verdim bu süre içinde ama diyet yapıyorum diyemem. Canımın istediğinden az yemeye çalışıyorum klasik olarak :)
Yok cnm birazcık tat bence. Yoksa aklında kalır ve dayanamayıp daha çok yersin. Çok kasma, yiyeceklerini yasaklamaya gerek yok. Önemli olan miktarıDiyet işine bende tam olarak giremiyorum zaten, sadece ekmeği bıraktım tahıllı yiyorum tatlıyla aram yok zaten, ama çocuklar ve eşim için sık sık börek poğaça vs. Hamur işi yapan biriyim onlarıda yaparken kokusuyla yetinirim artık
Evde koşu bandı var birara düzenli çıkıyordum 1,5 ay çıktıktan sonra ayak bileğim incindi ara verdim, şimdi yeniden çıkmaya başladım 1 saat yürüyorum hızlı tempoda, inşallah hep birlikte faydaları görüp birbirimizi motive ederiz burdan
Ayyy canımmm maşallah rabbim nasip ettiği zaman bebişler geliyor allah analı babalı büyütsün bebişleri :) canım 2 haftadır diyetteyim bende 4 kilo gitti işte :))Iyi geceler herkese, bende yeni başladım diyete, ikizlerim 4 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim, 3.bebeğimde doğduktan sonra d.kontrol için doktorumla konuştuk tek çözüm 3 aylık iğneler ama kilo alırsın dedi, dördüncü bir bebektense kiloyu tercih ederim dedim öyle de oldu. şuan 84 kiloyum ve yaza kadar acil kilo vermem lazım diyet günlüklerini okurken yazınızı gördüm inşallah banada faydası olur diye düşünüyorum
Doğru canım benim kafam rahat mesela şuanda sabah yememiş olsaydım şimdi yerdim kesin o kurabiyeleriYok cnm birazcık tat bence. Yoksa aklında kalır ve dayanamayıp daha çok yersin. Çok kasma, yiyeceklerini yasaklamaya gerek yok. Önemli olan miktarı
Hoş geldin canımm :) iyi gidiyorsun maşallah tebrik ederim :) olsun kaçtığı zaman ertesi gün telafi ediyoruz zaten canım ya o kadar da olsun bizde insanız napalım şimdi ama yedim diye pes etmeyelimde :)) canım pilates ve ip atlıyorum öyle çok fazla yapmıyorum ama aklıma geldikçe yapıyorum :) yürüyüşe zaten çıkamıyorum bebiş olduğu için aslında yürüyüşün çok faydası var benden böyle canım kilolarımızı pazar günü bildiricez :)2 haftada 4 kg süper
Bende perşembe den beri diyetteyim 500gr verdim
İyi gidiyorum diyebilir .bugün biraz kaçtı ama olsun .yarın aynen devam
Kilo bildirimleriniz ne zamn
O kadar dikkat ediyorum son üç dört gündür hiç kilo kaybı yokyürüyorum bol su içiyorum acaba ben de bi diyetisyene mi gitsem .. Durdu çünkü 70 de kaldım bugün 69 görürmüyüm dedim ama yok
merhaba cnm yani şu ana kadar gayet iyiydi kilo vermem durunca çözüm olur mu diye düşündüm emzirdiğim için çok da yüklenemiyorum o konudaki kafa karışıklığımı da gidermiş olur diye düşündümtatlım merhaba yanı tek beceremıyosan tabıkı gıt mesela ben tek yapamıyoprum dıe gıdıyorum ole bıle agır verıyorum bunyem den dolayı.
Benimde küçük bi kızım var 19 aylık emzirouom hala ama yemek yediği için çok sıkıntı yapmıyorum emzirmeyiHoş geldin canımm :) iyi gidiyorsun maşallah tebrik ederim :) olsun kaçtığı zaman ertesi gün telafi ediyoruz zaten canım ya o kadar da olsun bizde insanız napalım şimdi ama yedim diye pes etmeyelimde :)) canım pilates ve ip atlıyorum öyle çok fazla yapmıyorum ama aklıma geldikçe yapıyorum :) yürüyüşe zaten çıkamıyorum bebiş olduğu için aslında yürüyüşün çok faydası var benden böyle canım kilolarımızı pazar günü bildiricez :)
merhaba hosgeldın.Ramazana kadar 59.0 gorcem inşaallah
Su an 64. 3 boyum kısa olduğu için çok fark ediyor 5 6 kg
50 cesıt mı sız acık bufe sanırım az az tad bısey olmaz o kdrdan :) erkekler ole yeme der snra al bak ucundan
ben ıstanbul avrupa yakası ama anadolu yakasında bı 15 sene kdr gecdı :)
Ay benimki hep inat hoşuna gidiyor işkence çektirmk
aa neresinde canım ben ataşehirde çalışıyorum kartal da oturuyorum. Avrupa yakasında neredesin..Diğer hatunlar hep uzaktaymış yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?