• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Biz 1 haftadır burdayız canım. Ben 1,5 kg verdim bu süre içinde ama diyet yapıyorum diyemem. Canımın istediğinden az yemeye çalışıyorum klasik olarak :)
Diyet işine bende tam olarak giremiyorum zaten, sadece ekmeği bıraktım tahıllı yiyorum tatlıyla aram yok zaten, ama çocuklar ve eşim için sık sık börek poğaça vs. Hamur işi yapan biriyim onlarıda yaparken kokusuyla yetinirim artık:KK61:

Diyet işine bende tam olarak giremiyorum zaten, sadece ekmeği bıraktım tahıllı yiyorum tatlıyla aram yok zaten, ama çocuklar ve eşim için sık sık börek poğaça vs. Hamur işi yapan biriyim onlarıda yaparken kokusuyla yetinirim artık:KK61:
Yok cnm birazcık tat bence. Yoksa aklında kalır ve dayanamayıp daha çok yersin. Çok kasma, yiyeceklerini yasaklamaya gerek yok. Önemli olan miktarı ;)

Evde koşu bandı var birara düzenli çıkıyordum 1,5 ay çıktıktan sonra ayak bileğim incindi ara verdim, şimdi yeniden çıkmaya başladım 1 saat yürüyorum hızlı tempoda, inşallah hep birlikte faydaları görüp birbirimizi motive ederiz burdan :KK50:
Iyi geceler herkese, bende yeni başladım diyete, ikizlerim 4 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim, 3.bebeğimde doğduktan sonra d.kontrol için doktorumla konuştuk tek çözüm 3 aylık iğneler ama kilo alırsın dedi, dördüncü bir bebektense kiloyu tercih ederim dedim öyle de oldu. şuan 84 kiloyum ve yaza kadar acil kilo vermem lazım diyet günlüklerini okurken yazınızı gördüm inşallah banada faydası olur diye düşünüyorum
Ayyy canımmm maşallah rabbim nasip ettiği zaman bebişler geliyor allah analı babalı büyütsün bebişleri :) canım 2 haftadır diyetteyim bende 4 kilo gitti işte :))

Yok cnm birazcık tat bence. Yoksa aklında kalır ve dayanamayıp daha çok yersin. Çok kasma, yiyeceklerini yasaklamaya gerek yok. Önemli olan miktarı :KK66:
Doğru canım benim kafam rahat mesela şuanda sabah yememiş olsaydım şimdi yerdim kesin o kurabiyeleri :KK36:

2 haftada 4 kg süper
Bende perşembe den beri diyetteyim 500gr verdim:KK49:
İyi gidiyorum diyebilir .bugün biraz kaçtı ama olsun .yarın aynen devam
Kilo bildirimleriniz ne zamn
Hoş geldin canımm :) iyi gidiyorsun maşallah tebrik ederim :) olsun kaçtığı zaman ertesi gün telafi ediyoruz zaten canım ya o kadar da olsun bizde insanız napalım şimdi ama yedim diye pes etmeyelimde :)) canım pilates ve ip atlıyorum öyle çok fazla yapmıyorum ama aklıma geldikçe yapıyorum :) yürüyüşe zaten çıkamıyorum bebiş olduğu için aslında yürüyüşün çok faydası var benden böyle canım kilolarımızı pazar günü bildiricez :)

Hepinize günaydın kızlar bugün kan vermeye gidiyorum diyetisyen için aç kalmam lazım doğal olarak su bile içemiyorum ama eltimle dışarıda güzel ve sağlıklo bol domates biberli kahvaltı yapmayı düşünüyoruz kızlar haberiniz olsun yazamazsam bu kız nerelere gitti nerelerde yine kurabiyeleri götürüyor demeyin :))) bugün kaçamak YOK söz veriyorum :))

günaydınlarrrr

malum pazar gune erken basladım kahvaltıdaydm dısardan sarjım yoktu yazamadım kızlar evdede tel cekmıyor malesef:) tartıldım hala 600 gram gozukuyor ben pek tartıya bakmıyotum cumartesı dıyetsyene gıtcem o yag mı kas mı solucegı ıcın sıze o zman soelrım daha ıyı olur :)

O kadar dikkat ediyorum son üç dört gündür hiç kilo kaybı yok:( yürüyorum bol su içiyorum acaba ben de bi diyetisyene mi gitsem .. Durdu çünkü 70 de kaldım bugün 69 görürmüyüm dedim ama yok:(

O kadar dikkat ediyorum son üç dört gündür hiç kilo kaybı yok:KK43: yürüyorum bol su içiyorum acaba ben de bi diyetisyene mi gitsem .. Durdu çünkü 70 de kaldım bugün 69 görürmüyüm dedim ama yok:KK43:

tatlım merhaba yanı tek beceremıyosan tabıkı gıt mesela ben tek yapamıyoprum dıe gıdıyorum ole bıle agır verıyorum bunyem den dolayı.

Y
tatlım merhaba yanı tek beceremıyosan tabıkı gıt mesela ben tek yapamıyoprum dıe gıdıyorum ole bıle agır verıyorum bunyem den dolayı.
merhaba cnm yani şu ana kadar gayet iyiydi kilo vermem durunca çözüm olur mu diye düşündüm emzirdiğim için çok da yüklenemiyorum o konudaki kafa karışıklığımı da gidermiş olur diye düşündüm

Hoş geldin canımm :) iyi gidiyorsun maşallah tebrik ederim :) olsun kaçtığı zaman ertesi gün telafi ediyoruz zaten canım ya o kadar da olsun bizde insanız napalım şimdi ama yedim diye pes etmeyelimde :)) canım pilates ve ip atlıyorum öyle çok fazla yapmıyorum ama aklıma geldikçe yapıyorum :) yürüyüşe zaten çıkamıyorum bebiş olduğu için aslında yürüyüşün çok faydası var benden böyle canım kilolarımızı pazar günü bildiricez :)
Benimde küçük bi kızım var 19 aylık emzirouom hala ama yemek yediği için çok sıkıntı yapmıyorum emzirmeyi
Yürümenin çok faydası oluyor . geçen sene 1 ay spor salonuna gittim motive olup diyeti başlamak için .çok faydası olmuştu :KK71:

Kızlar günaydınnn ben gezmekten evde olamamktan yazamıyorum size haftasonları :KK24:

Ben tartılmadım- ki haftasonu bozum aslında çünkü cuma günü burada sağınca ilk kez yarı yarıya düştü sütüm kızlar.
ve bugün kızım ben yokken o azcık sütü içecek çok üzüldüm. Ondan dolayı eve gidince hiç çekinmeden yedim.
hatta eşim ben diyetteyken tutan damarı gene tuttu gece 12 de gelirken büyük ekler getirdi hemde bi kutu. 3 tane de öyle yedim. Süt yapsın diye.. Haftasonu gene diyette değildim yedim ama bi hesaplayınca çok abartmamışım gene ama herşeyi yedim hamur felan demedim. ve bugün tekrar diyet yapmaya karar verdim ama ! aması sizin gibi değil gerçi zaten değildide. Emziren anneler için örnek menüler vardı diyetisyenlerin sitesinde bi kaç makaleden de yararlandım ortak fikir : Ayda 2 kilodan fazla vermemem günlük kalori ihtiyacınında 1700 den aşağı düşmemem gerekmiş ben 1500 yaptım ve sütüm pamuk ipliğinde.
Eve gidince mammeee diye koşan bi kızım var. Bakalım bugün nasıl olacak bu listeleri uygulayaınca.. Ama spora pilatese ağırlık vericm sıkılaşmakta fit gösterir elimden gelen bu napalım. :KK31:

Bu arada herkesi tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmiş esra 1,600 çok iyi :KK9: Merve moral bozma ama az yiyordun beynin kitledi kendini gevşe bak nasıl su gibi gidecek :KK73:

50 cesıt mı sız acık bufe sanırım az az tad bısey olmaz o kdrdan :) erkekler ole yeme der snra al bak ucundan :KK70:

Ay benimki hep inat hoşuna gidiyor işkence çektirmk :KK69:

ben ıstanbul avrupa yakası ama anadolu yakasında bı 15 sene kdr gecdı :)

aa neresinde canım ben ataşehirde çalışıyorum kartal da oturuyorum. Avrupa yakasında neredesin..Diğer hatunlar hep uzaktaymış yahu :KK55:

Ay benimki hep inat hoşuna gidiyor işkence çektirmk :KK69:

aa neresinde canım ben ataşehirde çalışıyorum kartal da oturuyorum. Avrupa yakasında neredesin..Diğer hatunlar hep uzaktaymış yahu :KK55:

tatlım merhaba yazını da okudum benım cocugum yok dıyetsyenle ılk 1 ay 2 kılo verdım yanı cok vermekde ıyı dııl herkrzn bünyesıde farklı yavas yavas olsunda sonra gerı almayalım.
ben onceden kavacıkdaydım ama tabı tasndık severm oraları.
ben dıyetsyenden bu zamna 600 gram gozukuyor ama bakalım bazen yagdan verıp cıkmadıgı oluyor cumartesı gıdıcem ben 2 haftada 1,500 kıloya razıyım ınsallah :)

Back