- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.121
Yemek saatimiz çok önmli bugün ben çok geç kaldım sende çok erken yemişsinBen de çekirdek yedim az önce ohhh :) yarım dlm k.ekmek yedim acıkır gibi oldum da
Yap guzelim bende dinlenerek yapiyorum,yoksa cok yorulurumCanım şimdi 500 kere atlamayı düşünüyorum yapabilirim inşallah :) 100 100 atlıyorum ben biraz dinlene dinlene :)
Evet aynen öyle uygulamayı düşünüyorum tatlım ama diyetisyene gidicem ya çarşamba günü onun listesine devam ederim sanırımKızzz okuduğun başarı hikayesini mi uygulucaksın sen :)
Evet bebeğim ya çok fazla yoruluyor insan en güzeli zaten dinlene dinlenee :)Yap guzelim bende dinlenerek yapiyorum,yoksa cok yorulurum
İyi geceler tatlımmmKizlar simdi yogurt kurumu yaptim yeyib yaticam sizlere iyi geceler
Kizlar simdi yogurt kurumu yaptim yeyib yaticam sizlere iyi geceler[/QUOTE iyi geceler canımmm
3 ymek kaşığı yoğurt içine 1 çay kaşığı pulbiber ve yarım limon suyu cnmKızlar yoğurt kürünü nasıl yapıyorsunuz ölçülerini filan?
Çarşamba günü de gelmek bilmez bir türlüEvet aynen öyle uygulamayı düşünüyorum tatlım ama diyetisyene gidicem ya çarşamba günü onun listesine devam ederim sanırım
Ay evet canım ya cumaydı bende çarşambaya aldım meraktanÇarşamba günü de gelmek bilmez bir türlü
Bakalım nasıl bir liste vericek :) ben şöyle bi liste buldum çok denk geldi paylaşayım birazdan bakAy evet canım ya cumaydı bende çarşambaya aldım meraktan
Merhaba arkadaşım bu dukan ekmeğini ben daha önce yapmıştım çok lezzetli ve ciddi tok tutucu özelliği var, o gördüğün tariften 8 dilim ekmek çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam, ben tam tahıllı ekmek yiyorum şu an, ama bitince dukan ekmeği yapıcam tahıllıdan daha lezzetli bana göre. Eğer üşenmezsen yap derim , fazla yapıp buzlukta dilim dilim saklayarak tüketebilirsin.Kizlar size soylemisdim bu hafta ekmek yemeyi dusunmuyorum,ama gelen haftadan itibaren yiyecem.You tube de dukan ekmeyi videosu var simdi izledim ya kizlar ben o ekmekden yapib yesem nasil olur,sizler nasil dusunuyosunuz?
Merhaba hoşgeldin :) yaparsın istedikten ve dikkat ettikten sonra. Sürekli girip paylaşım yaparsan biz de seni motivd edebiliriz :)Iyi geceler herkese, bende yeni başladım diyete, ikizlerim 4 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim, 3.bebeğimde doğduktan sonra d.kontrol için doktorumla konuştuk tek çözüm 3 aylık iğneler ama kilo alırsın dedi, dördüncü bir bebektense kiloyu tercih ederim dedim öyle de oldu. şuan 84 kiloyum ve yaza kadar acil kilo vermem lazım diyet günlüklerini okurken yazınızı gördüm inşallah banada faydası olur diye düşünüyorum
Biz 1 haftadır burdayız canım. Ben 1,5 kg verdim bu süre içinde ama diyet yapıyorum diyemem. Canımın istediğinden az yemeye çalışıyorum klasik olarak :)Evde koşu bandı var birara düzenli çıkıyordum 1,5 ay çıktıktan sonra ayak bileğim incindi ara verdim, şimdi yeniden çıkmaya başladım 1 saat yürüyorum hızlı tempoda, inşallah hep birlikte faydaları görüp birbirimizi motive ederiz burdan
Hoşbuldum canımMerhaba hoşgeldin :) yaparsın istedikten ve dikkat ettikten sonra. Sürekli girip paylaşım yaparsan biz de seni motivd edebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?