Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ALINTIDIR.

Kızlar listeyi kuzenimden aldım, 1 ayda tam 8 kg gitmiş bu diyetle.

Sabah:

- İnce bir dilim yağsız beyaz peynir
- 4-5 adet zeytin
- 1 dilim kepekli ekmek
- Dilediğiniz kadar domates-salatalık

Ara Öğün:

- 1 adet yeşil elma

Öğle Yemeği:

- 1 kase çorba
- 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
- Bir porsiyon salata
- 1 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün:

- 1 su bardağı yorğurt (ya da 1 adet yeşil elma)

Akşam Yemeği:

Öğle yemeği ile aynı.

Bu tarz beslenme olması gereken aslında hiç zor değil, tek yapmak gereken boğazımızı tutmak :)

Iyi geceler herkese, bende yeni başladım diyete, ikizlerim 4 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim, 3.bebeğimde doğduktan sonra d.kontrol için doktorumla konuştuk tek çözüm 3 aylık iğneler ama kilo alırsın dedi, dördüncü bir bebektense kiloyu tercih ederim dedim öyle de oldu. şuan 84 kiloyum ve yaza kadar acil kilo vermem lazım diyet günlüklerini okurken yazınızı gördüm inşallah banada faydası olur diye düşünüyorum

Kizlar size soylemisdim bu hafta ekmek yemeyi dusunmuyorum,ama gelen haftadan itibaren yiyecem.You tube de dukan ekmeyi videosu var simdi izledim ya kizlar ben o ekmekden yapib yesem nasil olur,sizler nasil dusunuyosunuz?
Merhaba arkadaşım bu dukan ekmeğini ben daha önce yapmıştım çok lezzetli ve ciddi tok tutucu özelliği var, o gördüğün tariften 8 dilim ekmek çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam, ben tam tahıllı ekmek yiyorum şu an, ama bitince dukan ekmeği yapıcam tahıllıdan daha lezzetli bana göre. Eğer üşenmezsen yap derim , fazla yapıp buzlukta dilim dilim saklayarak tüketebilirsin.

Merhaba hoşgeldin :) yaparsın istedikten ve dikkat ettikten sonra. Sürekli girip paylaşım yaparsan biz de seni motivd edebiliriz :)

Evde koşu bandı var birara düzenli çıkıyordum 1,5 ay çıktıktan sonra ayak bileğim incindi ara verdim, şimdi yeniden çıkmaya başladım 1 saat yürüyorum hızlı tempoda, inşallah hep birlikte faydaları görüp birbirimizi motive ederiz burdan

Biz 1 haftadır burdayız canım. Ben 1,5 kg verdim bu süre içinde ama diyet yapıyorum diyemem. Canımın istediğinden az yemeye çalışıyorum klasik olarak :)

Merhaba hoşgeldin :) yaparsın istedikten ve dikkat ettikten sonra. Sürekli girip paylaşım yaparsan biz de seni motivd edebiliriz :)
Hoşbuldum canım nete çok giremiyorum malum çocuklardan ve işlerden, ama takip edip yazmaya çalışacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…