- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.101
İçinde neler var canım ekmeğinTesekkur bitanem ya Esra ben ogleden sonra yazmisdim bura cevab gelmedi bi sana sorayim ben bu gun you tube de dukan ekmeyi tarifine baktim kolay bisey onu yapib yesem nasil olur ?
Tatlim un yerine yulaf kepeyi kullaniyosun bundan baska yumurta, sut ,tuz, maya oyle isteİçinde neler var canım ekmeğin
Tatlim un yerine yulaf kepeyi kullaniyosun bundan baska yumurta, sut ,tuz, maya oyle iste
Evet canim denemeyi dusunuyorum ya ben ekmek yemiyorumda onun yerine yemek istiyorumYapmak istersen yap cnm fazlaca yap buzluğa at bir kısmını ayırıp. Tek farkı yulaf olması demek ki. Bence pek gerek yok gibi ama istiyosan yap dene bi
Anladım cnm tmm yap dene o zmn :) ara öğünlerde bile şe atıştırabilirsin bak ayranla flnEvet canim denemeyi dusunuyorum ya ben ekmek yemiyorumda onun yerine yemek istiyorum
Tatlim bu gun spor yaptinmi?Anladım cnm tmm yap dene o zmn :) ara öğünlerde bile şe atıştırabilirsin bak ayranla fln
haydii spora kızlar ip atlayalımmm kalkıp hemen :)Tatlim bu gun spor yaptinmi?
Bn yapmıyorum cnm sporTatlim bu gun spor yaptinmi?
Ayyy sen atla yapabiliyosan kızzzhaydii spora kızlar ip atlayalımmm kalkıp hemen :)
Oylemi bitanem kusura bakma karistirdimBn yapmıyorum cnm spor
Sekerim ben bu gun plates yaptim ve 1000 tane ip atladimhaydii spora kızlar ip atlayalımmm kalkıp hemen :)
Vaaay canım süpersin ben hiç bişey yapamadım ama bolcaa iş yaptım :) şimdi ip atlamayı düşünüyorum :)Sekerim ben bu gun plates yaptim ve 1000 tane ip atladim
Afiyet olsun tatlim ama yarin hic kacamak yapmaKızlaaar bugün bol kaçamaklı az yemekli günlerden bir gündü 5 tane kurabiye bolca menemen ve salatayla geçen yarı sağlıklı yarı kaçamaklı keyif günü yaptım iki haftanın sonunda ilk defa böyle kaçamak yaptım :)))
Yok yarın full devam iki haftada bir yapıcam :)))Afiyet olsun tatlim ama yarin hic kacamak yapma
Canim temizlikde iyi spor ip kac tane atliyosun?Vaaay canım süpersin ben hiç bişey yapamadım ama bolcaa iş yaptım :) şimdi ip atlamayı düşünüyorum :)
Evet kuzum bazen kendimizi odullendirmeliyizYok yarın full devam iki haftada bir yapıcam :)))
Kızzz okuduğun başarı hikayesini mi uygulucaksın sen :)Yok yarın full devam iki haftada bir yapıcam :)))
Ben de çekirdek yedim az önce ohhh :) yarım dlm k.ekmek yedim acıkır gibi oldum daEvet kuzum bazen kendimizi odullendirmeliyiz
Canım şimdi 500 kere atlamayı düşünüyorum yapabilirim inşallah :) 100 100 atlıyorum ben biraz dinlene dinlene :)Canim temizlikde iyi spor ip kac tane atliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?