• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

O zaman ana öğünlerde yicez ara öğün yapmıcaz pek cnm biz :) tıka basa doyurmucaz midemizi ama biraz da açlık olucak
Canım kahvaltı sağlam ara öğün de meyve bitane yada yulaf bir çay bardağı süt yada çiğ badem ceviz gibi şeyler az kalorili şeyler yicez :)

Canım kahvaltı sağlam ara öğün de meyve bitane yada yulaf bir çay bardağı süt yada çiğ badem ceviz gibi şeyler az kalorili şeyler yicez :)

Aynen cnm ama açlık hissetmezsen ara öğüne gerek yok. İlla yemiş olmak için yeme bence

3 saatte bir bişeyler yiyip mideyi boş bırakmamak lazımmış canım aç kalındığında vücut yağ depolamaya başlıyor o yüzden aç olmasan dahi yemelisin
Bence öyle değil işte. Vücut aç kalınca enerji sağlamak için depo yağları kullanıyormuş. Ki ben buna inanıyoruö gerçekten

Bence öyle değil işte. Vücut aç kalınca enerji sağlamak için depo yağları kullanıyormuş. Ki ben buna inanıyoruö gerçekten
Canım benim bildiğim ve bütün diyetisyenlerin söylediği bu şekilde tabi vücudunu daha iyi tanırsın sen ben ara öğün yaparak verdim :))

Canım benim bildiğim ve bütün diyetisyenlerin söylediği bu şekilde tabi vücudunu daha iyi tanırsın sen ben ara öğün yaparak verdim :))

Ya herkes farklı şeyler söylüyor canım anlamak zor gerçekten. Vücuda sürekli yiyecek verirseniz daha bir öncekini yakamadan yeni verdiğinizi yakar, depodakileri kullanamaz diyordu bir doktor. Bana çok mantıklı geldi açıkçası. Ama herkes istediği gibi yapar tabi öyle böyle veriyoruz önemli olan o :) :)

Kızlar bende 11 gündür diyetteyim 1.3 gr verdim
Hareket edemiyorum biraz spor yapsam daha iyi sonuç alırım inşallah
Merhaba canım,hoşgeldin :) ben de spor yapmıyorum. Bu hafta 1,600 verdim ama öyle diyet moduna girmedim pek. Aralarda ipin ucunu kaçırmasam eminim daha iyi sonuç alıcaktıö

Ya herkes farklı şeyler söylüyor canım anlamak zor gerçekten. Vücuda sürekli yiyecek verirseniz daha bir öncekini yakamadan yeni verdiğinizi yakar, depodakileri kullanamaz diyordu bir doktor. Bana çok mantıklı geldi açıkçası. Ama herkes istediği gibi yapar tabi öyle böyle veriyoruz önemli olan o :) :)
Doğru tabi canım önemli olan kilo veriyor olmamız :)))

Iyi gunler arkadaslar ben 1 haftada anca 1 kilo verebildim
Gecen pazar 67,500
Bu gun 66,500
Haftaya ins daha iyi olur ,ben kendime 1,5 kilo hedef koydum yani gelen pazar 65 olucam ay ins.Bu arada kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.

Iyi gunler arkadaslar ben 1 haftada anca 1 kilo verebildim
Gecen pazar 67,500
Bu gun 66,500
Haftaya ins daha iyi olur ,ben kendime 1,5 kilo hedef koydum yani gelen pazar 65 olucam ay ins.Bu arada kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.
Biz de seni tebrik ederiz cnm. :)

Back