- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.061
Evet canım yedikçe çalıştı valla yaktı vücut yağları :)Yedikçe çalışıyo galiba vücutlar..
Yaaa süper canım o zaman yemek lazımmış valla bugünden itibaren ekmeğe hucum .ddCanim isin guzel yani benim ilk haftam degil :)
Canim yedikce metabolizmamiz hizlanirmis bir doktor degil bunu bircogu diyorYedikçe çalışıyo galiba vücutlar..
Evet canım yedikçe çalıştı valla yaktı vücut yağları :)
Canim ekmeyi Ye ama daha cok kahvaltida terxih et tam bugdayy yada tam tahilliYaaa süper canım o zaman yemek lazımmış valla bugünden itibaren ekmeğe hucum .dd
Canım kahvaltı sağlam ara öğün de meyve bitane yada yulaf bir çay bardağı süt yada çiğ badem ceviz gibi şeyler az kalorili şeyler yicez :)O zaman ana öğünlerde yicez ara öğün yapmıcaz pek cnm biz :) tıka basa doyurmucaz midemizi ama biraz da açlık olucak
Canim ekmeyi Ye ama daha cok kahvaltida terxih et tam bugdayy yada tam tahilli
Canım ben akşamda yiyordum saat 7 de 1 dilim 3 kilo vermiştim şimdi sabahta yemedim öğlende akşamda 1 kilo zar zor gittiCanim ekmeyi Ye ama daha cok kahvaltida terxih et tam bugdayy yada tam tahilli
Canım kahvaltı sağlam ara öğün de meyve bitane yada yulaf bir çay bardağı süt yada çiğ badem ceviz gibi şeyler az kalorili şeyler yicez :)
Oda olabilir canım :))Ben de kepeklidense tam buğday ya da tam tahıllı tercih edicem. Bi yerde okumuştum uzun süre kepekli ekmek yemek saç dökülmesine sebep olabiliyormuş
3 saatte bir bişeyler yiyip mideyi boş bırakmamak lazımmış canım aç kalındığında vücut yağ depolamaya başlıyor o yüzden aç olmasan dahi yemelisinAynen cnm ama açlık hissetmezsen ara öğüne gerek yok. İlla yemiş olmak için yeme bence
Bence öyle değil işte. Vücut aç kalınca enerji sağlamak için depo yağları kullanıyormuş. Ki ben buna inanıyoruö gerçekten3 saatte bir bişeyler yiyip mideyi boş bırakmamak lazımmış canım aç kalındığında vücut yağ depolamaya başlıyor o yüzden aç olmasan dahi yemelisin
Canım benim bildiğim ve bütün diyetisyenlerin söylediği bu şekilde tabi vücudunu daha iyi tanırsın sen ben ara öğün yaparak verdim :))Bence öyle değil işte. Vücut aç kalınca enerji sağlamak için depo yağları kullanıyormuş. Ki ben buna inanıyoruö gerçekten
Canım benim bildiğim ve bütün diyetisyenlerin söylediği bu şekilde tabi vücudunu daha iyi tanırsın sen ben ara öğün yaparak verdim :))
Merhaba canım,hoşgeldin :) ben de spor yapmıyorum. Bu hafta 1,600 verdim ama öyle diyet moduna girmedim pek. Aralarda ipin ucunu kaçırmasam eminim daha iyi sonuç alıcaktıöKızlar bende 11 gündür diyetteyim 1.3 gr verdim
Hareket edemiyorum biraz spor yapsam daha iyi sonuç alırım inşallah
Doğru tabi canım önemli olan kilo veriyor olmamız :)))Ya herkes farklı şeyler söylüyor canım anlamak zor gerçekten. Vücuda sürekli yiyecek verirseniz daha bir öncekini yakamadan yeni verdiğinizi yakar, depodakileri kullanamaz diyordu bir doktor. Bana çok mantıklı geldi açıkçası. Ama herkes istediği gibi yapar tabi öyle böyle veriyoruz önemli olan o :) :)
Hoş geldin canım tabi spor yapınca daha çok gidiyor :)) pilates ve ip atlamak çok etkili :))Kızlar bende 11 gündür diyetteyim 1.3 gr verdim
Hareket edemiyorum biraz spor yapsam daha iyi sonuç alırım inşallah
Biz de seni tebrik ederiz cnm. :)Iyi gunler arkadaslar ben 1 haftada anca 1 kilo verebildim
Gecen pazar 67,500
Bu gun 66,500
Haftaya ins daha iyi olur ,ben kendime 1,5 kilo hedef koydum yani gelen pazar 65 olucam ay ins.Bu arada kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?