Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım ekmeği azalttım zaten bayağı. Diğerlerine gelince hepsinden az tüketmeye çalışıyorum kandırıyorum kendimi daha fazla yesen de aynı tat diye. Bazen işe yarıyo bazen de yaramıyo
Bir şeyden fazla kaçırdığında sakın uzulme başaramıycam diye daha fazla yemeye yonelme canım her zaman olabilir insanlık hali bir sonraki oğünden mutlaka biraz azaltarak telafi edebilirsin 7 den sonra bişey yememeye çalış bitki çayları su ve meyve yiyebilirsin kafanı dağıtcak şeyler yap canım bişey istediğinde hemen ev işine yoneliyorum :)

Doğru dedin cnm canımız sıkılınca üzülünce vs hemen yiyeceklere saldırıyoruz özellikle ben boş kalınca ağzım boş kalmasın diye tıkınıyorum :/

Evet bitanem ben ilk once kendim icin kilo vermek istiyorum .Hem sagligim icin hemde istediyim kiyafetleri giyebilmek icin.Bana oyle geliyoki kilom istediyim gibi olursa kendimi daha ozguvenli hissedicem

7den sonra yememeyi nasıl yapıcaz kızlar ya eşim işten gelene kadar 7 oluyo onunla yiyorum ben de mecburen. Bazen 8i bile geçiyo yani. Bu konuda ne önerirsiniz

7den sonra yememeyi nasıl yapıcaz kızlar ya eşim işten gelene kadar 7 oluyo onunla yiyorum ben de mecburen. Bazen 8i bile geçiyo yani. Bu konuda ne önerirsiniz
Tatlim benim sana onerim aksamlari cok yeme esinle yesen bile hafif biseyler ye mesela salata, corba gibi.Ama yemekden sonrada bisey yeme bak nasil gidiyo kilolar.

Tatlim benim sana onerim aksamlari cok yeme esinle yesen bile hafif biseyler ye mesela salata, corba gibi.Ama yemekden sonrada bisey yeme bak nasil gidiyo kilolar.

Az yemeye çalışıyorm cnm 1 dlm ekmekle. Yemekten sonra atıştırmıyorum genelde ama gündüzleri de başarırsam gidicek kilolar tabi :)

Canım senin eşin yine iyi benim eşim saat 10 da geliyor her gece oturur bi guzel her şeyden yer yarım ekmeği mideye indirirdim ve eşimin bakışlarına mağruz kaldıktan sonra pişman okur banyoda gizlice ağlardım ama şuanda eşim gelmeden yemeğimi erken yapıyorum ve 7 de yiyorum kesinlikle o geldiğindede diyetteyim demiyorum daha sen gelmedrn onve yedim diyip geçiştiriyorum kimseye sakın bişey soylemryin motivenizi bozup aman olsun ye nolcak gibi kelimelere değil yapabilirsin sen başarırsın gibi sozlere ihtiyacımız olduğundan bunu şuanda ancak biz kendi kendimize söyleyebiliriz kendimize inanalım ki eşlerimizde bize inansın

Yemek yapamadığım zamanlarda lifalif yulaf ezmesini sutle yiyorum koca bi tabak dolusu ve beni sabaha kadar tok tutuyor :) normalde yarım ekmekle bile doymayan ama eşimden dolayı ysrım ekmekle yetinen ben yulafla doyar oldum kızlar bu inanılmaz geliyor :)

Kesinlikle öyle cnm kimseye söylememek lazım aslında. Bazen yemekleri az yiyip abur cubur yiyince eşim diyoki nasıl diyet bu yemek yemiyon ekmek yemiyon ama bisküvileri çikolataları götürüyon hıııı evet doğru diyo. Ara öğün yapmam genelde pek o yüzden hep yicek şeyler aranıyorm mutfakta. Eşim de sağ olsun boş bırakmaz hiç gece de kalkıp yediği için

Beni eşimin sozleri çok etkiledi televizyon izlerken zayıf bir kadın gorup baksana iki bacağı senin bi bacağındam ince deyince ipler koptu bende içten içe istiyordu zayıflamamı biliyordum ama bu sozü duyana kadar umursamadım şuanda elimi çikolataya atsam aklıma geliyor ve akşam ona yediriyorum :)

Canim ara ogunlerde meyve ,sut yogurt yesil cay cerezlerden ama cok deyil tabi tukete bilirsin.Abur cubura gerek yok yani

Sizler kaç öğün yiyosunuz kızlar yaa. Ben evlenmeden önce günde 2 öğün yiyodum işe yarıyo çok güzel. Aralarda pek bişey de yemiyodm valla aynısını yapmak istiyorum yine

Sizler kaç öğün yiyosunuz kızlar yaa. Ben evlenmeden önce günde 2 öğün yiyodum işe yarıyo çok güzel. Aralarda pek bişey de yemiyodm valla aynısını yapmak istiyorum yine
Canım 6 öğün tuketiyorum ben sabah kahvaltımı çok gyzel yapıyorum bol yeşillik domates salatalık yumurta peynir zeytin yeşil çay tuketiyorum sıkıldığımda meyve ve yulafla geçiriyorum ama tarçınlı kahveyi aç karnına içiyorum deneyin kızlar inanılmaz aralarda yoğurt , salatalık , havuç kivi çilek erik bitter çikolata minik olanlardan ve eti form (tek geçerim ) oğlen kuçuk porsiyon yemek ve koca bi kase yoğurt akşam genelde hafif şeyler yiyorum 7 de yerken şimdi 6 ya indirdim ve kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum

İnanılmaz bi tuyo daha vereyim size 12 adet karanfil ve bir bardak su gece atıp sabah için harika bi tatlı isteği kesicidir sizi butun gun idare eder :)

Bugün daha iyiydim galiba öyle düşünüyorum. Sabah 2 dlm ekmekle kahvaltımı yapmıştım.daha doğrusu öğlen 12de filan.akşamüstü bi stick çikolata yedim 4-5 tane de 9 kat gofret yedim. Akşam yemeğinde de 1 kase mantar çorbası 1 dlm ekmek ve salata yedim kızlar aradaki abur cubur olmasa gayet iyi aslında dimi. Su da içtim bol bol

He kahvaltıdan 2 saat sonra bir elmayla bir çay bardağı süt iç içmiştim bi de :)

Süpersiiiin canım benim enerjini duşurme harika gidiyosun kaçamakları zamanla kendin bırakıcaksın zaten :)

Süpersiiiin canım benim enerjini duşurme harika gidiyosun kaçamakları zamanla kendin bırakıcaksın zaten :)
Ayy sağ ol cnm ben de mutlu oldum bugün abartmayınca. Önceden akşam yemeklerine dayanamazdm ama artk kolay bnm için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…