• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kizlar dün bi arkadaşı gördüm baya zayiflamisti:63:kadın 5 ayda 23 kilo vermiso_One yaptın dedim sadece kahvaltı ediyom başkada bişey yemiyom dedi yani günde sadece 1 öğün yapiyomus :oha:sonrası çay kahve iciyom diyor:kahve:

Kizlar dün bi arkadaşı gördüm baya zayiflamisti:63:kadın 5 ayda 23 kilo vermiso_One yaptın dedim sadece kahvaltı ediyom başkada bişey yemiyom dedi yani günde sadece 1 öğün yapiyomus :oha:sonrası çay kahve iciyom diyor:kahve:

Valla sağlık kısmı tartisilir ama benimde çevrede çok öğlen yiyip bir daha yemeyen

Ben de duydum bunu,forumda da okudum hatta çok kilolu olup 1 ayda 10kilodan fazla veren var sadece öğlen yiyip spor yapıp. Vücut ne kadar aç kalırsa o kadar yağ yakıyo. Biraz daha iyisi şey olabilir mesela öğlene doğru güzel bir kahvaltı. Akşam çorba salata,yoğurt salata vs ekmeksiz olacak tabi

Evfe olsam öğlen ,3-4 gibi yerim yemrhgimi
Ama çalışinca 1 de yiyorum

Birtane arkadaş iş yerinde baya zayıfladı
Öğlen yemek yiyip aksM 4 gibi sutlu kahve sonra finiş başka bişiy yok
Ya evet erken yemek yemenin acayip etkisi faydası var yani. Ben geçen gün 5.30 gibi yemiştim makarna pasta yememe rağmen ertesi gün süper sonuç almıştım ama dün mesela geç yedim öyle iyi bi sonuç göremedim. Şartlardan dolayı geç yemek zorunda kalıyoruz kötü oluyor :(

Ya evet erken yemek yemenin acayip etkisi faydası var yani. Ben geçen gün 5.30 gibi yemiştim makarna pasta yememe rağmen ertesi gün süper sonuç almıştım ama dün mesela geç yedim öyle iyi bi sonuç göremedim. Şartlardan dolayı geç yemek zorunda kalıyoruz kötü oluyor :KK43:
Evet canım mesele erken yemek bende derviş diyeti duydum sabah 8 kahvaltı akşam 5 yemek diyo ki künefe bile yiyebilirsiniz 4 buçukta ama 5 tn snra sadece su dyo

yesa yesa = geçen hafta = 56.2 bugün =55.7 fark = EKSİ 500 yüzde = 889

papatya1994 papatya1994 = geçen hafta 70 bugün= 70.4 fark = ARTI

MerveeTunaa MerveeTunaa = Ggeçen hafta = 57 hafta içi = 56 .5 = fark = EKSİ 500 = yüzde 877

Nare83 Nare83 = Geçen hafta ;72.8 bugün = 74.5 = fark = ARTI

E esrAhsm = geçen hafta = 69.9 bugün= 68.9 = fark = EKSİ 1000 = yüzde 1430

asl1can asl1can = geçen hafta = 64.8 bugün = 64 fark = EKSİ 800 = yüzde 1232

Sudamlasi9 Sudamlasi9 = Geçen hafta=68.400 = Bugün=67.4 fark = EKSİ =1000 = yüzde = 1461

seyrekyagmur seyrekyagmur = gecen hafta = 68.3 = bugün= 69.2 = fark = ARTI

merhaba arkadaşlar öncelikle nasıl başlasam bilemedim 1 aydır sizi takip ediyorum yazmasam da oldukça eğleniyorum sizi okurken :D aslında buraya yazmıştım ama kendimi psikolojik olarak hazırlayamadığımdan devam edemedim ama şimdi çok hazırım 30 mayıs itibariyle diyete başladım yarın birinci haftam doluyo, 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim maalesef 78 kiloyum 167im :( sizin çoluğunuz çocuğunuz var benim olmamasına rağmen sizden kiloluyum :( normal bi şekilde besleniyorum 3 öğün bazen ara öğün gününe göre değişiyo bol su yeşil çay ve3 mil leslie yapıyorum ayrıca kol lastiğiyle kol çalışıyorum demem o ki böyle :D beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Cnm pide mecbur yedim

Zeroda şeker yok cnm dukancilsr filan çok iciyor mesela zero kilo yada odem yapmaz .
Canim haklisindir zeroyu bilmiordum ama sedgn gibi odemdir hic takma aynen devam et.
yesa yesa = geçen hafta = 56.2 bugün =55.7 fark = EKSİ 500 yüzde = 889

papatya1994 papatya1994 = geçen hafta 70 bugün= 70.4 fark = ARTI

MerveeTunaa MerveeTunaa = Ggeçen hafta = 57 hafta içi = 56 .5 = fark = EKSİ 500 = yüzde 877

Nare83 Nare83 = Geçen hafta ;72.8 bugün = 74.5 = fark = ARTI

E esrAhsm = geçen hafta = 69.9 bugün= 68.9 = fark = EKSİ 1000 = yüzde 1430

asl1can asl1can = geçen hafta = 64.8 bugün = 64 fark = EKSİ 800 = yüzde 1232

Sudamlasi9 Sudamlasi9 = Geçen hafta=68.400 = Bugün=67.4 fark = EKSİ =1000 = yüzde = 1461

seyrekyagmur seyrekyagmur = gecen hafta = 68.3 = bugün= 69.2 = fark = ARTI
Tatlim seyrekyagmur da verdi o hafta ici tartildi iki kez yazdi die karisdi onun o soler gelince gene ne kdr verdigini 1 haftada.

merhaba arkadaşlar öncelikle nasıl başlasam bilemedim 1 aydır sizi takip ediyorum yazmasam da oldukça eğleniyorum sizi okurken :KK70: aslında buraya yazmıştım ama kendimi psikolojik olarak hazırlayamadığımdan devam edemedim ama şimdi çok hazırım 30 mayıs itibariyle diyete başladım yarın birinci haftam doluyo, 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim maalesef 78 kiloyum 167im :KK43: sizin çoluğunuz çocuğunuz var benim olmamasına rağmen sizden kiloluyum :KK43: normal bi şekilde besleniyorum 3 öğün bazen ara öğün gününe göre değişiyo bol su yeşil çay ve3 mil leslie yapıyorum ayrıca kol lastiğiyle kol çalışıyorum demem o ki böyle :KK70: beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Hosgeldin canim aynen bura cok eglenceli girmeynce aklimda kaliyor napior kizlar die ne kdr gec de baslasan cok iyi yaptn gelmekle benim hep kucuklugum gencligm hep kiloluydu dugunm var anca basladim keske daha once yapsaydm diorum sende bize gunluk yazarsn menunu ona gore birbirimize yardimci oluruz.
KIZLAR BU KADAR MIYIZ YAHU:)

HAFTANIN BİRİNCİSİ Sudamlasi9 Sudamlasi9 oluyorrrrrrrrrrrrr tebriklerrrrrrrrrrrr

:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

Lokurum var ama o tatilde pazartwsi gelcek o bu hafta tartilmaz 3 gunluk odul günü var canim arkdasimizi da tebrik ediyoruz darisi basimiza

merhaba arkadaşlar öncelikle nasıl başlasam bilemedim 1 aydır sizi takip ediyorum yazmasam da oldukça eğleniyorum sizi okurken :KK70: aslında buraya yazmıştım ama kendimi psikolojik olarak hazırlayamadığımdan devam edemedim ama şimdi çok hazırım 30 mayıs itibariyle diyete başladım yarın birinci haftam doluyo, 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim maalesef 78 kiloyum 167im :KK43: sizin çoluğunuz çocuğunuz var benim olmamasına rağmen sizden kiloluyum :KK43: normal bi şekilde besleniyorum 3 öğün bazen ara öğün gününe göre değişiyo bol su yeşil çay ve3 mil leslie yapıyorum ayrıca kol lastiğiyle kol çalışıyorum demem o ki böyle :KK70: beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Canım şuanda spor yapmanı sana önermem en azından hedefine yaklaşıp spor yapmalısın bana göre önce yağların erimeli sonra kas yığını gibi bi görüntün olur yağları eritelim bi bakalım nasıl oluyo sarkma başladığı an devam edrrsn

kızlar bu ara gezme tozma derken ne forumu takip edebildin ne de yiyip içtiğime dikkat edebildim
ama kilo almadım sayılır 63.8 idim bu sabah
bu 2 hafta finalim var
temmuzun başında bütler biticek
ondan sonra sıkı bi diyetle aranıza yeniden katılıcam

Back
X