• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ahahha kıskandın mı kız ne oldu :) biz tatlıdan vazgeçemeyiz bacım,o yüzden dana gibi yemezsek sorun olmaz :KK66:

ya aslında tatlıdan çok yemekçiyimden hamurcuyumdur ama hastayımya bu dönemde çok fena oluyorum dana gibi yememek ve ben ehehehe :cool:

Misss afiyet olsun kuzum şimdiden bend e menemen yoğurt 1 dilim ekmek:KK52:

Menemen ımm miss çok severim menü şaheser 1 dilimle bırakabileceksen iyi yanii :kahve:

kokulusabun kokulusabun kın biz esrayla vücudumuz alıştı ondan artık yemeyince vücut kriz ilan ediyor :KK45:
Hee belli oluyo şekerim krizi burdan hissedebiliyoz :KK70:
Siz kriz yaklaşırken haber verin burdan 1er paket luppo göndercem size:KK8:
Bende yicem yaa çikilataaaaaa
Buarada dondurma yemedim bugün ama yarın yicem:rolleyes:

Hee belli oluyo şekerim krizi burdan hissedebiliyoz :KK70:
Siz kriz yaklaşırken haber verin burdan 1er paket luppo göndercem size:KK8:
Bende yicem yaa çikilataaaaaa
Buarada dondurma yemedim bugün ama yarın yicem:rolleyes:
Canın istiyosa ye be kanka yürü be kankaa:rapci:normal menülerden kısarsın

Kızz bana trileçe tarifi yollasana eğer internetten filan bakıp yapıyosan :hamarat::KK48:

Yok bebeğim bi kerem yaptıydım kek gibi olmuştu şimdi kenton un hazır paketinden yapıcam bakalım nasıl olcek..

Kızçelerim çıkıyorum kociş geldi öptümmm çook sizi evde halı siliciğim bugün dünde dolap sildiydim bunu da (- ) olarak yazın hanemee hep + olmasın canımm :KK45:

Eve gidince birsürü işim var yarın şirkette razaman öncesi pasta börek yapalım son bi yiyelim dediler kek yapıcam kakaolu 2 adet öncesinde menemen yapıp yemem lazım acıktım bugün.. kekleri yap çıkar sonra çanta hazırla üst baş ayarla yarın malum yola çıkıcaz akşam o yüzden kedinin maması kumu evi topla falan acilen eve gitmem lazım bugün yürümem ay daha saçımı da boyıycam illa herşeyi son güne bırakırım:KK70:

Eve gidince birsürü işim var yarın şirkette razaman öncesi pasta börek yapalım son bi yiyelim dediler kek yapıcam kakaolu 2 adet öncesinde menemen yapıp yemem lazım acıktım bugün.. kekleri yap çıkar sonra çanta hazırla üst baş ayarla yarın malum yola çıkıcaz akşam o yüzden kedinin maması kumu evi topla falan acilen eve gitmem lazım bugün yürümem ay daha saçımı da boyıycam illa herşeyi son güne bırakırım:KK70:
Heh öyle son güne bırakırsan böyle olur:silah::KK45::KK45:

Zayıflama tiyolarınızı paylaşır mısınız? 659 sayfa olmuş malum tek tek okuyamadım, benim de acil zayıflamam lazım en az 10 kilo nasıl yapacağımı, nereden başlayacağımı bilemiyorum...

Sana kolay gelsin cicim
Burdan bakınca kolay kısmını göremedim ben ama olsun halledersin seeen:eğlence:

Öyle yaparım dimi kanki,
yapiiiiim hatta,
yapıcam ulen ozaman
Çok gaza geldim bee:KK70: iyi oldu yarın bitek çorbayla salata yerim akşama
He işte böyle kanka kasma ya kastıkça olmuyo :) senin menüler gayet güzel zaten arada bir çikolata ya da dondurmanın ne zararı olabilir ki

Zayıflama tiyolarınızı paylaşır mısınız? 659 sayfa olmuş malum tek tek okuyamadım, benim de acil zayıflamam lazım en az 10 kilo nasıl yapacağımı, nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Hoşgeldiniz. Valla tiyo fln yok aslında. Az yemek yani önemli olan dengelemek.

Heh öyle son güne bırakırsan böyle olur:silah::KK45::KK45:

Ama kek önceden yapılmaz menemeni akşama yiycem diye mecbur e bi saç boyama daha önce olabilirdi de neyse artık ilk kekei fırına at menemen yap ye keki çıkar ikinciyi at saçını boya kek çıkar saçını yıka en son da çanta:KK70:

Sana kolay gelsin cicim
Burdan bakınca kolay kısmını göremedim ben ama olsun halledersin seeen:eğlence:

tişikkirler canım benim başarıcam inşallah:KK17:

Back
X