• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Huhuuu şekerlerrr napıyosunuz bakayım :)
Ben okula kadar gittim geldim ya eve 15-20 dk yürüme mesafesinde. Giderken dolmuşla gittim ama gelirken yürüdüm nasıl sıcak hava ya yandım resmen.

Kayınvalidem geldi kıza bakmak için ben gidicem diye. Gelirken pasta getirmiş yaa yedim küçük bir dilim. Dikdörtgen şeklinde tekli pastaydı o kocaman yuvarlak pastalardan değil :) ondan yedim öğlen. Bi de türk kahvesi yanında minicik çikolata yedim :p:pSonra da yürüdüm iyi oldu beehhh:KK23::KK23:
Neyseki başka bişeye kapılmadım.yürüyünce iştahım tıkandı resmen. Gerçi acıkmamıştım da:cool:

evet bişey değildii yedim valla şuana kadar 1.200 cal almışım az önce akşam yemeği az yiyeyim diye şeftalili yulaflı yoğurt yedimm :KK72:

Aferin nekadar akıllı bir aysun:KK45:daha da 300 falan alabilrisin aslında sütçü olduğun için:anne:

Ben okula kadar gittim geldim ya eve 15-20 dk yürüme mesafesinde. Giderken dolmuşla gittim ama gelirken yürüdüm nasıl sıcak hava ya yandım resmen.

Kayınvalidem geldi kıza bakmak için ben gidicem diye. Gelirken pasta getirmiş yaa yedim küçük bir dilim. Dikdörtgen şeklinde tekli pastaydı o kocaman yuvarlak pastalardan değil :) ondan yedim öğlen. Bi de türk kahvesi yanında minicik çikolata yedim :p:pSonra da yürüdüm iyi oldu beehhh:KK23::KK23:
Neyseki başka bişeye kapılmadım.yürüyünce iştahım tıkandı resmen. Gerçi acıkmamıştım da:cool:

iyi bari bugünü de tatlı birşey yiyerek atlatmayı başarmışsın kanka:KK45::KK45:

menumu sayım artık dımı (:

sabah 1 etımek
dıl peynır
6 zeytın
salatalık ve yumurta

ara 2 ananas

oglen
kofte ızgara 3 adet fırın pattıs

ara 2 ananas

aksam

lahana yemegı var (:

Ya arkadaşlar öğle yemeğinde 1 tane dolma yedim biber dolması zeytinyağlı 389 kalori diyor fat secret :KK57::KK57::KK57:
Fat secret i bende kullandım daha doğrusu kullanmaya çalıştım yüksek hesaplıyo yaa sonra sinirlenip sildim tel.den:işsiz:

hosgeldın tatlım :) anlamadıgım pastayı yedn afıyet olsunda cıkolata nıe ılace ettın pastanın sekerı mı azdı kız (:

Ama şaka yapıyorum yaaa takıldım öylee kanka üzülmeee:cry:
Heehh o zaman tamaaaammm. Ben de menümü yazayım şimdiden

Sabah: 1 dl ekmek,biberli yumurta,1 kk süzme peynir,5 zeytin,tahin pekmez/reçel, şekersiz çay

Öğlen niyetine pastayla çukular olsun :)

Akşama kanat ve patates kızartma olcak. Az yicem tabiki deee:KK59:

Hoşgeldin ööörtmeniim:KK25:
Yaa bu pastalarla çikolatalarla nasıl kilo veriyonuz hatunlar bide bana anlatın yaa :KK35:
ne gofret ne püskevit ne pasta yemiyom ben uzun zamandır,
Püskevit deyince esraaaa luppo almıyomu kuzum kocan sana artık:KK70:

Aferin nekadar akıllı bir aysun:KK45:daha da 300 falan alabilrisin aslında sütçü olduğun için:anne:

iyi bari bugünü de tatlı birşey yiyerek atlatmayı başarmışsın kanka:KK45::KK45:

tam tamına 307 gr alıcam hatun yarım porsiyon nohut - 2 dilim karpuz - 1 dilim peynirle :rapci:

Hoşgeldin ööörtmeniim:KK25:
Yaa bu pastalarla çikolatalarla nasıl kilo veriyonuz hatunlar bide bana anlatın yaa :KK35:
ne gofret ne püskevit ne pasta yemiyom ben uzun zamandır,
Püskevit deyince esraaaa luppo almıyomu kuzum kocan sana artık:KK70:
Hoşbuldum kankaa:KK5: valla abartmadığım sürece veriyorum ben kilo yaa. İki öğünün faydası bence buHoppa
Yok bayağıdır Luppo almadık kız niye hatırlatıyonn anamm :rolleyes::KK34:

tam tamına 307 gr alıcam hatun yarım porsiyon nohut - 2 dilim karpuz - 1 dilim peynirle :rapci:
Anamm kalori hesabı çok sinir ediyo beniiii. İstediğim şeyin kalorisini bulamıyorum bazen. Ben de fat secret kullanayım demiştim ama sinir oldum sildim tabiki:KK51:

Heehh o zaman tamaaaammm. Ben de menümü yazayım şimdiden

Sabah: 1 dl ekmek,biberli yumurta,1 kk süzme peynir,5 zeytin,tahin pekmez/reçel, şekersiz çay

Öğlen niyetine pastayla çukular olsun :)

Akşama kanat ve patates kızartma olcak. Az yicem tabiki deee:KK59:

kokulusabun kokulusabun kın biz esrayla vücudumuz alıştı ondan artık yemeyince vücut kriz ilan ediyor :KK45:

kokulusabun kokulusabun kın biz esrayla vücudumuz alıştı ondan artık yemeyince vücut kriz ilan ediyor :KK45:
Yaa evde olmayınca aklıma gelmez pek ama olunca da illa tatmam lazım benim onlardan. Ben iki öğğn yediğim için avantaj oluyo bence yaww:KK54:

pastalar çaklıtlar oh anasınıı haftasonu bende trileçe yapacam olmaz böyle ama kilo verirsem tabiki :KK14:

kız napıorsun ne vardı bugun menude hıc yazmıosun yoksam ben mı kacırdım :-)
Yok anacım yazamadım ki size yetişemiyorum zaten arada bi göz ucuyla şöööyle okuyup kaçıyorum :KK55:
Yazayım hemen menüyü;
Sabah 1 dlm tt ekmek, beyaz peynir salatalık domates 2 yeşil biber 1 b.süt
Ara pek yapamıyorum okulda
Öğle yemeğinde mercimek çorbası patatesli köfte salata vardı çorba ve salatadan yedim. bikaç köfte ve patates yedim ama az yedim hee
Akşama da karnıyarık makarna cacık var makarna dışında diğerlerinden yerim
Sonra yeşil çay içecem yatarkende pulbiberli yoğurt 2,5 lt su

Back
X