- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.561
Muhasebeciyim yesa
tahmin etmiştimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhasebeciyim yesa
evet bişey değildii yedim valla şuana kadar 1.200 cal almışım az önce akşam yemeği az yiyeyim diye şeftalili yulaflı yoğurt yedimm![]()
Huhuuu şekerlerrr napıyosunuz bakayım :)
Ben okula kadar gittim geldim ya eve 15-20 dk yürüme mesafesinde. Giderken dolmuşla gittim ama gelirken yürüdüm nasıl sıcak hava ya yandım resmen.
Kayınvalidem geldi kıza bakmak için ben gidicem diye. Gelirken pasta getirmiş yaa yedim küçük bir dilim. Dikdörtgen şeklinde tekli pastaydı o kocaman yuvarlak pastalardan değil :) ondan yedim öğlen. Bi de türk kahvesi yanında minicik çikolata yedimSonra da yürüdüm iyi oldu beehhh
Neyseki başka bişeye kapılmadım.yürüyünce iştahım tıkandı resmen. Gerçi acıkmamıştım da![]()
Fat secret i bende kullandım daha doğrusu kullanmaya çalıştım yüksek hesaplıyo yaa sonra sinirlenip sildim tel.denYa arkadaşlar öğle yemeğinde 1 tane dolma yedim biber dolması zeytinyağlı 389 kalori diyor fat secret![]()
Ben okula kadar gittim geldim ya eve 15-20 dk yürüme mesafesinde. Giderken dolmuşla gittim ama gelirken yürüdüm nasıl sıcak hava ya yandım resmen.
Kayınvalidem geldi kıza bakmak için ben gidicem diye. Gelirken pasta getirmiş yaa yedim küçük bir dilim. Dikdörtgen şeklinde tekli pastaydı o kocaman yuvarlak pastalardan değil :) ondan yedim öğlen. Bi de türk kahvesi yanında minicik çikolata yedimSonra da yürüdüm iyi oldu beehhh
Neyseki başka bişeye kapılmadım.yürüyünce iştahım tıkandı resmen. Gerçi acıkmamıştım da![]()
Fat secret i bende kullandım daha doğrusu kullanmaya çalıştım yüksek hesaplıyo yaa sonra sinirlenip sildim tel.den![]()
Ay önce kahve içtik de o yüzden yanına koymuştum :)hosgeldın tatlım :) anlamadıgım pastayı yedn afıyet olsunda cıkolata nıe ılace ettın pastanın sekerı mı azdı kız![]()
tahmin etmiştimmm
Heehh o zaman tamaaaammm. Ben de menümü yazayım şimdidenAma şaka yapıyorum yaaa takıldım öylee kanka üzülmeee![]()
Hoşgeldin ööörtmeniimHuhuuu şekerlerrr napıyosunuz bakayım :)
Aferin nekadar akıllı bir aysundaha da 300 falan alabilrisin aslında sütçü olduğun için
iyi bari bugünü de tatlı birşey yiyerek atlatmayı başarmışsın kanka![]()
Hoşbuldum kankaaHoşgeldin ööörtmeniim
Yaa bu pastalarla çikolatalarla nasıl kilo veriyonuz hatunlar bide bana anlatın yaa
ne gofret ne püskevit ne pasta yemiyom ben uzun zamandır,
Püskevit deyince esraaaa luppo almıyomu kuzum kocan sana artık![]()
Anamm kalori hesabı çok sinir ediyo beniiii. İstediğim şeyin kalorisini bulamıyorum bazen. Ben de fat secret kullanayım demiştim ama sinir oldum sildim tabikitam tamına 307 gr alıcam hatun yarım porsiyon nohut - 2 dilim karpuz - 1 dilim peynirle![]()
Heehh o zaman tamaaaammm. Ben de menümü yazayım şimdiden
Sabah: 1 dl ekmek,biberli yumurta,1 kk süzme peynir,5 zeytin,tahin pekmez/reçel, şekersiz çay
Öğlen niyetine pastayla çukular olsun :)
Akşama kanat ve patates kızartma olcak. Az yicem tabiki deee![]()
Yaa evde olmayınca aklıma gelmez pek ama olunca da illa tatmam lazım benim onlardan. Ben iki öğğn yediğim için avantaj oluyo bence yaww
Ahahha kıskandın mı kız ne oldu :) biz tatlıdan vazgeçemeyiz bacım,o yüzden dana gibi yemezsek sorun olmazpastalar çaklıtlar oh anasınıı haftasonu bende trileçe yapacam olmaz böyle ama kilo verirsem tabiki![]()
Yok anacım yazamadım ki size yetişemiyorum zaten arada bi göz ucuyla şöööyle okuyup kaçıyorumkız napıorsun ne vardı bugun menude hıc yazmıosun yoksam ben mı kacırdım![]()