• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Az yavaş konuşun uleeeeyyyynnn
Hızınıza yetişemiyom heee alıntılardan ne okursam bi ton işim var aralarda okuyayım diyorum bi bakıyom anaaa 10 sayfa geçmiş:KK70: önemli şeyler olursa biri bana haber versin kaçırmayım değilmi ama:cool:

Günaydın kizlar sabahtan beri yazacak oluyorum benim kiz durmuyor. Oyun halisi aldik belki oyalanir diye o da bos cikti :işsiz: artik ne yapacagimi sasirdim hicbir is yaptirmiyor :110: annisler siz bebislerinizi nasil oyaliyorsunuz biraz tüyo verir misiniz

Bu arada kahvaltimi yazayim firsat bulmusken
1has.yumurta,1kk peynir,5zeytin
Yarim dilimden biraz fazla kepek ekmegi
1tatli kasigi recel, salatalik
1/2 bardak süt,yesillik
Ara= rezene cayi

lokur lokur karbonhidrat kadar güzel bişey varmı kuzum ya tez vakit çıkarıcam o değilde uygulamasınıda güzel yaparım baklavalık yufkadan kıymalı börek ve kakaolu ıslak kekim favoridir hee :KK53:
ıslak kek tarıfı ısterm ben cok sevıyorum ya (:

sonra neden kilo veremedin dersinn ama dönemeyecen mi oradan hem bence proteine daha çok saldıracaksın gibime geliyor kebaplar felan ımmm

Ya et zaten diyette de yediğimden çok gözümde yok aslında kuru patlıcan dolması içli köfte fıstıklı kaymaklı katmer benim sebebim olur bacım :KK70::KK70:

Yaa valla benim izin bitiyo kızlar yaa:mad::mad: gerçi altı üstü 13 gün gidicem okula yarım gün ,sonra tatil iyi hoş da eylülden itibaren tam gaz devam öğretmenliğe :cry:yarabbim aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum. Kim çekicek ulen o veletleri :KK35::KK35:
Benim esimde öğretmen canım zor bi meslek evet

lokurum sen bunları yapıyormusun bakım ben evde ınternet yok ızleyemıyorm ya ama bu aksam yuruyuse baslıyorum.

iveeet zaten 4 dk ve nefes nefese kalıyo insan sonrasında da yağ yakmaya devam ediyosun tüm gün çok güzel bir teknik ama pes etmeyip 4 dakika böyle hızlı yapmak lazım 20sn egzersiz 10sn dinlenme şeklinde oluyo videoya aynen uymak gerekiyo daha zorları da var ama bunu yapıyorum şimdilik aslıcım

Beni de aranıza alır mısınız?10 aylık evliyim ve malesef 10 kilo aldım öncesinde de 8 kilo fazlam vardı zaten top gibi oldum:KK43:uzun süredir takip ediyorum sizi hep erteledim taa ki bu pzr amcamın oğlunun sünnetinde beni hamile sananları duyana kadar:KK43:
Hoşgeldin canım boyun ve kilon kaç acaba

ıslak kek tarıfı ısterm ben cok sevıyorum ya :-)
Kıymalı börek, ıslak kek, patatesli kek kebaplarrr tatlılar havada uçuşuyo ya la :hamarat:sayfayı okurken yanlışlıkla yemek tarifleri bölümüne girdim sandım:duduk:
Yapmayın böyle çok acıkıyorum yaaa:KK42::KK34:
Ağlayasım geldi bak şimdi kendi halime okadar kilo alana kadar az yeseydim nolurduuuu:confused::KK67::KK70:

Hemde Nasıl :KK43: ama şöyle bi sorunum var İngilizce öğretmeniyim sabah 9 da dersim başlıyo 2 de bitiyo.sabah hiç bişey istemiyor Can'ım okulda mecburen tost poğça alıyorum onlar da çok kalori Nasıl yapıcam bilmiyorum
Cnm sandviç yap kendine akşamdan. İçine domates biber peynir yeşillik koy sabah giderken ye.

Eğitim camiasında senide aramızda görmekten onur duyarız esra hocaamm:KK8: bende şuan evde olmak isterdim:KK51:
Bakalım onur duyacaklar mı bizim veletler :) ahh ahh ev gibisi yok

iveeet zaten 4 dk ve nefes nefese kalıyo insan sonrasında da yağ yakmaya devam ediyosun tüm gün çok güzel bir teknik ama pes etmeyip 4 dakika böyle hızlı yapmak lazım 20sn egzersiz 10sn dinlenme şeklinde oluyo videoya aynen uymak gerekiyo daha zorları da var ama bunu yapıyorum şimdilik aslıcım

ay masallah cnm ben hıc bısey yapmıyorum o yuzden sekılsız vucut (:
Kıymalı börek, ıslak kek, patatesli kek kebaplarrr tatlılar havada uçuşuyo ya la :hamarat:sayfayı okurken yanlışlıkla yemek tarifleri bölümüne girdim sandım:duduk:
Yapmayın böyle çok acıkıyorum yaaa:KK42::KK34:
Ağlayasım geldi bak şimdi kendi halime okadar kilo alana kadar az yeseydim nolurduuuu:confused::KK67::KK70:

amaa ben demedım kı cok ıyı yaparm dedı aysun canım cekdı kz yapcagmzdan da dııl sızden aldm tarıf hıc bısey yapmadım tek hafta sonu kurabıye yapcm nısanlıma o kdr :) kesken zayf olsak hep yesek dımı ya of of

Beni de aranıza alır mısınız?10 aylık evliyim ve malesef 10 kilo aldım öncesinde de 8 kilo fazlam vardı zaten top gibi oldum:KK43:uzun süredir takip ediyorum sizi hep erteledim taa ki bu pzr amcamın oğlunun sünnetinde beni hamile sananları duyana kadar:KK43:

gel canım gel

kimin yok ki fazla kilosu :)

hızınıza yetişemiyoum maşallah:KK55::KK55::KK55::KK55:

kızlar öğretmen arkadaşlarım tabiki çocuklarla uğraşmak zor ama özelde çok feci vallahi bizim yıllık izinleirmiz 1 hafta düşünün bir haftaya ne sığarsa artık birde bazı insanalra göre şanslıyım hafta sonu evdeyim Allahtan birde 9-6 yined ebuna şükür diyip çalışıyoruz napalım..

yeni gelen arkadaşım hoş geldin bende yeniyim ama burası sıcak bir ortam hemen kaynaşıyorsun :KK14::KK14::KK14:

ah karbonhidrat ahh benimmm ecelim olur kendileir çok severim..

kızlar diyette şekersiz lıygt dondurma yiyebilirisniz, eger normal yersneizde ogünki süt,ekmek ve meyve hakkından düşün:KK45::KK45:

hızınıza yetişemiyoum maşallah:KK55::KK55::KK55::KK55:

kızlar öğretmen arkadaşlarım tabiki çocuklarla uğraşmak zor ama özelde çok feci vallahi bizim yıllık izinleirmiz 1 hafta düşünün bir haftaya ne sığarsa artık birde bazı insanalra göre şanslıyım hafta sonu evdeyim Allahtan birde 9-6 yined ebuna şükür diyip çalışıyoruz napalım..

yeni gelen arkadaşım hoş geldin bende yeniyim ama burası sıcak bir ortam hemen kaynaşıyorsun :KK14::KK14::KK14:

ah karbonhidrat ahh benimmm ecelim olur kendileir çok severim..

kızlar diyette şekersiz lıygt dondurma yiyebilirisniz, eger normal yersneizde ogünki süt,ekmek ve meyve hakkından düşün:KK45::KK45:

Eveeett bende müdürlüğü bırakamıyorum bir türlü çocuklar 1.sınıfa başlasın tekrar öğretmenliğe dönüciiiiiim 15 tatilde kocam evdeyken ben tam gün okula gittim yaaa:kızgın:
Bir diyetisyen "3 top dondurma 1 dilim ekmek, 1 bardak süt ve 1 porsiyon meyveye eşdeğer, eğer dondurma yediyseniz bunları ogünkü menüden çıkarın'demişti :olamaz:

Eveeett bende müdürlüğü bırakamıyorum bir türlü çocuklar 1.sınıfa başlasın tekrar öğretmenliğe dönüciiiiiim 15 tatilde kocam evdeyken ben tam gün okula gittim yaaa:kızgın:
Bir diyetisyen "3 top dondurma 1 dilim ekmek, 1 bardak süt ve 1 porsiyon meyveye eşdeğer, eğer dondurma yediyseniz bunları ogünkü menüden çıkarın'demişti :olamaz:

evet benımkıde buna benzer bısey demısdı hafta da bı tabı olur bu canım /:

Back
X