• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar ben akşam yemeğimi yedim. Kociş geç gelicekmiş de erken yiyeyim dedim acıkmış gibiydim hem.
1 dl ekmek,5-6 kaşık yumurtalı ıspanak,minik üçgen dilimlerden 4-5 dilim kavun :)
Canım çok iyi yemişsin bende 2 dilim patates kek yedim domates peynir yumurta yedm çok oldu ama napim gözüm döndü açlıktan ara öğün yapamadım bebeklrri yıkadık fena oldum saldırdım yani ama bundan sonra yoğurt limon pul biber yiycem :))

Canım çok iyi yemişsin bende 2 dilim patates kek yedim domates peynir yumurta yedm çok oldu ama napim gözüm döndü açlıktan ara öğün yapamadım bebeklrri yıkadık fena oldum saldırdım yani ama bundan sonra yoğurt limon pul biber yiycem :))
2 dilim patates ve kek mi patates kek mi:KK53: anlamadım ki ben ama patates kek diye bişey var mı ki attım onu da:KK70:

Evet o bende de vardı ama yaktıktan sonra sorun yok diyo ben de çok beğendim yazıları kafam akrışıktı çünkü şimdi en azından ne yiyceğimizi biliyorum akşam ve sahur toplam 1200-1300 kalori almamız lazım hadi sen 1500 al izin verdim:KK70:

Tişkür ederimm bebeğim bu hakkımı kullanıp tabağın dibine kadar sıyıracağımdan emin olabilirsin :KK45:

Sağ ol canım bugünü iyi geçirdim valla :)

Çok değil ki cnm yediklerin. Patatesli kek herhalde dimi o :)

Back
X