- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.461
Sabah 1 dilim tb ekmegi 2 kibrit peynir 1 yumurta ve salatalık ve yesilcay ara yok öğle 1 sade şekersiz kahve ardına 4 kaşık cigkofte yarım dilim ekmek biraz turşu yarım kase m. Corbasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 1 dilim tb ekmegi 2 kibrit peynir 1 yumurta ve salatalık ve yesilcay ara yok öğle 1 sade şekersiz kahve ardına 4 kaşık cigkofte yarım dilim ekmek biraz turşu yarım kase m. Corbasi
Bugun kendimi toparladim 45 dk yuriyus yaptim.sabah 1 yedil elma ogle 2filim krpek ekmek biraz menemen yumurtasiz 1 haslanmis yumurta biraz karpuz ve peynir yedim.
Aaaa olabiliir ben de elma seviyorum ama kırmızıyeşiller içimi kazındırıyo kırmızıyı yoğurta dilimleyip tarçınla yiyorum tok da tutuyo lezzetli de oluyo tatlı niyetine zaten yoğurdameyve karıştırıp yemeyi çok seviyorum ben yaa
bence baya düzeltmişsin canım menü süper yani işte herşey de var bence süt beslenmeyle alakalı değil güzel besleniyosun önemli olan verimli beslenmek bak et de yapıyo süt protein günü yapmanın da zararı yok yoğurt süt et yumurta hepsi de süte fayda ve çok daha besleyici bi süt olur bence![]()
Tamam o zaman yarın zaten öğlen köfte getiricem işe ne yiyeyim şimdik.
Sabah : 2 yumurta + peynir + süt
Öğlen: 4 koca köfte + 1 kase Yoğurt
Akşam: Tavuk göğüs ızgara + Yoğurt Bu kadarcık olur mecbur değil mi ne ilave edebilirim başkaa ya da en iyisi sınırsız yiyeyim :)
Kizlar diyetisyene gittim vucudumda 100 de 40 yağ cikti çok fazla dedihaftada enaz 5 gün 1 saat yürü yoksa zayiflayamazsin yağdan gitmez dedi
ama yürüme imkanım yok iki çocuk var onlarla cikim desem olmaz hergün yorulurlar birakacagim bi yerde yok ne etcem ben
sizce gerçekten yürüyüş olmadan yağ yakamammi
Yani bu güzel bi menü bencebenim bugünün aynısı ama benim öğlen de tavuk ızgara var 300-400 gr yaptım ama hem öğlen hem akşam yiycem doyuruyo çünkü ve tok da tutuyo emin ol mesela sabah 2 yumurtayı az yağ ile omlet yapabilirsin haşlanmış yemek istemezsen , öğlen köfte daha çok bile olur ama yağsız kıyma olucak mutlaka ve baharat olabilir ama köfteye yarım soğandan fazla koyma unutma sebze yok
köfteye yumurta da koyabilirsin ve 1tk tereyağında bpişirebilirsin baharatta sınır yok
Akşam da tamam arada yoğurt yiyebilirsin yine... ve menüler güzel miktarları sana kalmış istersen yarım kilo tavuk ızgara ye akşam zaten yiyemezsin tıkıyo![]()
lokur bu arada bende elmalı yoğurta bayılırım birazdan yiyeceğim ara öğünüm ama yulafta katıyorum ben
oluur o d aolur tabii afiyet olsun kuzum hmm misafir varsa zor olsun yap ama ertesi gün valla bak bi kere dene bakalım nasıl etki edicek sana genel olarak uygulanan bir yöntem
Oha o ne yaa. O diyetisyen bence bıraksın o mesleği. O kadar fazla ekmek verildikleri için bir sürü diyabet hastası var ülkemizde. Diğer ülkelerde niye yok bu kadar acaba?bi araştırmak lazım yani Türkler kadar hamur tüketen yoktur zatenVerdi klasik liste günde 9 dilim ekmektabiki yemem o kadar
Canım ne verdiyse ye bence bak sen 9 dilim diye gözünde büyütüyosun ama yağ yakmak için yemek lazım ben diyete ilk başladığımda günde 6-7dilim yiyodum 10 kaşık sebze yemeği ki onu hala yiyorum kilo vermeye başlarken çok yiyerek başlamak lazım sonra kilon azaldıkça bişeyler eksiltirsin amabaştan işte kilo fazlayken 2-3 dilim ekmek bi loka peynir doyurmuyo sonra insanın gözü dönüyo bak sen 9 dilime fazla diyosun ama 1 dilim baklava 5 dilim ekmek demek yani 9 dilimi gözünde büyütüp yemezsin ama ama sonra acıkınca yediğin çok daha az gibi görünen şeyler onu da geçerVerdi klasik liste günde 9 dilim ekmektabiki yemem o kadar
Oha o ne yaa. O diyetisyen bence bıraksın o mesleği. O kadar fazla ekmek verildikleri için bir sürü diyabet hastası var ülkemizde. Diğer ülkelerde niye yok bu kadar acaba?bi araştırmak lazım yani Türkler kadar hamur tüketen yoktur zaten
etçil bi insan olarak çok sorun yaşamam gibime geliyo ama bakalım :) bu aradaasl1can gittii buralar sessizleştii
![]()
Teşekkür ederim canım yorumlarin icinYani bence mantıksız değil bu kiloya göre de değişir kuzum ya şimdi sen ben 9 dilim yiyemeyiz kilo alırız ama yağ oranı %40 mış papatyanınbelki başka şeyler yemesin diye verdi ve 1 dilim kepekli ekmek 50 kalori 9 dilim 450 kalori evet 9 çok geliyo kulağa ama 1 dilim baklava 250 kalori 9 dilim ekmeği yemiyoruz ama 3 dilim baklavayı götürüyoruz bi oturuşta diyabet baklavadan olmuyo mu
ha 9 yemesin 6 yesin ama ya da öğlen ekmek yemez 4-5 kaşık bulgur pialvı yer ama bence başta çok da kısmamak lazım boy kilo oranına bağlı olarak
![]()