• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sabah 1 dilim tb ekmegi 2 kibrit peynir 1 yumurta ve salatalık ve yesilcay ara yok öğle 1 sade şekersiz kahve ardına 4 kaşık cigkofte yarım dilim ekmek biraz turşu yarım kase m. Corbasi

Bugun kendimi toparladim 45 dk yuriyus yaptim.sabah 1 yedil elma ogle 2filim krpek ekmek biraz menemen yumurtasiz 1 haslanmis yumurta biraz karpuz ve peynir yedim.

Afiyet olsun canım geçmiş olsun buarada dün tam işten çıkarken gördüm yazamadım :KK23:

Aaaa olabiliir ben de elma seviyorum ama kırmızı:KK23: yeşiller içimi kazındırıyo kırmızıyı yoğurta dilimleyip tarçınla yiyorum tok da tutuyo lezzetli de oluyo tatlı niyetine zaten yoğurdameyve karıştırıp yemeyi çok seviyorum ben yaa

bence baya düzeltmişsin canım menü süper yani işte herşey de var bence süt beslenmeyle alakalı değil güzel besleniyosun önemli olan verimli beslenmek bak et de yapıyo süt protein günü yapmanın da zararı yok yoğurt süt et yumurta hepsi de süte fayda ve çok daha besleyici bi süt olur bence :KK36::KK37:

Tamam o zaman yarın zaten öğlen köfte getiricem işe ne yiyeyim şimdik.

Sabah : 2 yumurta + peynir + süt

Öğlen: 4 koca köfte + 1 kase Yoğurt

Akşam: Tavuk göğüs ızgara + Yoğurt Bu kadarcık olur mecbur değil mi ne ilave edebilirim başkaa ya da en iyisi sınırsız yiyeyim :)

Kizlar diyetisyene gittim vucudumda 100 de 40 yağ cikti çok fazla dedi:(haftada enaz 5 gün 1 saat yürü yoksa zayiflayamazsin yağdan gitmez dedi:( ama yürüme imkanım yok iki çocuk var onlarla cikim desem olmaz hergün yorulurlar birakacagim bi yerde yok ne etcem ben:( sizce gerçekten yürüyüş olmadan yağ yakamammi

Tamam o zaman yarın zaten öğlen köfte getiricem işe ne yiyeyim şimdik.

Sabah : 2 yumurta + peynir + süt

Öğlen: 4 koca köfte + 1 kase Yoğurt

Akşam: Tavuk göğüs ızgara + Yoğurt Bu kadarcık olur mecbur değil mi ne ilave edebilirim başkaa ya da en iyisi sınırsız yiyeyim :)

Yani bu güzel bi menü bence:KK68: benim bugünün aynısı ama benim öğlen de tavuk ızgara var 300-400 gr yaptım ama hem öğlen hem akşam yiycem doyuruyo çünkü ve tok da tutuyo emin ol mesela sabah 2 yumurtayı az yağ ile omlet yapabilirsin haşlanmış yemek istemezsen , öğlen köfte daha çok bile olur ama yağsız kıyma olucak mutlaka ve baharat olabilir ama köfteye yarım soğandan fazla koyma unutma sebze yok:KK14: köfteye yumurta da koyabilirsin ve 1tk tereyağında bpişirebilirsin baharatta sınır yok

Akşam da tamam arada yoğurt yiyebilirsin yine... ve menüler güzel miktarları sana kalmış istersen yarım kilo tavuk ızgara ye akşam zaten yiyemezsin tıkıyo:KK45:

Kizlar diyetisyene gittim vucudumda 100 de 40 yağ cikti çok fazla dedi:KK43:haftada enaz 5 gün 1 saat yürü yoksa zayiflayamazsin yağdan gitmez dedi:KK43: ama yürüme imkanım yok iki çocuk var onlarla cikim desem olmaz hergün yorulurlar birakacagim bi yerde yok ne etcem ben:KK43: sizce gerçekten yürüyüş olmadan yağ yakamammi

Canım sonuçta doktor ölçmüş ve söylemiş yağ oranın böyleyse sağlığın için de yürüyüş vermiş demek ki yani dışarı çıkma şansın yoksa bile evde en azından her gün yarım saat yerinde adım atabilirsin yani yerinde asker yrüyüşü yaptığını düşün ritimli bir müzik olursa daha hızlı olur yağ yakmanı sağlar, tabii ki dışarda yürümek daha iyi ama hiç yoktan iyi haftada 5 gün dışarda yürümesen de hergün evde 30-40 dakika yerinde adım at, şiste vermedi mi

Yani bu güzel bi menü bence:KK68: benim bugünün aynısı ama benim öğlen de tavuk ızgara var 300-400 gr yaptım ama hem öğlen hem akşam yiycem doyuruyo çünkü ve tok da tutuyo emin ol mesela sabah 2 yumurtayı az yağ ile omlet yapabilirsin haşlanmış yemek istemezsen , öğlen köfte daha çok bile olur ama yağsız kıyma olucak mutlaka ve baharat olabilir ama köfteye yarım soğandan fazla koyma unutma sebze yok:KK14: köfteye yumurta da koyabilirsin ve 1tk tereyağında bpişirebilirsin baharatta sınır yok

Akşam da tamam arada yoğurt yiyebilirsin yine... ve menüler güzel miktarları sana kalmış istersen yarım kilo tavuk ızgara ye akşam zaten yiyemezsin tıkıyo:KK45:

İnşaallah lokurum ama sanırım yarın yapamıyorum çünkü akşama misafirim çıktı az önce haliyle farklı yemeklerim olacak ve tatlıda yapiciğim ertesi gün yaparım ama

lokur lokur bu arada bende elmalı yoğurta bayılırım birazdan yiyeceğim ara öğünüm ama yulafta katıyorum ben

oluur o d aolur tabii afiyet olsun kuzum hmm misafir varsa zor olsun yap ama ertesi gün valla bak bi kere dene bakalım nasıl etki edicek sana genel olarak uygulanan bir yöntem

oluur o d aolur tabii afiyet olsun kuzum hmm misafir varsa zor olsun yap ama ertesi gün valla bak bi kere dene bakalım nasıl etki edicek sana genel olarak uygulanan bir yöntem

etçil bi insan olarak çok sorun yaşamam gibime geliyo ama bakalım :) bu arada asl1can asl1can gittii buralar sessizleştii :KK35:

Verdi klasik liste günde 9 dilim ekmek:oha:tabiki yemem o kadar
Oha o ne yaa. O diyetisyen bence bıraksın o mesleği. O kadar fazla ekmek verildikleri için bir sürü diyabet hastası var ülkemizde. Diğer ülkelerde niye yok bu kadar acaba?bi araştırmak lazım yani Türkler kadar hamur tüketen yoktur zaten

Verdi klasik liste günde 9 dilim ekmek:oha:tabiki yemem o kadar
Canım ne verdiyse ye bence bak sen 9 dilim diye gözünde büyütüyosun ama yağ yakmak için yemek lazım ben diyete ilk başladığımda günde 6-7dilim yiyodum 10 kaşık sebze yemeği ki onu hala yiyorum kilo vermeye başlarken çok yiyerek başlamak lazım sonra kilon azaldıkça bişeyler eksiltirsin amabaştan işte kilo fazlayken 2-3 dilim ekmek bi loka peynir doyurmuyo sonra insanın gözü dönüyo bak sen 9 dilime fazla diyosun ama 1 dilim baklava 5 dilim ekmek demek yani 9 dilimi gözünde büyütüp yemezsin ama ama sonra acıkınca yediğin çok daha az gibi görünen şeyler onu da geçer

Benim samimi tavsiyem çünkü böyle yaptım asla sebzeden yumurtadan yoğurttan ekmekten kısmadım öğünlerde hepsinden bol yedim ha 9 yemezsin de her öğünde 2 yersin ama sonra kilon azaldıkça düşürecek bişeylerin olsun :KK36:

Oha o ne yaa. O diyetisyen bence bıraksın o mesleği. O kadar fazla ekmek verildikleri için bir sürü diyabet hastası var ülkemizde. Diğer ülkelerde niye yok bu kadar acaba?bi araştırmak lazım yani Türkler kadar hamur tüketen yoktur zaten

Yani bence mantıksız değil bu kiloya göre de değişir kuzum ya şimdi sen ben 9 dilim yiyemeyiz kilo alırız ama yağ oranı %40 mış papatyanın :KK23:belki başka şeyler yemesin diye verdi ve 1 dilim kepekli ekmek 50 kalori 9 dilim 450 kalori evet 9 çok geliyo kulağa ama 1 dilim baklava 250 kalori 9 dilim ekmeği yemiyoruz ama 3 dilim baklavayı götürüyoruz bi oturuşta diyabet baklavadan olmuyo mu :KK70: ha 9 yemesin 6 yesin ama ya da öğlen ekmek yemez 4-5 kaşık bulgur pialvı yer ama bence başta çok da kısmamak lazım boy kilo oranına bağlı olarak:KK5:

Sabah 1 dilim tb ekmegi 2 kibrit peynir 1 yumurta ve salatalık ve yesilcay ara yok öğle 1 sade şekersiz kahve ardına 4 kaşık cigkofte yarım dilim ekmek biraz turşu yarım kase m. Corbasi

Yani şöyle söyliyim 9 dilime fazla diyosun ya mesela bak şimdi bu öğünlerde yediğin karbonhidratların ekmek karşılığı 4,5 dilim ediyo daha akşam yemeği yemeden;

sabah 1 dilim / 4 kaşık çiğ köfte 2 dilim ekmek eder /yarım dilim de yemişsin ekmek, yarım kase mercimek çorbası da 1 dilim ekmek eder çünkü karbonhidrattan sayılır 4,5 dilim yemişsin zaten şuan yani ekmek 9 dilim demek oturup 9 dilim ekmek yeek değil ki bu senin karbonhidrat hakkınsabah yersin 1 dilim öğlen 6 kaşık bulgur pilavı yersin akşam 1 dilim yersin 9 olmaz 6 olur ama en azından daha minik gibi görünen ama şekeri kalorisi fazla bişey yemen engeller

etçil bi insan olarak çok sorun yaşamam gibime geliyo ama bakalım :) bu arada asl1can asl1can gittii buralar sessizleştii :KK35:

Yani bir de bir gün sıkıcı gibi geliyo ama geçiyo yani bir gün nolucak ve doyuyosun ben de etçilim ondan zorlanmadım köfteden falan bıkmam ki yani:KK45:

Evet ya aslı yok :cry:

Yani bence mantıksız değil bu kiloya göre de değişir kuzum ya şimdi sen ben 9 dilim yiyemeyiz kilo alırız ama yağ oranı %40 mış papatyanın :KK23:belki başka şeyler yemesin diye verdi ve 1 dilim kepekli ekmek 50 kalori 9 dilim 450 kalori evet 9 çok geliyo kulağa ama 1 dilim baklava 250 kalori 9 dilim ekmeği yemiyoruz ama 3 dilim baklavayı götürüyoruz bi oturuşta diyabet baklavadan olmuyo mu :KK70: ha 9 yemesin 6 yesin ama ya da öğlen ekmek yemez 4-5 kaşık bulgur pialvı yer ama bence başta çok da kısmamak lazım boy kilo oranına bağlı olarak:KK5:
Teşekkür ederim canım yorumlarin icin:KK68:istesemde o kadar ekmek yiyemem zaten yesem bile kilo veremem biliyorum:(sabah 3 öğle 2 akşam 2 yazmış 9 a kadar yiyebilirsin dedi ben en fazla iki iki yerim:KK66:

Ha buarada ben de çok ekmek sevmeyen bir insanım diyetlerde çok ekmeğe de karşıyım karatayı severim yani ve son üç aydır günde 4 dilim falan yiyorum ama karbonhidrat vücudun enerji kaynağı bu sadece ekmek olacak diye şart yok bulgur pilavı olur, patates olur ne bileyim kuru yemiş olur ben mesela kuruyemiş tercih ederim ama sonuçta vücudun enerjiye ihtiyacı var şimdi kuruyemiş vermediyse yağlı diye karbonhidrat olarak ekmek vermiş de olabilir ekmek olmaz da bulgur pilavı olur mesela

Back