• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ama bu gün nedense ödem yaptım bacaklarım şişti parmaklarım şişti bol gelen yüzük neredeyse sıkacak
sanırım 4-5 gün komple salata yedikten sonra bünyem şaşırdı mı ki noldu ki
ya da bu ara çok yürüyom ondan mı ki
ama yürüyüş şeklinde değil gezmek bi yandan alışveriş bi yandan bakınmak şeklinde temposuz
Evet canim yuruyus elini ayagini sisirir helede duzensiz olani.

kahvaltıdan önce 1 mısır yedim

kahvaltı:
kiraz
çilek
yeni dünya
yeşil erik
1 kayısı
biraz dilim domates
biraz salatalık
3 adet minicik patates ancak 180 gramdır 3i bence
3 zeytin
1 dilim peynir

Günaydın kızlaarr hadi bakalım hayırlı sonuçlar görelim inşallah :)ben bugün 6 ları gördüm ama ucu ucuna. Gerçi tuvalete çıkamadım yine bi haller oldu. Düzelmişti halbuki ama neyse bakalım yapıcak bişey yok yine bol su vs işte :)
Geçen hafta 70,4
Bu hafta 69,9
Fark 500gr
Tuvalet sorunum olmasa daha fark olurdu diye düşünüyorum :)

Günaydın kızlaarr hadi bakalım hayırlı sonuçlar görelim inşallah :)ben bugün 6 ları gördüm ama ucu ucuna. Gerçi tuvalete çıkamadım yine bi haller oldu. Düzelmişti halbuki ama neyse bakalım yapıcak bişey yok yine bol su vs işte :)
Geçen hafta 70,4
Bu hafta 69,9
Fark 500gr
Tuvalet sorunum olmasa daha fark olurdu diye düşünüyorum :)

bu ara bende ve kardeşimde ödem var havalardan olduğunu düşünüyoruz belki sende de ödem vardır

kızlar bu akşam uyumadığım için sabah kalkınca tartılamadım ama şu an 64.8
geçen hafta 64.4 idi
1-2 güne 63.5 e inerim diye düşünüyorum bacaklarımda felan dehset ödem var şekkli bozuldu ödemden

ama bu gün nedense ödem yaptım bacaklarım şişti parmaklarım şişti bol gelen yüzük neredeyse sıkacak
sanırım 4-5 gün komple salata yedikten sonra bünyem şaşırdı mı ki noldu ki
ya da bu ara çok yürüyom ondan mı ki
ama yürüyüş şeklinde değil gezmek bi yandan alışveriş bi yandan bakınmak şeklinde temposuz
Canım adet öncesi ise olabilir şişkinlik

Back