- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.101
ne guzel canım ben ılk defa kaynanamda yemegını yedm zeytınyaglı cok sevdım ama dıgerını pek bılmeyız annemde hıc yapmazdı ama tadı gzlmıs gercekden herkezın yöresi farklı gercekden.
kız ne orucuna gırdım bılmem ama versem barı bu kdr kasıomsevındım gıysılerınn ıcıne gırmene cok gzl oluyor gercekden bende elbıse getrdı halam bana kanadadan zor kapanmısdı gecen gıydm belım ıncecık durdu pazartesı kına var belkım gıyerım sıze de resm atarm görersınız
Ya ama hep sevdiklerimi yapıyorlar ve evde başka yemek olmuyor yaa napiimmCanim benimde zayiflamami istemiyorlardi ye biraz ne olacak diyorlardi ama ben kendimi tutuyordum boyle 15kg verdim ve simdi onlari diyenler bana nasil verdigimi soruyorlar :) sen kendine dikkat et:)
Yok ya ben halsizlik hissetmiyorum. Acıkır gibi olursam atıştırıyorum birşeyler zaten :)kım ustune alırsa ortaya tatlım
att at şekerim valla çok güzel bir duyguu ya daha devamı gelsin inşallah
Ya ama hep sevdiklerimi yapıyorlar ve evde başka yemek olmuyor yaa napiimm
Tatlim boyle dusunenlere.ben tecrubeliyim sadece size yardim etmek istiyorum.:)Bu uyarı bana mıydı :)
Yok ya ben halsizlik hissetmiyorum. Acıkır gibi olursam atıştırıyorum birşeyler zaten :)
Tatlim boyle dusunenlere.ben tecrubeliyim sadece size yardim etmek istiyorum.:)
Teşekkür ederimmesela bende ara ogun yemesem acıkırım aksam ne varsa saldırırm o yuzden oglen yemıosan yapıosan zatende meyve yogurt sut bunlar ıyı oluyor.
Sen kendinin ascisi olacan canim yada onlari birazcik rica edecen seni dusunerek yemegi pisirecekleratt at şekerim valla çok güzel bir duyguu ya daha devamı gelsin inşallah
Ya ama hep sevdiklerimi yapıyorlar ve evde başka yemek olmuyor yaa napiimm
Ara yemeyince bendede öyle oluyo akşam hem çok acıkıyorum hemde sinirli oluyorum."hadi bi yemeğini ye" der eşim öyle zamanlardamesela bende ara ogun yemesem acıkırım aksam ne varsa saldırırm o yuzden oglen yemıosan yapıosan zatende meyve yogurt sut bunlar ıyı oluyor.
Ara yemeyince bendede öyle oluyo akşam hem çok acıkıyorum hemde sinirli oluyorum."hadi bi yemeğini ye" der eşim öyle zamanlarda
Aynen öyleeecanlı örnek diyosun :) bıde bellı duzene alısınca ben ıstıyorum yani az yedıgım ıcın bide
Çocuklar patates kızartması yedi yaaa
2 aydır patates yemiyorum
Bol domates salatalığa devaaaaam
Senin kiloda olsam düşünmeden yerdim o patatesi aslııııanammm patates yenmez mı ben alırdm azıcık hafta sonu ole olunca alıyom
Aynen canım katılıyorum sanaYaa ben her şeyden az yiyerek kilo vermek istiyorum,yasak filan koymuyorum. Zaten ömür boyu yasaklarla yaşayamıcaz. Yeri gelince patates kızartması da mantı da tatlı da yemek gerekli bence. Yoksa yemeyip yemeyip kilo verdim diye yemeye başlayınca az yense bile kilo olarak döner diye düşünüyorum. Benim bakış açım biraz farklı sanırım burdakilerden ama ben de bu şekilde burda devam ediyorum.
Bu şekilde yapıyorum ya mesela bişey yediğim zaman burda yazmayAçekiniyorum. Yasak koyuyosunuz ya hani ondan :)
Sana katılıyorum canım, haklısın aslında kilolar fazla deil birçoğunuzda, bende 75 altına ineyim az az yerim artık yiyemediklerimden.ama şuan bu kiloylaYaa ben her şeyden az yiyerek kilo vermek istiyorum,yasak filan koymuyorum. Zaten ömür boyu yasaklarla yaşayamıcaz. Yeri gelince patates kızartması da mantı da tatlı da yemek gerekli bence. Yoksa yemeyip yemeyip kilo verdim diye yemeye başlayınca az yense bile kilo olarak döner diye düşünüyorum. Benim bakış açım biraz farklı sanırım burdakilerden ama ben de bu şekilde burda devam ediyorum.
Bu şekilde yapıyorum ya mesela bişey yediğim zaman burda yazmayAçekiniyorum. Yasak koyuyosunuz ya hani ondan :)
Aynen bence bu şekilde daha motive oluyo insan. Yememek de nereye kadar. Miktara dikkat edince mantı bile yesek kilo veririz yani :)Aynen canım katılıyorum sanabende yasak koymuyorum canım ne isterse tadına bakıyorum ama miktar önemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?