Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sonra fit hatunlara bakıp ahh çeke dururlar :KK62:belkide tombik seviyorlardır ele avuca gelen cinsten :KK45:
Hahha benimki öyle seviyo işte ama anlatamıyosun anacım. Bişey giydiğinde oranın buranın pörtlemesi ne demek bilmiyorlar ki :D

günaydınnnn kızlar...

E esrAhsm seyrekyagmur seyrekyagmur ıkı sopalıkda burdaymıs gene yapmıslar kacamakları aralarında konusuyolr (:

ben sıgara ıcmıyorum tabı nasıl bıasey bılmem ama verılen paraya acırdım gıbı gelıyor tabı ıcenıde anlayamam (:

sabah kahvaltım
1 etimek
az peynır ınce bı kasar
yesıllık
cay :)

günaydınnnn kızlar...

E esrAhsm seyrekyagmur seyrekyagmur ıkı sopalıkda burdaymıs gene yapmıslar kacamakları aralarında konusuyolr :-)

ben sıgara ıcmıyorum tabı nasıl bıasey bılmem ama verılen paraya acırdım gıbı gelıyor tabı ıcenıde anlayamam :-)

sabah kahvaltım
1 etimek
az peynır ınce bı kasar
yesıllık
Hehehe günaydın kızz :) benim sarmalar var sadece yaa bi de azıcık pasta yani ne var onda. Pazar günü 70den yukarı çıkmıcam tabi ki. Hıhhh dengeliyorum ben yaww :D

Hehehe günaydın kızz :) benim sarmalar var sadece yaa bi de azıcık pasta yani ne var onda. Pazar günü 70den yukarı çıkmıcam tabi ki. Hıhhh dengeliyorum ben yaww :KK70:

pastayı dünde hüplettım dıyosun lokumcuk sarmacık (: nekı bunlar canımm benmde dun canm cok tatlı ıstedı annemde cılek recelı yapmıs cılegnn tadna bakdım tek dedm bsver yat uyu bugun gecdı sankım (:

Yaa biz kilo veriyoz diye yapıyoz işte boşverrr :) zor veren biri olsam yapmazdım herhalde ben de hıhıhı

ben zor verıyorum bı kacamakda butun dıyet gdıyor degısık bı yapım var o kdr sıkıyorumn ama haftada verdıgım kılo 700 gram ama ılk defa 63,6 gördüm bı 8 sene olmusdur gormeyelı

pastayı dünde hüplettım dıyosun lokumcuk sarmacık :-) nekı bunlar canımm benmde dun canm cok tatlı ıstedı annemde cılek recelı yapmıs cılegnn tadna bakdım tek dedm bsver yat uyu bugun gecdı sankım :-)
Sus kız hatırlatma onları :63::63:
Evde böyle şeyler bulununca yeniyor işte napalm. Olmasa daha hayırlı ama yapıcak bişey yok yine de tutuyorum kendimi :) abartmıyorum ki öyle koca dilim pasta ya da uzun uzun sarmalar değildi bi kere

Sus kız hatırlatma onları :63::63:
Evde böyle şeyler bulununca yeniyor işte napalm. Olmasa daha hayırlı ama yapıcak bişey yok yine de tutuyorum kendimi :) abartmıyorum ki öyle koca dilim pasta ya da uzun uzun sarmalar değildi bi kere

öyle olsun bakalım :)

evde olunca bende dayanamam dun mesela cnm cok ısrtedı sansıma yoktu yoksa bısey atcakdm bı tek kahve dunyasnn kucuk cıkolataları var dedm bsver ramazan gelmeden versemde snra durur gıbıme gelıyor

Delüü senii o zaman ilk sırada ben varım sopa için :halay:

Canım bu yemekleri sen mi yapıyorsun ne değişik yemekler öyle nasıl uğraşıyon bebikle beraber

ya anlamıyorum bak spor yap sıkılaş diyor makarna yapıyor binbeşyüz tane gene çikolata almış o yetmezmiş gibi almanya dan çikolata gelmiş bize ki çok severim onu. Hayatın cilvesi şuan yani :) Kahvaltı desen vakit bulamıyorum resmen çok zor. yolum 1 saat.Aminn kilo olmasın canm böyle kahve içersek olmaz zaten :KK70:
Canım bunları ben yapmadım :oops: ama her zmaan 4 çeşit 3 çeşit yemek yapıyorum eşim sevdiği için mecburen canım :)

Hahha benimki öyle seviyo işte ama anlatamıyosun anacım. Bişey giydiğinde oranın buranın pörtlemesi ne demek bilmiyorlar ki :KK70:

benimki onu der kıızz bak dar giyme diyee ama demekki başka yerlerde beğeniyorlar bu halimizii :oops::KK70:

günaydınnnn kızlar...

E esrAhsm seyrekyagmur seyrekyagmur ıkı sopalıkda burdaymıs gene yapmıslar kacamakları aralarında konusuyolr :-)

ben sıgara ıcmıyorum tabı nasıl bıasey bılmem ama verılen paraya acırdım gıbı gelıyor tabı ıcenıde anlayamam :-)

sabah kahvaltım
1 etimek
az peynır ınce bı kasar
yesıllık

kız sen ölüm orucuna mıbaşladın naptınn bu ne böyle nasıl kahvaltı :sopa:

olur mu tatlım bakıp kacmak okuyodum muhabbete aradan dalmıyım dedım :-) sızden ala kacamakcı var mı burda

bişey söylim mi böyle yaparak kilo verdiğime inanıyorum ben çünkü beynim diyette olduğumu düşünmüyor öyle yaparak ya da kendisi bile inanmıyor bana ki yağlarım bıtır bıtır yanıyoo çünküüüü bugün 2 yıldır giy-e-mediğim bi pantolonumu giydim olduu ehehehe :halay:

Yaa biz kilo veriyoz diye yapıyoz işte boşverrr :) zor veren biri olsam yapmazdım herhalde ben de hıhıhı

evettt katılıyorum sna cicim biz böyle kilo veriyoruz hıhh :63:

Günaydınlar hatunlar sizi çok enerjik karşılıyorum bugün gayet mutluyum motivasyon tavan durumda kahvaltım yeşillikli domates salatalık soğan salatası ( emziren annelere bol bol soğan yemelerini öneririm kızlar süt konusunda çok iyi oluyor sırf o yüzden her sabah ve gün içinde yiyorum :) ) yumurta 1 dilim peynir bi dilim ekmek :)

Canım bunları ben yapmadım :oops: ama her zmaan 4 çeşit 3 çeşit yemek yapıyorum eşim sevdiği için mecburen canım :)
helal vallaa ben 2 çeşit yapsam mutfak darmadağın ben perişan yemek yapmayı severek yapmam lazım iyi oluyor o zaman ama kızım ayaklarıma yapıştığı için zor oluyor gerçi şimdi annem yapıyor çocuğa bakıyor diyee

engınar yemegını ılk defa yedm ama sen dolması demssn dolmasıda mı oluyor ılk defa duydum
Canım biz izmirliyiz her türlü sebze her şekilde yenir bizde yapraklarının uç kısmında etleri olduğu için biz yıkayıp saplarını ayıklar içini biraz pirinç %80 kıymayla doldururuz :)

Günaydınlar hatunlar sizi çok enerjik karşılıyorum bugün gayet mutluyum motivasyon tavan durumda kahvaltım yeşillikli domates salatalık soğan salatası ( emziren annelere bol bol soğan yemelerini öneririm kızlar süt konusunda çok iyi oluyor sırf o yüzden her sabah ve gün içinde yiyorum :) ) yumurta 1 dilim peynir bi dilim ekmek :)

Enerjine çok sevindim canımm bütün gnümüz öyle olsun kahvaltında çok güzel bak yediklerin düzene girdi soğanı çok severim ama gaz ürettiriyor bana yaa işyerindeyken ciddi sıkıntı ama ekmek arası bayılırım yanii süt konusunda da doğrudur yapar dur bu öğlende yiyeyim sakız alıırım artık

Canım biz izmirliyiz her türlü sebze her şekilde yenir bizde yapraklarının uç kısmında etleri olduğu için biz yıkayıp saplarını ayıklar içini biraz pirinç %80 kıymayla doldururuz :)
Ay dün enginar aldım ben de soyup yapraklarından yemek yaparım diye ammaaa mahvoldum yani attım zaten yapraklar taş gibiydi :( sanırım azıcık bayattı aldıklarım. Ben de enginar yaptım iç baklayla ilk defa:) inşallah güzel olmuştur akşam görcez bakalım

ne guzel canım ben ılk defa kaynanamda yemegını yedm zeytınyaglı cok sevdım ama dıgerını pek bılmeyız annemde hıc yapmazdı ama tadı gzlmıs gercekden herkezın yöresi farklı gercekden.
benimki onu der kıızz bak dar giyme diyee ama demekki başka yerlerde beğeniyorlar bu halimizii :oops::KK70:

kız sen ölüm orucuna mıbaşladın naptınn bu ne böyle nasıl kahvaltı :sopa:

bişey söylim mi böyle yaparak kilo verdiğime inanıyorum ben çünkü beynim diyette olduğumu düşünmüyor öyle yaparak ya da kendisi bile inanmıyor bana ki yağlarım bıtır bıtır yanıyoo çünküüüü bugün 2 yıldır giy-e-mediğim bi pantolonumu giydim olduu ehehehe :halay:

evettt katılıyorum sna cicim biz böyle kilo veriyoruz hıhh :63:

kız ne orucuna gırdım bılmem ama versem barı bu kdr kasıom (: sevındım gıysılerınn ıcıne gırmene cok gzl oluyor gercekden bende elbıse getrdı halam bana kanadadan zor kapanmısdı gecen gıydm belım ıncecık durdu pazartesı kına var belkım gıyerım sıze de resm atarm görersınız (:

Back