Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzum ben mesela tamamen şaka olsun diye yani eğleniyoruz şurda diye:KK5: takılıyorum sana ama mantık olarak yaptığını kesinlikle doğru buluyorum ve takdir ediyorum çünkü mesela ben o pastadan kibrit kutusu kadar yiyip bırakamam ya da sarma 3-4 yiyip bırakamam tadı bikere ağzıma deyince b. kunu çıakrtırım afedersiniz de:KK70: o yüzden ben de mesela yasak koymuyorum ama ayda 1-2 gün istediğim herşeyi sıırsız yiyorum yani günde 1 lokma bi çatal beni kesmiyo çok denedim döndüm bitirene kadar yedim:cool: o yüzden ben de böyle yapıyorum mesela ama hiç yememek diye bişey olamaz hayat devam ediyor ne zamana kadar yemiycez bitter mesela arada 1 kare atıyorum ağzıma ona devam etmiyorum çünkü, kuruyemiş duramam diye hergün ara öğünde 10 ar tane değil de bir iki sabah 30 tane yiyorum mesela bütün haftanın hakkını bir öğünde doya doya ben d ekendime böyle bir yol buldum yani yasak diye bir şey yok dengelemek diye bir şey var günlük karbonhidrat hakkını 1 lahmacundan alabilirsin mesela bu durumda lahmacun kilo yapmaz sabah 1 kk pasta yersin ama öğlen yoğurt salata yer dengelersinz yani öğle yemeği yiyenler için diyorum yani hergün lahmacun yiycek halimiz yok zaten ama mantık bu herşeyden yiyip denegelemek o yüzden sen hiç sıkma canını rahat ol biz seni sevdiğimizden takılıyoruz yoksa benim açımdan yasak diye birşey yok:KK37::KK36::KK36::KK75::KK75:
Teşekkür ederim lokur lokur um sevindim o zaman :) harbiden kasıyorum çünkü kendimi. Şimdi kızlar yine oklavalıcaklar beni diye :)

Yahu şu kk ya girince altta üstte manken gibi kızların reklamları çıkıyo ya estetiktir vücut kremidir falan, yemek yerken iştahım kesiliyo yaaaaa
Ama iyi bişey bi yöndende motive ediyolar beni☺

çokk aacıktım yaa mu bu corn flakesler böyle yapıyor iştee :kk77: lokur lokur demişsin ya tadı ağzıma değince b..kunu çıakrırım diye al işte ben makarna da çıkarttım ne kızıyon sende öyleymişsin :KK53:
Hahhaha ilahi aysuncum yaa :D

Bende akşamları çok dikkat edemiyorum aslında, yemeğe ne yaptıysam 2-3 kaşıkta olsa yiyorum.sadece pirinç pilavı yerine kendime bulgur p yapmaya çalışıyorum kahvaltıda daha çok dikkat gerekiyo ama.ev ahalisi poğaçalar börekler kızartmalar yerken ben peynir zeytin yumurtaya taliiiimmm☺
Tatlim aslinda en iyisini sen yapion:)

lokur lokur cnm çok hamaratım sorma. Yazık dolapta durunca çürüyo,ben de buzluğa attım gece yaptım benim kız babasıyla eğleniyodu. Sonra da yattı zaten çok şükür hallettim. Ben de buzluğa koyarım valla çok şey :) iyi oluyo pratik.
Miktarları belirtmeye çalışıcam ama nasıl olcak bakalım :) pasta boyutları fln zor oluyor mesela. Sözümü de unutmucam ki hııhh. :KK66:

hamaratsın tabii hem bebek hem yemek hem koca:KK14: yani buzluğa atmak hayat kurtaruyo bazen valla ben de seviyorum:KK52:
@asl1can haklısın tabi tatlm elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama her zaman evde sebze ya da et tavuk olmuyo ki. Öyle olunca mecburen pilav makarna tarzı şeyler yemek zorunda kalıyoruz. Burda önemli olan miktar tabiki. 4-5 kaşık yoğurtlu makarna ya da salatası filan çok da abartılı değil bence mesela. Sadece bunu yiyip başka yemediğim bile oluyo bazen. Çünkü alışveris için malesef vakit de olmuyo çoğu zaman. Pratik olsun karın doysun diye böyle yapıyoruz hayat şartları napalım :)
işte yani oturup kocaa bir tabak değil de 3-4 kaşık yoğurtla mesela ya da illa tadınd ayediysen ertesi gün ekmeksiz gibi
bende 6 sınıftayken 60 kıloydum hep tombalakdım kuzenlerm yanmda kcuuck kalırdı.
engınarın baklalısı dedıgınız pattes ve bezelyelı dmı ben zeytınyaglıları cok severm bıde bzmkıler sekerlı olur kaynanamda annem gıbı yapınca cok begendm. burda dısarda engınar soledm ole cok sevmedm bıde 1 tane az ıoluyor :-)
ben de şekerli yaparım epey erkek arkadaşım şekerli sever z.yağlıları fava yı da enginarı da imam bayıldı mesela baya bi şekerli yaparım bakla iç bakla satılıyo canım enginarları onunla dolduruyosun garnitürlü de ayrı havuç patates bezelye o da güzel olur her türlü severim:KK50: bir enginar asla yetmez aban da
tabıkı canm evde her zman bzmde sebze olmuyor suan dıyetteym dıe anneme sureklı yap dıyorum bıde bana baklagıl yasak. ama yoksa bıle menemen olablır en hafıfı bz mesela aksam kahvaltı cok severrız uzun suredır yaptırmıom cunku ıyı yenıyor yannada bı ara hamur kızartıoduk ah ah :-)
biz de pişi hamur kızarmasına bayılır yani 20 tane falan yerin heralde neyle olursa bana zaten kızartma deme ayakkabıyı kızartır yerim oderece:KK70::KK70::KK70:
Teşekkür ederim lokur lokur um sevindim o zaman :) harbiden kasıyorum çünkü kendimi. Şimdi kızlar yine oklavalıcaklar beni diye :)
yani tabii ki biz de veremeyip üzülmeni istemiyoruz geçen hafta mesela çok üzülmüştün beceremiycem falan diye moralin bozuktu:KK22: ama işte öğlen yemiyosun onun yerine 1 kk pasta 5-6 minnak sarma geçmiş oluyo geçen hafta demek baya bi yapmışsın ki fazla da çıktın böyle bu hafta gibi gidince öğlen yerine yemiş oluyosun
Anladim ki abur çubur hiç ağzıma bile yaklastirmamam lazim :KK20:çünkü tadını alınca devamı geliyomus:oops:

aynen ben de işte başlamıyorum devam ederim çünkü canım

Back