Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ne guzel canım ben ılk defa kaynanamda yemegını yedm zeytınyaglı cok sevdım ama dıgerını pek bılmeyız annemde hıc yapmazdı ama tadı gzlmıs gercekden herkezın yöresi farklı gercekden.

kız ne orucuna gırdım bılmem ama versem barı bu kdr kasıom :-) sevındım gıysılerınn ıcıne gırmene cok gzl oluyor gercekden bende elbıse getrdı halam bana kanadadan zor kapanmısdı gecen gıydm belım ıncecık durdu pazartesı kına var belkım gıyerım sıze de resm atarm görersınız :-)

att at şekerim valla çok güzel bir duyguu ya daha devamı gelsin inşallah

Canim benimde zayiflamami istemiyorlardi ye biraz ne olacak diyorlardi ama ben kendimi tutuyordum boyle 15kg verdim ve simdi onlari diyenler bana nasil verdigimi soruyorlar :) sen kendine dikkat et:)
Ya ama hep sevdiklerimi yapıyorlar ve evde başka yemek olmuyor yaa napiimm :KK23:

mesela bende ara ogun yemesem acıkırım aksam ne varsa saldırırm o yuzden oglen yemıosan yapıosan zatende meyve yogurt sut bunlar ıyı oluyor.
Ara yemeyince bendede öyle oluyo akşam hem çok acıkıyorum hemde sinirli oluyorum."hadi bi yemeğini ye" der eşim öyle zamanlarda:KK70:

Yaa ben her şeyden az yiyerek kilo vermek istiyorum,yasak filan koymuyorum. Zaten ömür boyu yasaklarla yaşayamıcaz. Yeri gelince patates kızartması da mantı da tatlı da yemek gerekli bence. Yoksa yemeyip yemeyip kilo verdim diye yemeye başlayınca az yense bile kilo olarak döner diye düşünüyorum. Benim bakış açım biraz farklı sanırım burdakilerden ama ben de bu şekilde burda devam ediyorum.
Bu şekilde yapıyorum ya mesela bişey yediğim zaman burda yazmayAçekiniyorum. Yasak koyuyosunuz ya hani ondan :)

anammm patates yenmez mı ben alırdm azıcık hafta sonu ole olunca alıyom :-)
Senin kiloda olsam düşünmeden yerdim o patatesi aslıııı :KK70: benim kız 20 kilo, senin kilodan fazla en az bir kız daha taşıyorum ben,naaapiiim daha çooooooook yolum var benim:KK57:

Yaa ben her şeyden az yiyerek kilo vermek istiyorum,yasak filan koymuyorum. Zaten ömür boyu yasaklarla yaşayamıcaz. Yeri gelince patates kızartması da mantı da tatlı da yemek gerekli bence. Yoksa yemeyip yemeyip kilo verdim diye yemeye başlayınca az yense bile kilo olarak döner diye düşünüyorum. Benim bakış açım biraz farklı sanırım burdakilerden ama ben de bu şekilde burda devam ediyorum.
Bu şekilde yapıyorum ya mesela bişey yediğim zaman burda yazmayAçekiniyorum. Yasak koyuyosunuz ya hani ondan :)
Aynen canım katılıyorum sana:super:bende yasak koymuyorum canım ne isterse tadına bakıyorum ama miktar önemli tabi:rapci:

Sana katılıyorum canım, haklısın aslında kilolar fazla deil birçoğunuzda, bende 75 altına ineyim az az yerim artık yiyemediklerimden.ama şuan bu kiloyla:KK34::KK43:

Aynen canım katılıyorum sana:super:bende yasak koymuyorum canım ne isterse tadına bakıyorum ama miktar önemli tabi:rapci:
Aynen bence bu şekilde daha motive oluyo insan. Yememek de nereye kadar. Miktara dikkat edince mantı bile yesek kilo veririz yani :)

Back