Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sana katılıyorum canım, haklısın aslında kilolar fazla deil birçoğunuzda, bende 75 altına ineyim az az yerim artık yiyemediklerimden.ama şuan bu kiloyla:KK34::KK43:
Öyle deme cnm sen de insansın tatsan ne olcak yani 1-2 çataldan. Canın çekiyo sonuçta yani olmaz bence yememek :(

Öhömm öhööm efemm günaydın :) :KK54:akşam son msj bendenmiş,bugün ilk msj da benden olsun hadi :KK48::KK48:
Türk kahvesi içtim az önce,yanında 2 kuru kayısıyla birlikte.
Dün sarmaların fazla kaçması kötü oldu :KK45:o_O ama onun dışında iyi bir gün geçirdim.
Hazır annemler burdayken benim kızı onlara bırakıp pazara çıktık eşimle. Erva hanımın meyveleri bitmişti o bahaneydi aslında. Yoksa yine gidiceğimz yoktu :ıslık:
Gitmişken yemeklik de aldım tabi kaçar mı hiç :cool: akşam 10dan 12 ye kadar onlarla uğraştım temizle doğra buzluğa at filan :ukala: bugünün yemeğini de çıkardım aradan iyi oldu:KK37:
Şimdilik benden bu kadar,daha acıkmadığım için menü paylaşamiciğim şekerler..
Sizleri bekliyorum artık :KK8::KK8:

ovv hamarat bir hatun görüyorumm:KK54::KK54::nazar::nazar: ellerine sağlık balımm ben de her nekadar evli barklı olmasam da henüz çok severim öyle şeyleri herşeyi buzluğa stokluyorum nohut haşlarım bezelye taze, enginar ... iyi oluyo yaa ama tabii bir debebikle zoor bacım helalll diyorum

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNN KK nın güzel hatunları En Büyük KK Akşam gene bir suikate kurban gitmenin üzüntüsü içindeyim. Yeminle kimse zayıflamamı istemiyor dün akşam eşim tavuklu kremalı mantarlı fetucini makarna yaptı hemde çok istedi engellemedim :KK1: Bende bir porsiyon yedim tabi az kremalı yerinden. 2 Büyük dilim karpuz az da peynir yedim o kadar :silah:

bari karpuzun eksik kalsaydı :lülülü: ben zaten emzirenlerin herşeyden az yemesinden yanayım yani makarna ye tabii eşin de o kadar yapmış ama birazcık az yeseniz :kk77: hadi dün lahmacuna destek vermiştim ama sana destek yaramooor :sinirli::sinirli: çünkü hergün olmaya başladı :sopa:

Ayrıca sigara içen hatunlar bende içiyorum tam 10 yıldır günde 1 tane hafta da 2 tane felan hamileyken hiç içmedim emzirirkende son 2 aydır içiyordum gene aralıklı şekilde ama kızım bahar alrjeni olduğu için onu da bıraktım beynime tiryaki değilim olamam diye kodladığım için hiç bi zaman tiryaki olamadım belki sizinde işinize yarar eşime de uyguladım 1 pk içerdi şimdi günde 2-3 tane oda otelde sıkılıncaa.

ben de mesela 1 ay antebe gittim bizimkilerin yanına içmedim ya da bayramlarda gidince içmiyorum ama gelince devam yani olmasa çıldırmıyorum ama seviyorum içmeyi:KK53:

Hahha benimki öyle seviyo işte ama anlatamıyosun anacım. Bişey giydiğinde oranın buranın pörtlemesi ne demek bilmiyorlar ki :KK70:
benim ki de sever hiç zayıflamamı istemedi tamamen ben mutlu olucam diye destek oluyor sağolsun yoksa kendisi memnundu:rapci:
olur mu tatlım bakıp kacmak okuyodum muhabbete aradan dalmıyım dedım :-) sızden ala kacamakcı var mı burda

:KK70::KK70::KK70::KK70:
ben zor verıyorum bı kacamakda butun dıyet gdıyor degısık bı yapım var o kdr sıkıyorumn ama haftada verdıgım kılo 700 gram ama ılk defa 63,6 gördüm bı 8 sene olmusdur gormeyelı

ben de 50 olunca ortaokul yıllarıma dönmüş olucam yani:KK70::KK70::KK70:
Sus kız hatırlatma onları :63::63:
Evde böyle şeyler bulununca yeniyor işte napalm. Olmasa daha hayırlı ama yapıcak bişey yok yine de tutuyorum kendimi :) abartmıyorum ki öyle koca dilim pasta ya da uzun uzun sarmalar değildi bi kere

aslında sen yazınca biz işte miktar olarak sanki çokmuş gibi hissediyoruz hani yazınca adamdan sayıyoruz o kaçamağı:KK45: tabii ki yazman güzel zaten onun için burdayız ama diyince pasta yedim sarma yedim insanın kafasında sarma dağı,pasta tepesi canlanıyo miktar belirt kuzum ki yargısız infaz yapmayalım:KK53::KK53:

engınar yemegını ılk defa yedm ama sen dolması demssn dolmasıda mı oluyor ılk defa duydum
ben de bayılırım enginara ve çok yaparım, bir baklalı bir de sade hatta haşlayıp buzluğa daatıyorum kışın da arada yapıyorum zaten ege mutfaığıan hastayım özellikle mezelere:KK54::KK54: fava mesela çok yaparım ve çok güzel oluyor :KK68:

Günaydınlar hatunlar sizi çok enerjik karşılıyorum bugün gayet mutluyum motivasyon tavan durumda kahvaltım yeşillikli domates salatalık soğan salatası ( emziren annelere bol bol soğan yemelerini öneririm kızlar süt konusunda çok iyi oluyor sırf o yüzden her sabah ve gün içinde yiyorum :) ) yumurta 1 dilim peynir bi dilim ekmek :)
afiyetler olsun kuşuum çok güzel kahvaltın:KK60:

Evett kahvaltım :
1 haşlanmış yumurta
2 kk kadar peynir
5 zeytin
1er küçük salatalık ve domates
2 dl ekmek

:)
Ben de 1 dl yicektim de sonradan 2 oldu :) gün içinde başka bişey yemicem,o yüzden kahvaltımı iyi yapaym dedim :)

bu sözünü unutmaaa:KK45::KK45::KK70::KK70:

Gunaydin arkadaslar..
Sabah:1 yumurtadan yagsiz,maydpnozlu omlet,1 catal labne,3 kucuk domates,1 dilim kpk ekmgi..ac karnina maydonozlu limonlu su icmistim...
Çok güzel kahvaltın. Maydanozlu peynirli omlet çok severim ben de :) yeşilliklerin hepsini severim gerçi :)

Yaa ben her şeyden az yiyerek kilo vermek istiyorum,yasak filan koymuyorum. Zaten ömür boyu yasaklarla yaşayamıcaz. Yeri gelince patates kızartması da mantı da tatlı da yemek gerekli bence. Yoksa yemeyip yemeyip kilo verdim diye yemeye başlayınca az yense bile kilo olarak döner diye düşünüyorum. Benim bakış açım biraz farklı sanırım burdakilerden ama ben de bu şekilde burda devam ediyorum.
Bu şekilde yapıyorum ya mesela bişey yediğim zaman burda yazmayAçekiniyorum. Yasak koyuyosunuz ya hani ondan :)

tatlım bzde senn gıbı yapıoz benm dıyetsyenm sıkıya cok karsı sadece makarna pılav yemıyorum ben yerı geldı mantınn tadna bakıorum ama o kdr oglen hep ızgara aksam sebze zatern dogal olanda bu dıgerlerı zaten hep bıze kılo bı anda kesmekde ıyı dııl zaten.
Senin kiloda olsam düşünmeden yerdim o patatesi aslıııı :KK70: benim kız 20 kilo, senin kilodan fazla en az bir kız daha taşıyorum ben,naaapiiim daha çooooooook yolum var benim:KK57:

canım benım sende dusceksn haklısın yeme zaten ben yedm ve agır kılo verdım mesela bende 72 den basladm anca ıste 63,7 gordum
Sana katılıyorum canım, haklısın aslında kilolar fazla deil birçoğunuzda, bende 75 altına ineyim az az yerim artık yiyemediklerimden.ama şuan bu kiloyla:KK34::KK43:

acelesı yok gene yersın bı ödül gününde ıstedgn en cok seyn tadına bakarsın zaten benım aklm hamburgerde ıyı vermde bı ödül yapcam ramazan oncesı (:

Bende akşamları çok dikkat edemiyorum aslında, yemeğe ne yaptıysam 2-3 kaşıkta olsa yiyorum.sadece pirinç pilavı yerine kendime bulgur p yapmaya çalışıyorum kahvaltıda daha çok dikkat gerekiyo ama.ev ahalisi poğaçalar börekler kızartmalar yerken ben peynir zeytin yumurtaya taliiiimmm☺

Bende akşamları çok dikkat edemiyorum aslında, yemeğe ne yaptıysam 2-3 kaşıkta olsa yiyorum.sadece pirinç pilavı yerine kendime bulgur p yapmaya çalışıyorum kahvaltıda daha çok dikkat gerekiyo ama.ev ahalisi poğaçalar börekler kızartmalar yerken ben peynir zeytin yumurtaya taliiiimmm☺

canım senın ısın cok zor gorupde yememek harıka ama sana kocaman :KK31:alkıs bulamadm bunlan ıdare et :)

lokur lokur cnm çok hamaratım sorma. Yazık dolapta durunca çürüyo,ben de buzluğa attım gece yaptım benim kız babasıyla eğleniyodu. Sonra da yattı zaten çok şükür hallettim. Ben de buzluğa koyarım valla çok şey :) iyi oluyo pratik.
Miktarları belirtmeye çalışıcam ama nasıl olcak bakalım :) pasta boyutları fln zor oluyor mesela. Sözümü de unutmucam ki hııhh. ;)
asl1can asl1can haklısın tabi tatlm elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama her zaman evde sebze ya da et tavuk olmuyo ki. Öyle olunca mecburen pilav makarna tarzı şeyler yemek zorunda kalıyoruz. Burda önemli olan miktar tabiki. 4-5 kaşık yoğurtlu makarna ya da salatası filan çok da abartılı değil bence mesela. Sadece bunu yiyip başka yemediğim bile oluyo bazen. Çünkü alışveris için malesef vakit de olmuyo çoğu zaman. Pratik olsun karın doysun diye böyle yapıyoruz hayat şartları napalım :)

ovv hamarat bir hatun görüyorumm:KK54::KK54::nazar::nazar: ellerine sağlık balımm ben de her nekadar evli barklı olmasam da henüz çok severim öyle şeyleri herşeyi buzluğa stokluyorum nohut haşlarım bezelye taze, enginar ... iyi oluyo yaa ama tabii bir debebikle zoor bacım helalll diyorum

bari karpuzun eksik kalsaydı :lülülü: ben zaten emzirenlerin herşeyden az yemesinden yanayım yani makarna ye tabii eşin de o kadar yapmış ama birazcık az yeseniz :kk77: hadi dün lahmacuna destek vermiştim ama sana destek yaramooor :sinirli::sinirli: çünkü hergün olmaya başladı :sopa:

ben de mesela 1 ay antebe gittim bizimkilerin yanına içmedim ya da bayramlarda gidince içmiyorum ama gelince devam yani olmasa çıldırmıyorum ama seviyorum içmeyi:KK53:

benim ki de sever hiç zayıflamamı istemedi tamamen ben mutlu olucam diye destek oluyor sağolsun yoksa kendisi memnundu:rapci:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

ben de 50 olunca ortaokul yıllarıma dönmüş olucam yani:KK70::KK70::KK70:

aslında sen yazınca biz işte miktar olarak sanki çokmuş gibi hissediyoruz hani yazınca adamdan sayıyoruz o kaçamağı:KK45: tabii ki yazman güzel zaten onun için burdayız ama diyince pasta yedim sarma yedim insanın kafasında sarma dağı,pasta tepesi canlanıyo miktar belirt kuzum ki yargısız infaz yapmayalım:KK53::KK53:

ben de bayılırım enginara ve çok yaparım, bir baklalı bir de sade hatta haşlayıp buzluğa daatıyorum kışın da arada yapıyorum zaten ege mutfaığıan hastayım özellikle mezelere:KK54::KK54: fava mesela çok yaparım ve çok güzel oluyor :KK68:

afiyetler olsun kuşuum çok güzel kahvaltın:KK60:

bu sözünü unutmaaa:KK45::KK45::KK70::KK70:

bende 6 sınıftayken 60 kıloydum hep tombalakdım kuzenlerm yanmda kcuuck kalırdı.
engınarın baklalısı dedıgınız pattes ve bezelyelı dmı ben zeytınyaglıları cok severm bıde bzmkıler sekerlı olur kaynanamda annem gıbı yapınca cok begendm. burda dısarda engınar soledm ole cok sevmedm bıde 1 tane az ıoluyor (:

canım senın ısın cok zor gorupde yememek harıka ama sana kocaman :KK31:alkıs bulamadm bunlan ıdare et :)
Evet ama naaparsın aynaya bakasım gelmiyo artık, pantolonlar bolaldıkça daha iyi hissediyorum kendimi
Teşekkür ederiiiiiim buda iyiydii:super::KK68:

lokur lokur cnm çok hamaratım sorma. Yazık dolapta durunca çürüyo,ben de buzluğa attım gece yaptım benim kız babasıyla eğleniyodu. Sonra da yattı zaten çok şükür hallettim. Ben de buzluğa koyarım valla çok şey :) iyi oluyo pratik.
Miktarları belirtmeye çalışıcam ama nasıl olcak bakalım :) pasta boyutları fln zor oluyor mesela. Sözümü de unutmucam ki hııhh. :KK66:
asl1can asl1can haklısın tabi tatlm elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama her zaman evde sebze ya da et tavuk olmuyo ki. Öyle olunca mecburen pilav makarna tarzı şeyler yemek zorunda kalıyoruz. Burda önemli olan miktar tabiki. 4-5 kaşık yoğurtlu makarna ya da salatası filan çok da abartılı değil bence mesela. Sadece bunu yiyip başka yemediğim bile oluyo bazen. Çünkü alışveris için malesef vakit de olmuyo çoğu zaman. Pratik olsun karın doysun diye böyle yapıyoruz hayat şartları napalım :)

tabıkı canm evde her zman bzmde sebze olmuyor suan dıyetteym dıe anneme sureklı yap dıyorum bıde bana baklagıl yasak. ama yoksa bıle menemen olablır en hafıfı bz mesela aksam kahvaltı cok severrız uzun suredır yaptırmıom cunku ıyı yenıyor yannada bı ara hamur kızartıoduk ah ah (:

Yaa ben her şeyden az yiyerek kilo vermek istiyorum,yasak filan koymuyorum. Zaten ömür boyu yasaklarla yaşayamıcaz. Yeri gelince patates kızartması da mantı da tatlı da yemek gerekli bence. Yoksa yemeyip yemeyip kilo verdim diye yemeye başlayınca az yense bile kilo olarak döner diye düşünüyorum. Benim bakış açım biraz farklı sanırım burdakilerden ama ben de bu şekilde burda devam ediyorum.
Bu şekilde yapıyorum ya mesela bişey yediğim zaman burda yazmayAçekiniyorum. Yasak koyuyosunuz ya hani ondan :)

Kuzum ben mesela tamamen şaka olsun diye yani eğleniyoruz şurda diye:KK5: takılıyorum sana ama mantık olarak yaptığını kesinlikle doğru buluyorum ve takdir ediyorum çünkü mesela ben o pastadan kibrit kutusu kadar yiyip bırakamam ya da sarma 3-4 yiyip bırakamam tadı bikere ağzıma deyince b. kunu çıakrtırım afedersiniz de:KK70: o yüzden ben de mesela yasak koymuyorum ama ayda 1-2 gün istediğim herşeyi sıırsız yiyorum yani günde 1 lokma bi çatal beni kesmiyo çok denedim döndüm bitirene kadar yedim:cool: o yüzden ben de böyle yapıyorum mesela ama hiç yememek diye bişey olamaz hayat devam ediyor ne zamana kadar yemiycez bitter mesela arada 1 kare atıyorum ağzıma ona devam etmiyorum çünkü, kuruyemiş duramam diye hergün ara öğünde 10 ar tane değil de bir iki sabah 30 tane yiyorum mesela bütün haftanın hakkını bir öğünde doya doya ben d ekendime böyle bir yol buldum yani yasak diye bir şey yok dengelemek diye bir şey var günlük karbonhidrat hakkını 1 lahmacundan alabilirsin mesela bu durumda lahmacun kilo yapmaz sabah 1 kk pasta yersin ama öğlen yoğurt salata yer dengelersinz yani öğle yemeği yiyenler için diyorum yani hergün lahmacun yiycek halimiz yok zaten ama mantık bu herşeyden yiyip denegelemek o yüzden sen hiç sıkma canını rahat ol biz seni sevdiğimizden takılıyoruz yoksa benim açımdan yasak diye birşey yok:KK37::KK36::KK36::KK75::KK75:

Aynen bence bu şekilde daha motive oluyo insan. Yememek de nereye kadar. Miktara dikkat edince mantı bile yesek kilo veririz yani :)

tabıkı canm evde her zman bzmde sebze olmuyor suan dıyetteym dıe anneme sureklı yap dıyorum bıde bana baklagıl yasak. ama yoksa bıle menemen olablır en hafıfı bz mesela aksam kahvaltı cok severrız uzun suredır yaptırmıom cunku ıyı yenıyor yannada bı ara hamur kızartıoduk ah ah :-)
Onu biz de yapıyoruz yaa seviyoruz anacım kahvaltılık yanına hamur miss. Ya da krep yapıcaksın. Biz akıtma diyoruz mesela ona. Yapıyorum yiyorum da ama önceden 2-3 yiyosam şimdi 1-1,5 yiyorum mesela. Eşime yediryom hepsini :)
Sebzeleri fln bi hevesle alıp dolaba yerleştiriyorum ama 2 kişi olunca yenmiyo hemen. O zaman da Çürüyolar yazık günah çok üzülüyorum o zaman

Back