Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın bacım hoşgeldin naptınnnnn :)
Hoşbuldum canım, naapim şekerim dün bi okula gittim evrak işleri imzalar yazılar vs vs yığılmış işler ben okuldayken telefonu pek elime alamıyorum yazamadı oyüzden. gelincede çocuklarla evle uğraşınca gece yarısı oldu

Canim benimde zayiflamami istemiyorlardi ye biraz ne olacak diyorlardi ama ben kendimi tutuyordum boyle 15kg verdim ve simdi onlari diyenler bana nasil verdigimi soruyorlar :) sen kendine dikkat et:)

Ben geldiiim günaydınnn

kahvaltıma halen devam ediyorum

1 simit ( bu hafta ekmek yemedim biliyosunuz hakettim bence )

3 kk peynir

5 çeri domates

2 salatalık

5-6 sivri biber
Hoşgeldin canımm :) afiyet olsun,hak ettin tabi

Ayy doğru valla saatler geçiyo koştururken

Evett kahvaltım :
1 haşlanmış yumurta
2 kk kadar peynir
5 zeytin
1er küçük salatalık ve domates
2 dl ekmek

:)
Benimde bu sabahki kahvaltım ekmek 1 dilim gerisi esranın kahvaltıyla ayynıı ☺

Günaydınlar efeniiiiim
Az yemekli bol enerjili bir gün geçirmeniz dileğiyleeee

gunaydınn canım hosgeldın.
Ben geldiiim günaydınnn

kahvaltıma halen devam ediyorum

1 simit ( bu hafta ekmek yemedim biliyosunuz hakettim bence )

3 kk peynir

5 çeri domates

2 salatalık

5-6 sivri biber

afıyet olsun lokurum hakettın tabı kı sıfa olsun

gunaydınn canım hosgeldın.

afıyet olsun lokurum hakettın tabı kı sıfa olsun
günaydın canım benim hoşbulduuumm sohbetleri kaçırmışım yaaa bi gözattım geçmişe, gerçi burda olsamda instagram kullanmıyorum zaten pek faydam dokunmazmış size

günaydın canım benim hoşbulduuumm sohbetleri kaçırmışım yaaa bi gözattım geçmişe, gerçi burda olsamda instagram kullanmıyorum zaten pek faydam dokunmazmış size

dun muhabbetn dıbıne vurduk gercekden olsun cnm burda olmanda yeterlı

Kizlar gun icinde ac kalmak cozum degil.1sonraki yemeginize yansir ve asiri yersiniz ayrica halsiz duser sinir yaparsiniz :)

Ben de 1 dl yicektim de sonradan 2 oldu :) gün içinde başka bişey yemicem,o yüzden kahvaltımı iyi yapaym dedim :)
Yap şekerim yap afiyet şifa olsun inşaallaaah erisin gitsin hepsi
Benim öğleden sonra bi toplantım var evden çıkmadan biraz atıştırırım die 1 dlm yedim, akşama kadar atıştıracak zamanım olmadığında bende 2 dlm yiyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…