- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #4.041
Aynen öyle canım bnm en mantıklısı zaten böyle ypmk bşka türlü olmazTe
Tesekkur ederim boyle boyle gidecek bir ogunse batirirsak digerinde toplamamuz lazim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım bnm en mantıklısı zaten böyle ypmk bşka türlü olmazTe
Tesekkur ederim boyle boyle gidecek bir ogunse batirirsak digerinde toplamamuz lazim..
Kahve sigara çay sigarasigara içenler listesine beni de yazın :) sigara içtiğim için sanki atıştırmalıklara daha düşkünüm
Ay insallah tatlim pazarteside spora baslayacamMenü güzel :) bu hafta iyi kilo gidicek senden cnm :)
Öhömm öhööm efemm günaydın :)akşam son msj bendenmiş,bugün ilk msj da benden olsun hadi
Türk kahvesi içtim az önce,yanında 2 kuru kayısıyla birlikte.
Dün sarmaların fazla kaçması kötü olduama onun dışında iyi bir gün geçirdim.
Hazır annemler burdayken benim kızı onlara bırakıp pazara çıktık eşimle. Erva hanımın meyveleri bitmişti o bahaneydi aslında. Yoksa yine gidiceğimz yoktu
Gitmişken yemeklik de aldım tabi kaçar mı hiçakşam 10dan 12 ye kadar onlarla uğraştım temizle doğra buzluğa at filan
bugünün yemeğini de çıkardım aradan iyi oldu
Şimdilik benden bu kadar,daha acıkmadığım için menü paylaşamiciğim şekerler..
Sizleri bekliyorum artık![]()
Oy anam yaa seninkiler de benim kociş gibi yedirmek için herşeyi yapıyorlarGÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNN KK nın güzel hatunlarıAkşam gene bir suikate kurban gitmenin üzüntüsü içindeyim. Yeminle kimse zayıflamamı istemiyor dün akşam eşim tavuklu kremalı mantarlı fetucini makarna yaptı hemde çok istedi engellemedim
Bende bir porsiyon yedim tabi az kremalı yerinden. 2 Büyük dilim karpuz az da peynir yedim o kadar
![]()
Ay ben hamileyken de içtim azar azar. Tiryaki değilim tabi ben de ama eşim içmese bırakmak kolay olacak bacımmAyrıca sigara içen hatunlar bende içiyorum tam 10 yıldır günde 1 tane hafta da 2 tane felan hamileyken hiç içmedim emzirirkende son 2 aydır içiyordum gene aralıklı şekilde ama kızım bahar alrjeni olduğu için onu da bıraktım beynime tiryaki değilim olamam diye kodladığım için hiç bi zaman tiryaki olamadım belki sizinde işinize yarar eşime de uyguladım 1 pk içerdi şimdi günde 2-3 tane oda otelde sıkılıncaa.
Kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kaçamkasız bir akşam diliyorum dilemekle kalmıyorum![]()
Canım çok iyisin bravo böyle devam bende bi kepçe çorba soğan deniz börülcesi salatası bi dilim ekmek yedim birazda enginar dolmasının yapraklarını kemirdim kıymasındanda biraz yedim bu kadar :)))
Oy anam yaa seninkiler de benim kociş gibi yedirmek için herşeyi yapıyorlarafiyet olsun şifa olsun kilo olmasın inşallahhhh canımmm
Kahvaltına gelince her zaman özene bezene kahvaltı yapamıyoruz malesef şartlardan dolayı.
Türk kahvesi içiyorum bazen canım çekerse. Aynen tuvaletten çıkamıcaktım nerdeyse ben de hemen etkisini gösterdi :)
Ay ben hamileyken de içtim azar azar. Tiryaki değilim tabi ben de ama eşim içmese bırakmak kolay olacak bacımmyavaş yavaş bizim kız büyüyene kadar bırakırız inşallah
![]()
Ahh canım benim inşallah bırakabilicez bakalım ben istiyorum zaten bırakmayı ama sıkıntıdan filan içiyorum gibi birşey. Eşimi de ikna etmem gerek,o içip ben içmezsem olmaz bence yaniBırakırsınız bırakırsınız kuzum ben ne tiryakileri gördüm şuan iğreniyorlar en basiti verdiğin paraları hesapla o bile etki eder. Ben moralim bozuksa içerim şirkette sıkılırsam felan. ama normalde eksiklik çekmiyorum hatta 2.içmeye çalışsam tiksinti yapıyor. Diyorum kodlamak çok önemli. yaparsınız kızının çocukalrını torunları görmek lazım dahaa ömürden - ye düşme şekoşum anane olcan sen daha![]()
Yaa inadına yapıyolar sanki,sabrımızı ölçüyolar yani yetti gariiii deyip bağırasım geliyo bazen eşime. Hem boşa para hem de kilo yaniya anlamıyorum bak spor yap sıkılaş diyor makarna yapıyor binbeşyüz tane gene çikolata almış o yetmezmiş gibi almanya dan çikolata gelmiş bize ki çok severim onu. Hayatın cilvesi şuan yani :) Kahvaltı desen vakit bulamıyorum resmen çok zor. yolum 1 saat.Aminn kilo olmasın canm böyle kahve içersek olmaz zaten![]()
Ahh canım benim inşallah bırakabilicez bakalım ben istiyorum zaten bırakmayı ama sıkıntıdan filan içiyorum gibi birşey. Eşimi de ikna etmem gerek,o içip ben içmezsem olmaz bence yani![]()
Yaa inadına yapıyolar sanki,sabrımızı ölçüyolar yani yetti gariiii deyip bağırasım geliyo bazen eşime. Hem boşa para hem de kilo yani![]()
Ahh keşke yapabilsek. Valla ben bırakmaya hazırım da eşim birden olmaz diyo. Yavaş yavaş bırakıcakmış. İnşallah kafasına dank eder de bırakır ne diyim hayırlısı artıkEvet ya eşle içilen sigara müthiş tatlı oluyor hele çocuğu uyutup balkonda kahve eşliğinde akşam kokusuylaaama en azından akşamları gün sonu kapanışı yapın gün içinde içmeyin yeter