- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.061
Hahha benimki öyle seviyo işte ama anlatamıyosun anacım. Bişey giydiğinde oranın buranın pörtlemesi ne demek bilmiyorlar kiSonra fit hatunlara bakıp ahh çeke dururlarbelkide tombik seviyorlardır ele avuca gelen cinsten
Hehehe günaydın kızz :) benim sarmalar var sadece yaa bi de azıcık pasta yani ne var onda. Pazar günü 70den yukarı çıkmıcam tabi ki. Hıhhh dengeliyorum ben yawwgünaydınnnn kızlar...
E esrAhsmseyrekyagmur ıkı sopalıkda burdaymıs gene yapmıslar kacamakları aralarında konusuyolr
ben sıgara ıcmıyorum tabı nasıl bıasey bılmem ama verılen paraya acırdım gıbı gelıyor tabı ıcenıde anlayamam
sabah kahvaltım
1 etimek
az peynır ınce bı kasar
yesıllık
cay :)
Yaa biz kilo veriyoz diye yapıyoz işte boşverrr :) zor veren biri olsam yapmazdım herhalde ben de hıhıhıolur mu tatlım bakıp kacmak okuyodum muhabbete aradan dalmıyım dedımsızden ala kacamakcı var mı burda
Hehehe günaydın kızz :) benim sarmalar var sadece yaa bi de azıcık pasta yani ne var onda. Pazar günü 70den yukarı çıkmıcam tabi ki. Hıhhh dengeliyorum ben yaww
Yaa biz kilo veriyoz diye yapıyoz işte boşverrr :) zor veren biri olsam yapmazdım herhalde ben de hıhıhı
Sus kız hatırlatma onlarıpastayı dünde hüplettım dıyosun lokumcuk sarmacıknekı bunlar canımm benmde dun canm cok tatlı ıstedı annemde cılek recelı yapmıs cılegnn tadna bakdım tek dedm bsver yat uyu bugun gecdı sankım
Sus kız hatırlatma onları
Evde böyle şeyler bulununca yeniyor işte napalm. Olmasa daha hayırlı ama yapıcak bişey yok yine de tutuyorum kendimi :) abartmıyorum ki öyle koca dilim pasta ya da uzun uzun sarmalar değildi bi kere
Canım bunları ben yapmadımDelüü senii o zaman ilk sırada ben varım sopa için
Canım bu yemekleri sen mi yapıyorsun ne değişik yemekler öyle nasıl uğraşıyon bebikle beraber
ya anlamıyorum bak spor yap sıkılaş diyor makarna yapıyor binbeşyüz tane gene çikolata almış o yetmezmiş gibi almanya dan çikolata gelmiş bize ki çok severim onu. Hayatın cilvesi şuan yani :) Kahvaltı desen vakit bulamıyorum resmen çok zor. yolum 1 saat.Aminn kilo olmasın canm böyle kahve içersek olmaz zaten
Canım bunları ben yapmadımama her zmaan 4 çeşit 3 çeşit yemek yapıyorum eşim sevdiği için mecburen canım :)
Hahha benimki öyle seviyo işte ama anlatamıyosun anacım. Bişey giydiğinde oranın buranın pörtlemesi ne demek bilmiyorlar ki
günaydınnnn kızlar...
E esrAhsmseyrekyagmur ıkı sopalıkda burdaymıs gene yapmıslar kacamakları aralarında konusuyolr
ben sıgara ıcmıyorum tabı nasıl bıasey bılmem ama verılen paraya acırdım gıbı gelıyor tabı ıcenıde anlayamam
sabah kahvaltım
1 etimek
az peynır ınce bı kasar
yesıllık
cay :)
olur mu tatlım bakıp kacmak okuyodum muhabbete aradan dalmıyım dedımsızden ala kacamakcı var mı burda
Yaa biz kilo veriyoz diye yapıyoz işte boşverrr :) zor veren biri olsam yapmazdım herhalde ben de hıhıhı
helal vallaa ben 2 çeşit yapsam mutfak darmadağın ben perişan yemek yapmayı severek yapmam lazım iyi oluyor o zaman ama kızım ayaklarıma yapıştığı için zor oluyor gerçi şimdi annem yapıyor çocuğa bakıyor diyeeCanım bunları ben yapmadımama her zmaan 4 çeşit 3 çeşit yemek yapıyorum eşim sevdiği için mecburen canım :)
Canım biz izmirliyiz her türlü sebze her şekilde yenir bizde yapraklarının uç kısmında etleri olduğu için biz yıkayıp saplarını ayıklar içini biraz pirinç %80 kıymayla doldururuz :)engınar yemegını ılk defa yedm ama sen dolması demssn dolmasıda mı oluyor ılk defa duydum
Günaydınlar hatunlar sizi çok enerjik karşılıyorum bugün gayet mutluyum motivasyon tavan durumda kahvaltım yeşillikli domates salatalık soğan salatası ( emziren annelere bol bol soğan yemelerini öneririm kızlar süt konusunda çok iyi oluyor sırf o yüzden her sabah ve gün içinde yiyorum :) ) yumurta 1 dilim peynir bi dilim ekmek :)
Ay dün enginar aldım ben de soyup yapraklarından yemek yaparım diye ammaaa mahvoldum yani attım zaten yapraklar taş gibiydiCanım biz izmirliyiz her türlü sebze her şekilde yenir bizde yapraklarının uç kısmında etleri olduğu için biz yıkayıp saplarını ayıklar içini biraz pirinç %80 kıymayla doldururuz :)
Canım biz izmirliyiz her türlü sebze her şekilde yenir bizde yapraklarının uç kısmında etleri olduğu için biz yıkayıp saplarını ayıklar içini biraz pirinç %80 kıymayla doldururuz :)
benimki onu der kıızz bak dar giyme diyee ama demekki başka yerlerde beğeniyorlar bu halimizii
kız sen ölüm orucuna mıbaşladın naptınn bu ne böyle nasıl kahvaltı
bişey söylim mi böyle yaparak kilo verdiğime inanıyorum ben çünkü beynim diyette olduğumu düşünmüyor öyle yaparak ya da kendisi bile inanmıyor bana ki yağlarım bıtır bıtır yanıyoo çünküüüü bugün 2 yıldır giy-e-mediğim bi pantolonumu giydim olduu ehehehe
evettt katılıyorum sna cicim biz böyle kilo veriyoruz hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?