- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #4.021
Kızlar yoğurt yiyorum uno kıtırık da yedim biraz bol lifliii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BUNDAN GELIYOR SANA
çok içmiyorum yaa
Afiyet olsun datlum ben akşam ne yesem yaa yoğurtla meyve mi yesem hiç normal yemek yiyesim yok havadan mdır nedir![]()
Merhaba kızlar ben dün diyetisyene gidecektim ama oğlumu kontrole götürdük bu ay sadece 250 gr almış önceki ay 1 kilo almıştı doktor 15 gün içinde 250-300 gr alması gerekir yoksa mama başalayacağız dedi haliyle yürüyüş ve diyet iptaltam da zayıflamaya başlamıştım yine dikkat ederim ama 2 ay diyet yok dedi sizi burdan takip ederim artık
( umarım istediğiniz kilolara kısa Zaman'da gelirsiniz
Merhaba kızlar ben dün diyetisyene gidecektim ama oğlumu kontrole götürdük bu ay sadece 250 gr almış önceki ay 1 kilo almıştı doktor 15 gün içinde 250-300 gr alması gerekir yoksa mama başalayacağız dedi haliyle yürüyüş ve diyet iptaltam da zayıflamaya başlamıştım yine dikkat ederim ama 2 ay diyet yok dedi sizi burdan takip ederim artık
( umarım istediğiniz kilolara kısa Zaman'da gelirsiniz
Vay vay gerçekler meydana çıktı deseneBen de içiyorum kızlaar![]()
Ben de içiyorum kızlaar![]()
Vay vay gerçekler meydana çıktı desene![]()
Canım çok iyisin bravo böyle devam bende bi kepçe çorba soğan deniz börülcesi salatası bi dilim ekmek yedim birazda enginar dolmasının yapraklarını kemirdim kıymasındanda biraz yedim bu kadar :)))Aksam ogunumde bir parca tavuk yagsiz salata ve makul miktarda karpuz vardi..gun icinde 1 yesil cay icildi 2,5 lt su icilfi..
Valla çıktı canım hamileykn bıraktıydım şimdi tekrar başladım kötü alışkanlık ama kurtulamıyoruzzVay vay gerçekler meydana çıktı desene![]()
Tesekkur ederim boyle boyle gidecek bir ogunse batirirsak digerinde toplamamuz lazim..Canım çok iyisin bravo böyle devam bende bi kepçe çorba soğan deniz börülcesi salatası bi dilim ekmek yedim birazda enginar dolmasının yapraklarını kemirdim kıymasındanda biraz yedim bu kadar :)))