Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Merhaba kızlar ben dün diyetisyene gidecektim ama oğlumu kontrole götürdük bu ay sadece 250 gr almış önceki ay 1 kilo almıştı doktor 15 gün içinde 250-300 gr alması gerekir yoksa mama başalayacağız dedi haliyle yürüyüş ve diyet iptal tam da zayıflamaya başlamıştım yine dikkat ederim ama 2 ay diyet yok dedi sizi burdan takip ederim artık ( umarım istediğiniz kilolara kısa Zaman'da gelirsiniz

Ccanım uzulme zaten daha cok kucukdu bebegın erken basladın dıyete once bebegn snra sen olmadı dıyet yapma hareket yapıp sıkılasabılırsn.

Canım ben burda süt için ne kadar dil döktüm demii çok küçük ve sen fit olmaktan öte bi annesin .. Bak benim 14 aylık olacak ama ben hala nasıl yiyorum yemekten kısmadım yee sen hiç şimdi burada işin olmaasın bebeğini büyüt kuzum onun o süte çok ihtiyacı var gerisini halledersin zamanla..Ayrıca emzirirken dakikada 1 cal veriyorsun haberin olsun

Aksam ogunumde bir parca tavuk yagsiz salata ve makul miktarda karpuz vardi..gun icinde 1 yesil cay icildi 2,5 lt su icilfi..
Canım çok iyisin bravo böyle devam bende bi kepçe çorba soğan deniz börülcesi salatası bi dilim ekmek yedim birazda enginar dolmasının yapraklarını kemirdim kıymasındanda biraz yedim bu kadar :)))

Te
Canım çok iyisin bravo böyle devam bende bi kepçe çorba soğan deniz börülcesi salatası bi dilim ekmek yedim birazda enginar dolmasının yapraklarını kemirdim kıymasındanda biraz yedim bu kadar :)))
Tesekkur ederim boyle boyle gidecek bir ogunse batirirsak digerinde toplamamuz lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…