Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

nerde buldun kız etiketlendiklerimde mi zehir hafiye seni ama rtık daha zayıfım orda 67-68 im

cok fenayım ben ajan gıbıyım bulcam dedm mı bulurum bak :) zayfladn yavru olsn bz verek bıde oncesı snrası yaparız

enıste mı koydurmuyor

cok fenayım ben ajan gıbıyım bulcam dedm mı bulurum bak :) zayfladn yavru olsn bz verek bıde oncesı snrası yaparız

enıste mı koydurmuyor
diyete başlamadan 1 ay önce falan iş yerinden bir arkadaşın düğüne gitmiştik de

yalnız ben de unutmuştum onu nasıl topalakmışım yaa

Bugum isteyim imkanlarim kisitli ...

diyete başlamadan 1 ay önce falan iş yerinden bir arkadaşın düğüne gitmiştik de

yalnız ben de unutmuştum onu nasıl topalakmışım yaa

heheheh yok kız gayet ıyısın ole toparlak da durmuyorsun bıkeren
Hosbilduk...isyerindeyim bugun boyle oldu..

olsun o zman cnm bıdahakıne daha dıkkat ederız senn ıcın de ıyı olur cbk hedefımze ulasırıız herseyı kısmıcaz kı sıkılmayalm ama azaltırız dedıgın gıbı.

benim yüzüm zaten çok küçülmüyo yani yuvarlak yüzlü olduğumdan inceldi ama çökmedi aslında avantaj ama ordakine göre baya küçüklmüşüm anladım şimdi görünce ayrıca sen de gayet iyisin datlum

kız sızın evde mubarek hersey var cevızlı lokum hıc eksık olmayan seyler :) bızede gnder bkım ordan
Kayınvalidem getirmişti yaww bitmek üzere zaten :) az önce de biraz poğaça yedim acıkır gibi oldum da. Azdı ama merak etmeyin

saol datlum benım bende yuzden cok verdım herkez kılo vermıssın dıo yuzume bakan anlasılıyor ordan.

Kayınvalidem getirmişti yaww bitmek üzere zaten :) az önce de biraz poğaça yedim acıkır gibi oldum da. Azdı ama merak etmeyin

hadı hadı senn bıtmez tatlıları pastaları napdnz bakm... pogcaa o nerden cıkdı

saol datlum benım bende yuzden cok verdım herkez kılo vermıssın dıo yuzume bakan anlasılıyor ordan.

bi de merak etmeyin demiş orda hüpletiyo sonra geliyo bizi telkin ediyo

Poğaça annemler getirmiş de pastaneden almışlar. Ucundan kopardım kız azıcık :)

Hıııııhhhh siz de çok insafsızsınız yaa gidiyom ben gelmicem bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…