- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.921
nerde buldun kız etiketlendiklerimde mizehir hafiye seni ama rtık daha zayıfım orda 67-68 im
yesss açık hesap ya kişisel fotoğraf paylaşamıyorumcok fenayım ben ajan gıbıyım bulcam dedm mı bulurum bak :) zayfladn yavru olsn bz verek bıde oncesı snrası yaparız
enıste mı koydurmuyor
diyete başlamadan 1 ay önce falan iş yerinden bir arkadaşın düğüne gitmiştik decok fenayım ben ajan gıbıyım bulcam dedm mı bulurum bak :) zayfladn yavru olsn bz verek bıde oncesı snrası yaparız
enıste mı koydurmuyor
Hosbilduk...isyerindeyim bugun boyle oldu..canım aramıza hosgeldın... bunlart bıraz fazla dııl mı dıyet ıcın sabah pıde yerıne tost olsa oglende bulgur ama 2 kasık daha ıyı olurdu senn ıcın.
Bugum isteyim imkanlarim kisitli ...iveet
Bence de güzel olabilir yaa
işte arada kaçamak varsa ertesi gün dengelemek lazım öyle kaçamak yaptım gitti diyet diye bırakmamak lazım önemli olan dengelemek ve aynen devam etmek canım
Afiyet olsun çok akıllıca tebrik koyuyorum
afiyet olsun canım yani miktarlar çok değil aslında ama karbonhidrat miktarı fazla geldi bana biraz yani anlıyorum herşeyden az yemek senin uyguladığın ama biraz karbonhidratları kıssan da yerine sebze olsa pidenin yanında domates salatalık falan mesela öğlen pilav iki kaşık ve boll salata gibi tabii sen bilirsin naçizane önerim
şeetmesen şaşarım sıbıh miyvi yiyinci cınım tıtılı istimiz
Bugum isteyim imkanlarim kisitli ...
diyete başlamadan 1 ay önce falan iş yerinden bir arkadaşın düğüne gitmiştik de
yalnız ben de unutmuştum onu nasıl topalakmışım yaa
Hosbilduk...isyerindeyim bugun boyle oldu..
heheheh yok kız gayet ıyısın ole toparlak da durmuyorsun bıkeren
olsun o zman cnm bıdahakıne daha dıkkat ederız senn ıcın de ıyı olur cbk hedefımze ulasırıız herseyı kısmıcaz kı sıkılmayalm ama azaltırız dedıgın gıbı.
Kayınvalidem getirmişti yaww bitmek üzere zaten :) az önce de biraz poğaça yedim acıkır gibi oldum da. Azdı ama merak etmeyinkız sızın evde mubarek hersey var cevızlı lokum hıc eksık olmayan seyler :) bızede gnder bkım ordan
saol datlum benım bende yuzden cok verdım herkez kılo vermıssın dıo yuzume bakan anlasılıyor ordan.benim yüzüm zaten çok küçülmüyo yani yuvarlak yüzlü olduğumdan inceldi ama çökmedi aslında avantaj ama ordakine göre baya küçüklmüşüm anladım şimdi görünceayrıca sen de gayet iyisin datlum
Kayınvalidem getirmişti yaww bitmek üzere zaten :) az önce de biraz poğaça yedim acıkır gibi oldum da. Azdı ama merak etmeyin
saol datlum benım bende yuzden cok verdım herkez kılo vermıssın dıo yuzume bakan anlasılıyor ordan.
hadı hadı senn bıtmez tatlıları pastaları napdnz bakm... pogcaa o nerden cıkdı
Poğaça annemler getirmiş de pastaneden almışlar. Ucundan kopardım kız azıcık :)saol datlum benım bende yuzden cok verdım herkez kılo vermıssın dıo yuzume bakan anlasılıyor ordan.
hadı hadı senn bıtmez tatlıları pastaları napdnz bakm... pogcaa o nerden cıkdı
Hıııııhhhh siz de çok insafsızsınız yaagidiyom ben gelmicem bi daha
Poğaça annemler getirmiş de pastaneden almışlar. Ucundan kopardım kız azıcık :)
Poğaça annemler getirmiş de pastaneden almışlar. Ucundan kopardım kız azıcık :)
bende bebısler olanı ettım @papatya1994 sensn sanırım dıgerlerı daha eklemedı
lokur sizin ne hatunlarr adresiniz faceleri de istiyorummm
Hıııııhhhh siz de çok insafsızsınız yaagidiyom ben gelmicem bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?