Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

S

sağol canım benim seninde menün güzelmiş sarmalar bulgurludur inşallah :)))

Benim bildiğim esranın sarmaları prinçlidir damak tadından ödün vermez

Bundan sonra yediklerime dikkat edeceğim. Her gün 2 litreye yakın su içmeye çalışacağım. Akşam eve geldiğimde spor yapacağım. Kendime söz veriyorum hayal ettiğim bir vücuda kavuşacağım.

Canım hoşgeldin elbette başarabilirsin bizimle olursan çok güzel motivasyon oluyor

Sağol

Canım benim valla tıka basa tokum ama ara öğün yapmam lazım pof :)

Eee mecbur demek ki böyle olması lazım sakın bozma böyle git mervecim sen vücut kıtlık sinyali verir az yersen inan daha çok verilmiyo

Canım

Canım Hoş geldin öncelikle beslenme biçimin nasıl onu öğrenebilir miyim :)

Hoşbulduk canım herhangi bir diyet listesine uymayacağım. Kendim sağlıklı bulduğum gıdaları tüketeceğim.

Sabah 6.30'da kahvaltı yapıyorum işe gidiyorum. Saat 10'da molamız var poğaça simit yiyordum normalde ama bundan sonra hamur işi yokk. Saat 13:00'da öğlen yemeği ve akşam 19:00'da evde yiyorum.

Spor yapıyormusunuz arkadaşlar?
Bana ne önerirsiniz kardeşim bi ara jillian ile kardio yapıyordu. 1 aylık bi program. Sizce ondan başlayayım mı?

Evet canım şimdi yicem ne yesem kararsızım

Canım sakııın simit yeme yanına kepekli bisküvi al yarım paket bir küçük süt al yada badem kayısı alabilirsin 7 badem 3 kayısı bir porsiyon , 10 adet erik 4 kaşık yoğurt olabilir activa yoğurt götürebilirsin 2 kuru erik yarım su bardağı leblrbi yiyebilirsin ara öğün yap saat 10 da :)

Ayy yok pirinçli yaa. Komşumuz verdi de. Küçüklerdi zaten. Ekmek de yemedim. Öğlen yemek yemiyorum zaten. Kaçamak da yapmadım. İyi bence ya :)
O zaman süper canımmm benim diyetisyen seni duysa çok kızar kesin :))) benim yediklerim az geldi sen öğlende yemiyosun akşam ekmekte yok çok kızardı sana :)

Spor yapıyormusunuz arkadaşlar?
Bana ne önerirsiniz kardeşim bi ara jillian ile kardio yapıyordu. 1 aylık bi program. Sizce ondan başlayayım mı?
Canım çok ağır gelir bence yürüyüşle başla önce bi yağların gitsin şöyle 6 7 kilo ver öyle başla

O zaman süper canımmm benim diyetisyen seni duysa çok kızar kesin :))) benim yediklerim az geldi sen öğlende yemiyosun akşam ekmekte yok çok kızardı sana :)
Hehehe kızarsa kızsın hıhhhhh ben iyiyim böyle :) akşam üstü pasta yaparken ton balığı yemiştim ekmeksiz bak onu unutmuşum:))

Hehehe kızarsa kızsın hıhhhhh ben iyiyim böyle :) akşam üstü pasta yaparken ton balığı yemiştim ekmeksiz bak onu unutmuşum:))
Doğru canım inceliyomusun peki bacaklarında mı vardı senin problem üst bölgende mi

Ayy yok pirinçli yaa. Komşumuz verdi de. Küçüklerdi zaten. Ekmek de yemedim. Öğlen yemek yemiyorum zaten. Kaçamak da yapmadım. İyi bence ya :)

Yani öğlen yemek olmadığından bence abartı değil prinç olunca da ekmek olmasın bence çorba da var yani loppo lippo loppi yok hem bugün

Tamam canım 10 da hamur işi yok. Meyve falan götürsem nasıl olur? Hamur işinden iyidir

Yani öğlen yemek olmadığından bence abartı değil prinç olunca da ekmek olmasın bence çorba da var yani loppo lippo loppi yok hem bugün
Yaa dimi ama dimi :)) bence gayet iyiydim bugün. Yarın daha iyi olucam eminim.
Ben hani pasta yaptım ya, onu öğlen yesem olur dimi ince 1 dilim :)

Kibrit kutusu kadar yedim ayol pastadan :)) mmm pek de güzel olmuş :)) yarın yemiyiciğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…