Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

di mi :KK37:

ben de bütün kış kabak yemeği yedim denebilir bulgurlu da yaptum ama yumurtalı hiç denemedim aslında bir nevii menemen gibi oluyodur di mii:KK69:

menemen yapın kızlar sabaha hem doyurucu hem sağlıklı 1 kaşık ya koyarsınız yanında da 2 dilim ekmek ohh mis
Keyfim yerinde olursa yapmayı düşünüyorum şekerim bakalım :)

Ayy ben de hayatımda yemediğim kadar kabak yedim son aylarda. Ben onu piriç koymadan yumurta kırıp yapıyorum biraz da dereotu atıyorum çok güzel oluyo. Kaynanadan gördüydümmm :)
İlk defa duydum canım ben bol sarımsaklı kimyonlu yapıyorum domatesli biraz salçalı kıymalıda güzel oluyor ama yapmıyom şimdi sebze olsun dye :)

İlk defa duydum canım ben bol sarımsaklı kimyonlu yapıyorum domatesli biraz salçalı kıymalıda güzel oluyor ama yapmıyom şimdi sebze olsun dye :)
Aa nen kimyonlu fln yapmadım hiç denemek lazım. Kıymalı da güzel oluyorr
Iyi akşamlar herkese:KK54::KK69:
Hoşgeldin cnm nasılsın napıyosun?
Akşam 6 kaşık bezelye salata ç ve bi dilim ekmek yedim kızlar :)
Çok güzel cnm benim afiyet olsun :)

İyi akşamlar herkese. Kızlar bana yardım edermisiniz lütfen bu kilolar yapıştı kaldı sanki gitmiyor bir türlü. Arkadaş olmayınca destek çıkan olmayınca başaramıyorum. Geçen ay 67 kiloydum 1 ayda 1 kilo tek verebilmişim. Spora başladım bundan sonra spor yapacağım her akşam eve geldiğimde. Bana destek çıkın lütfen

İyi akşamlar herkese. Kızlar bana yardım edermisiniz lütfen bu kilolar yapıştı kaldı sanki gitmiyor bir türlü. Arkadaş olmayınca destek çıkan olmayınca başaramıyorum. Geçen ay 67 kiloydum 1 ayda 1 kilo tek verebilmişim. Spora başladım bundan sonra spor yapacağım her akşam eve geldiğimde. Bana destek çıkın lütfen
Hoşgeldin canım :) tek başına zor oluyor evet,bizimle burada düzenli olarak paylaşımda bulunursan başarırsın tabiki neden yapamayasın :) kendini tanıtır mısın adın yaşın boyun mesleğin hangi şehirdesin vs

Aa öyle ben de denemedim hiç kimyonlu falan ben de deniyim yemediğim kabak modeli kalmasın:KK70::KK70:

Öpenzi:-):KK70::KK70:ay çok güldüm ya:KK70:

:KK45::KK45::KK45::KK45:

Akşam 6 kaşık bezelye salata ç ve bi dilim ekmek yedim kızlar :)
Afiyet olsun mervetoş çok güzel :KK45:
Selam canlar :)akşam yemeğim:
2 kepçe ezogelin çorbası
1 kepçe sebzeli sulu köfte
5-6 yaprak sarma
Yoğurt

İnşallah iyidir :)

Maşallah beslenmişsin esratoş ama öğle yemeğin yok o yüzden güzel bence

Hoşgeldin canım :) tek başına zor oluyor evet,bizimle burada düzenli olarak paylaşımda bulunursan başarırsın tabiki neden yapamayasın :) kendini tanıtır mısın adın yaşın boyun mesleğin hangi şehirdesin vs

Hoşbulduk canım Bana destek olursanız başaracağım İnşallah. 21 yaşındayım 1.64 boyunda 66,3 kiloyum. Hedefim 50 kilo olmak. Basenlerim çok var. Ne yapıp edip bacaklarımı inceltmeliyim.

Bundan sonra yediklerime dikkat edeceğim. Her gün 2 litreye yakın su içmeye çalışacağım. Akşam eve geldiğimde spor yapacağım. Kendime söz veriyorum hayal ettiğim bir vücuda kavuşacağım.

Sağol
Aa öyle ben de denemedim hiç kimyonlu falan ben de deniyim yemediğim kabak modeli kalmasın:KK70::KK70:

:KK45::KK45::KK45::KK45:

Afiyet olsun mervetoş çok güzel :KK45:

Maşallah beslenmişsin esratoş ama öğle yemeğin yok o yüzden güzel bence
Canım benim valla tıka basa tokum ama ara öğün yapmam lazım pof :)

Canım
Bundan sonra yediklerime dikkat edeceğim. Her gün 2 litreye yakın su içmeye çalışacağım. Akşam eve geldiğimde spor yapacağım. Kendime söz veriyorum hayal ettiğim bir vücuda kavuşacağım.
Canım Hoş geldin öncelikle beslenme biçimin nasıl onu öğrenebilir miyim :)

Back