Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Neyse söyleyecem menumu:KK34:sabah yarım kase nesfit ara yok öğle 1 porsiyonpatates salatası ara bi şeftali akşam patlıcan domates biber yedim pişmiş ekmek yok :KK6:tabi buraya kadar herşey normal diyeceniz:-)Takiii Anneme Gidene kadar:KK42:yemekten sonra anneme gittim sofra serili ve sarma dolma yapmis:KK61:bende oturdum 3 tane kabak dolması ve yardım bardak kola ictim:mad:sonrada biraz çerez yedim:sinirli::oha::skandal:

Günaydın kızlar bu sabah kendime verdiğim sözleri tutmak için güzel bir kahvaltıyla başladım güne. Yumurta peynir zeytin salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve yanında yeşil çay nasıl başlangıç için iyi mi

image.jpeg

Esracım nasıl güzel yapıyosun öyle dün gece eşimle tartıştık bana kilolarımdan özgüvenimin kalmadığını herkesi kıskandığımı söylüyor arkadaşının sevgilisini gördük kız benden çok eşimle konuştu bunu söyledim sen zayıf olan bütün kızları kıskanıyosun sen zayıfla bende rahatlayım sen de rahatla dedi psikolojin bozuk senin psikolığa git diyetisyenden önce dedi :KK43:

Canım inşaallah moralin düzelmiş kızçeler hep doğruları yazmış sanaa:KK9: Onlar senin kuruntuların senin hataların evet kız biraz senle de muhabbet edebilirdi ama bu o an öyle yapmış olabilir kız zayıfta olabilir ama sende zayıfsın bana göre kilon o kadar isabetli bir kilo ki.3-4 kilo vermen yeterli bence. Eşine ama hiç bi zaman yüz göz olma kıskançsan çok hissetirme tadında olsun bebeğimm sonra düzelir çok takıntını da gösterme. Herşey düzelir ama önce kendi hatalarını düzelt fıstık gibi bir annesin zaten sen :KK39:

Günaydın kızlar bu sabah kendime verdiğim sözleri tutmak için güzel bir kahvaltıyla başladım güne. Yumurta peynir zeytin salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve yanında yeşil çay nasıl başlangıç için iyi mi

Eki Görüntüle 1830875
Hoşgeldinn canım eğer o gördüğüm kaşar peynirse sıkıntı değilse gayet iyi :KK9:

Bende katilabilirmiyim..

Günaydın hoşgeldiniz buyrunnn tabikii :KK25: Kilo boy bilgileriniz nedir

Eki Görüntüle 1830875

Bende katilabilirmiyim..

günaydın aramıza hosgeldınız

afıyet olsun bu ara 2 dlm ekmek yesenız daha ıyı olur bı anda kesmek ıyı dııl cunku zaten uzun surede ac kalıyorsunuz.

Günaydınnn Güzel Hatunlar postumu bura acep :süslü:

Önce böyle ballı ballı konuşayımda az sonra dayak yicem nasılsaaa.. Kızlar göya dün akşam kendime ceza salataydı.. Fakat eve gittik kızım sıkılmış dışarıyı istiyor hadi annemi bırakıp gezelim dedik sonra onu da bırakmayıp merkeze indik gezmeye. Babam merkezin en iyi restaurantında baş aşçı doğal olarak orada yiyelim dedik hani protein felan yerim diye düşündüm of hep aynı hataa.

Annem babam eşim başıma üşüştüler Yrfaları adanaları iskederleri gösteriyorlar ve ben çok açım bayağı direndim. Lahmacun söyledim 2 tane karataya güvenerek :KK70: ama 1,25 ini yedim. gerisini eşime yedirdim tam herşeyi iyi gidiyordu kiiiii garsonlar aşağıdan babamın yollamış olduğuı bir kaç porsiyon tatlı getiriyor ve bunların içinde biri varki burada en çok onun muhabeti oluor eşim ağzıma felan tıkıyor :silah::silah: tabi onunda 1/3 ben yedim sonra bütün akşam moral 0 :olamaz::olamaz: Ölim ben o zaman :KK67:

Neyse söyleyecem menumu:KK34:sabah yarım kase nesfit ara yok öğle 1 porsiyonpatates salatası ara bi şeftali akşam patlıcan domates biber yedim pişmiş ekmek yok :KK6:tabi buraya kadar herşey normal diyeceniz:-)Takiii Anneme Gidene kadar:KK42:yemekten sonra anneme gittim sofra serili ve sarma dolma yapmis:KK61:bende oturdum 3 tane kabak dolması ve yardım bardak kola ictim:mad:sonrada biraz çerez yedim:sinirli::oha::skandal:
Canım o kadar da kötü değilmiş bende dedim neler yedin acaba :)))

Çok iyi canım benim afiyet olsun bayıldım :)

Eki Görüntüle 1830875

Back