- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.781
Keyfim yerinde olursa yapmayı düşünüyorum şekerim bakalım :)di mi
ben de bütün kış kabak yemeği yedim denebilir bulgurlu da yaptum ama yumurtalı hiç denemedim aslında bir nevii menemen gibi oluyodur di mii
menemen yapın kızlar sabaha hem doyurucu hem sağlıklı 1 kaşık ya koyarsınız yanında da 2 dilim ekmek ohh mis
See ya baby :) muahhben çıkıyorum kızlar akşam gelmeye çalışırım öpenziii
İlk defa duydum canım ben bol sarımsaklı kimyonlu yapıyorum domatesli biraz salçalı kıymalıda güzel oluyor ama yapmıyom şimdi sebze olsun dye :)Ayy ben de hayatımda yemediğim kadar kabak yedim son aylarda. Ben onu piriç koymadan yumurta kırıp yapıyorum biraz da dereotu atıyorum çok güzel oluyo. Kaynanadan gördüydümmm :)
Öpenziben çıkıyorum kızlar akşam gelmeye çalışırım öpenziii
İyi akşamlar canım napıyosunn :)Iyi akşamlar herkese
Neler yedin bakalım :)Iyi akşamlar herkese
Aa nen kimyonlu fln yapmadım hiç denemek lazım. Kıymalı da güzel oluyorrİlk defa duydum canım ben bol sarımsaklı kimyonlu yapıyorum domatesli biraz salçalı kıymalıda güzel oluyor ama yapmıyom şimdi sebze olsun dye :)
Hoşgeldin cnm nasılsın napıyosun?Iyi akşamlar herkese
Çok güzel cnm benim afiyet olsun :)Akşam 6 kaşık bezelye salata ç ve bi dilim ekmek yedim kızlar :)
Hoşgeldin canım :) tek başına zor oluyor evet,bizimle burada düzenli olarak paylaşımda bulunursan başarırsın tabiki neden yapamayasın :) kendini tanıtır mısın adın yaşın boyun mesleğin hangi şehirdesin vsİyi akşamlar herkese. Kızlar bana yardım edermisiniz lütfen bu kilolar yapıştı kaldı sanki gitmiyor bir türlü. Arkadaş olmayınca destek çıkan olmayınca başaramıyorum. Geçen ay 67 kiloydum 1 ayda 1 kilo tek verebilmişim. Spora başladım bundan sonra spor yapacağım her akşam eve geldiğimde. Bana destek çıkın lütfen
Aa öyle ben de denemedim hiç kimyonlu falan ben de deniyim yemediğim kabak modeli kalmasınİlk defa duydum canım ben bol sarımsaklı kimyonlu yapıyorum domatesli biraz salçalı kıymalıda güzel oluyor ama yapmıyom şimdi sebze olsun dye :)
Öpenziay çok güldüm ya
Afiyet olsun mervetoş çok güzelAkşam 6 kaşık bezelye salata ç ve bi dilim ekmek yedim kızlar :)
Selam canlar :)akşam yemeğim:
2 kepçe ezogelin çorbası
1 kepçe sebzeli sulu köfte
5-6 yaprak sarma
Yoğurt
İnşallah iyidir :)
Hoşgeldin canım :) tek başına zor oluyor evet,bizimle burada düzenli olarak paylaşımda bulunursan başarırsın tabiki neden yapamayasın :) kendini tanıtır mısın adın yaşın boyun mesleğin hangi şehirdesin vs
sağol canım benim seninde menün güzelmiş sarmalar bulgurludur inşallah :)))Aa nen kimyonlu fln yapmadım hiç denemek lazım. Kıymalı da güzel oluyorr
Hoşgeldin cnm nasılsın napıyosun?
Çok güzel cnm benim afiyet olsun :)
Canım benim valla tıka basa tokum ama ara öğün yapmam lazım pof :)Aa öyle ben de denemedim hiç kimyonlu falan ben de deniyim yemediğim kabak modeli kalmasın
Afiyet olsun mervetoş çok güzel
Maşallah beslenmişsin esratoş ama öğle yemeğin yok o yüzden güzel bence
Canım Hoş geldin öncelikle beslenme biçimin nasıl onu öğrenebilir miyim :)Bundan sonra yediklerime dikkat edeceğim. Her gün 2 litreye yakın su içmeye çalışacağım. Akşam eve geldiğimde spor yapacağım. Kendime söz veriyorum hayal ettiğim bir vücuda kavuşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?