Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

tabii ki şakayla karışık laf sokmalar falan olur yani okadar da birbirini tanıyosun en önemlisi yıllar geçtikçe neye kızar neye üzülür nasıl sinir ederim:KK70:
Beni nasıl sinir edeceğini adı gibi biliyor 5 yıldır öğrenmiş adam damarıma basıyo valla .d

Ah canım evet geceleri uyumayan onlara bakan onları koruyup kollayan güçlü kadınlarız biz yapıcaam yapıcaz :)) oh be rahatlattın beni .d
İşte bu canım benimm. Ben de eşime söylemiyorum bayağıdır kilo konusunu. Bugün söyledm azıcık verince sevindim de. O da benden pasta istedi yaptım.
Bi daha mı gelicez dünyaya her andan zevk almak gerek. İlla ki insanın her dksı aynı olmuyo ama üzülünce de çaresini bulamıyoruz

Heh bak işte bu. Eşinle eğlenmeye bak sen ama hiçbir kötü düşünceni yansıtma. Karınca kararınca yapıyoruz hepimiz elimizden geleni. Elbet gidicek bu kilolar bizden :)
Amiiin kzuum hepimizden gittiğinde sonuçlarımızı yazıp eski mesajlarımıza gülücez o günleri bekliyorumm :))

tabii ki şakayla karışık laf sokmalar falan olur yani okadar da birbirini tanıyosun en önemlisi yıllar geçtikçe neye kızar neye üzülür nasıl sinir ederim:KK70:

aynen ole canım takılmalar bıtmez zaten (:
Evet ben hiç bişi demicen artık diyetle alakalı o söylesin zayıfladığımı :)))

aynen su moddan cık artk saglıklı beslenıosn ve verıceksn hep bırlıkde verıcez dogrusu

Ayyyy canımmm tamam bak yerine geldi neşem biraz temizlik yaptım rahatladım erittim yediklerimi bugün kendime ödül 2 top dondurma vermiştim onunda pişmanlığı vardı onu attım iyiyim süperim bombayım pazara hazırlanıyorum :)))
:KK68::KK37:
2 top dondurma nedir çok iyi etmişsin ve lütfen listene tam uy kuzu az yeme neyse onu ye

İşte bu canım benimm. Ben de eşime söylemiyorum bayağıdır kilo konusunu. Bugün söyledm azıcık verince sevindim de. O da benden pasta istedi yaptım.
Bi daha mı gelicez dünyaya her andan zevk almak gerek. İlla ki insanın her dksı aynı olmuyo ama üzülünce de çaresini bulamıyoruz
Evet canım valla haklısın hayatım kilo oldu buna bi son veriyorum :))

Biz kiloya taktıkça başka bişey düşünemiyoruz malesef. Ama onun yerine eşin ve bebişinle güzel vakit geçirmenin yollarını aramalısın. Ben bu aralar bunu yapmaya çalışıyorum. Her şey yemek yemek değil ki kuzumm

bunu bir diyet psikolojisiyle yapmamak lazım sağlıklı besleniyosun kendin için bedenin ve daha sağlıklı olmak için tabii fit olmak amaç ama aynı zamanda kilo sağlığa da zararlı sağlımız için de veriyoruz listene uy tatlım sen az da yeme bilerek öye vermiştir diyetisyen sonuçte sabırlı ol bir günde gitmeyecek tabii ki ama hepsinden kurtulucaz

Yaa ben geçenlerde 1 magnum double çikolatalı gümletmiştim valla 2 top dondurma onun yanında nedir :)

geçenlerde derkeeen:KK45: sen de evden çıkıp bi çavdar ekmeği almadın magnumu nerden buldun:sopa: bu geçen hafta fazla çıkmanın kaçamaklarından biri mi acaba :KK53:

geçenlerde derkeeen:KK45: sen de evden çıkıp bi çavdar ekmeği almadın magnumu nerden buldun:sopa: bu geçen hafta fazla çıkmanın kaçamaklarından biri mi acaba :KK53:
Evet cnm fazla çıktığım haftadan o :) eşim alıp getiriyor yahu benim suçum yok. Ben çıkıp almıyorum işime gelio ama eşim alttan alttan besliyor beni :D ben ekmeği tamamen bırakıcam yani az kaldı. Sadece sabahları yiyesim geliyo. Akşamları yemeyince aramıyorum çoğu zaman :)

Evet cnm fazla çıktığım haftadan o :) eşim alıp getiriyor yahu benim suçum yok. Ben çıkıp almıyorum işime gelio ama eşim alttan alttan besliyor beni :KK70: ben ekmeği tamamen bırakıcam yani az kaldı. Sadece sabahları yiyesim geliyo. Akşamları yemeyince aramıyorum çoğu zaman :)

neyse ohafta çok geride kaldı hatta üstüne kilo bile verdin artık böyle devam bugün luppo da yoktu ciddi gelişme var:KK59:

ben geçen pazar 4 kaşık iç pilav yedim diye pazartesi salı ekmek yemedim:KK70: acımasızlığımın boyutu bu dün protein yaptım bugün de sabah muz badem süt öğlen taze fasiilyee yoğurt akşam henüz muamma eve gidince bakıcam:confused: ama ekmek 3 gündür yemedim yani benim için de ekmek sabah kahvaltıda güzel öğlen akşam aramıyorum hiç

neyse ohafta çok geride kaldı hatta üstüne kilo bile verdin artık böyle devam bugün luppo da yoktu ciddi gelişme var:KK59:

ben geçen pazar 4 kaşık iç pilav yedim diye pazartesi salı ekmek yemedim:KK70: acımasızlığımın boyutu bu dün protein yaptım bugün de sabah muz badem süt öğlen taze fasiilyee yoğurt akşam henüz muamma eve gidince bakıcam:confused: ama ekmek 3 gündür yemedim yani benim için de ekmek sabah kahvaltıda güzel öğlen akşam aramıyorum hiç
Aynen bugün Luppo bile yemedim yani aferin bana :KK70:
Sen de çok acımaSızsın hee 4 kaşık pilav için kaç gündür ekmek yemiyosun. Ben akşam ezogelin çorba ve patatesli bezelyeli sulu köfteyle yoğurt yiyiciğimm :))

Aynen bugün Luppo bile yemedim yani aferin bana :KK70:
Sen de çok acımaSızsın hee 4 kaşık pilav için kaç gündür ekmek yemiyosun. Ben akşam ezogelin çorba ve patatesli bezelyeli sulu köfteyle yoğurt yiyiciğimm :))

ooo akşam menüye bayıldım :KK54: çok başarılı ellerine sağlık ama ben normalde de ekmek az yiyorum günde iki dilim falan pilavı da yiyince 3 gündür 2 şer dilim ekmeği kesmiş oldum ekmek de gerek ondan da vitaminler alıyoruz diye yiyorum ama işte sabah iki dilim sonra pek yemem genelde onun yerine yoğurdu ve sebzeyi daha çok yiyorum öğlen akşam

ooo akşam menüye bayıldım :KK54: çok başarılı ellerine sağlık ama ben normalde de ekmek az yiyorum günde iki dilim falan pilavı da yiyince 3 gündür 2 şer dilim ekmeği kesmiş oldum ekmek de gerek ondan da vitaminler alıyoruz diye yiyorum ama işte sabah iki dilim sonra pek yemem genelde onun yerine yoğurdu ve sebzeyi daha çok yiyorum öğlen akşam
Teşekkür ederimmm cnm yaptım bişeyler işte. Artık bu yemek konusu sıkmaya başladı. Ne yapsam ne yesek diye diye :(
Hı anladım 4 kaşık pilav için 4 dl ekmekten oldun. Dengelendi ama iyi oldu protein günü filan. Bilinçli devam ediyosun çok hoş :)

Back