- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.761
Offf kısır çok severimmm. Lokur un dediği gibi hesapla da ye :))Kızlar anneme geldim bakalım yarında teyzemin kızına gitcem ikramlar var abow kısır yapcakmış ama kısır yicem sadece
Aaaa çok azmış ben ne yicem yahu yandımkısır bulgur nolucak ki 3 kaşığı bir dilim ekmek canım ona göre hesapla ye
Teşekkür ederimmm cnm yaptım bişeyler işte. Artık bu yemek konusu sıkmaya başladı. Ne yapsam ne yesek diye diye
Hı anladım 4 kaşık pilav için 4 dl ekmekten oldun. Dengelendi ama iyi oldu protein günü filan. Bilinçli devam ediyosun çok hoş :)
Bende çok severim canım ya 3 kaşık çok azmış o yüzden :)))Offf kısır çok severimmm. Lokur un dediği gibi hesapla da ye :))
Aaaa çok azmış ben ne yicem yahu yandım
Artık çözmüşsün olayı daha ne olsun kaç aydır uğraşıyosun sonuçta :) nasıl canın istiyosa öyle yap tabi kendini daha iyi biliyosun :)İşte kendi kendime bişeyler deniyorum canım yaa baştan beri haftada 1-2 protein günü yaptım ama onun dışında aynı belseniyoruz bir de işte normalde arada kuruyemiş yemiyorum tüm haklarımı haftada 1 gün sabah toptan yiyorum kahvaltı niyetine yanında muz sütle değişiklik oluyo
Aynen en mantıklısı. Biraz daha fazla yersen ara öğünlerden kısmak zorunda kalırsın :)az mıı yani bütün gün kaç dilim ekmek hakkın var her bir dilim için 3 kaşık koy tabağa ve gün boyu ekmek yeme mesela kısır haricindeki öğünleri sebze ve yoğurtla geçir mervecim
Artık çözmüşsün olayı daha ne olsun kaç aydır uğraşıyosun sonuçta :) nasıl canın istiyosa öyle yap tabi kendini daha iyi biliyosun :)
Mantıklı olabilir canım ama kadın dedi ki ekmek yerine geçen besin yediğinizde yanında mutlaka bişey yicen dedi bulgurlu sarma yanına yoğurt yemiştim ekmekle yoğurt yemişsin doğru değil çok yanlış yanına salata yapcaksın dediaz mıı yani bütün gün kaç dilim ekmek hakkın var her bir dilim için 3 kaşık koy tabağa ve gün boyu ekmek yeme mesela kısır haricindeki öğünleri sebze ve yoğurtla geçir mervecim
Gerçi içinde yeşillik falan var ya mantıklı yanına ayran içerim :)az mıı yani bütün gün kaç dilim ekmek hakkın var her bir dilim için 3 kaşık koy tabağa ve gün boyu ekmek yeme mesela kısır haricindeki öğünleri sebze ve yoğurtla geçir mervecim
Menemen bayadır yemiyorum ay misss gibi valla en güzeli canımalıştım artık şimdi gidince eve ne yesem ona karar veremedim gerçi 7de çıkıcam eve gitmem 8 buçuk ben mesela hiç erken yemedim yemek hep 8-9 civarı çünkü o saatte evde oluyorum ama işte sebze yoğurt yiyorum giderken bişeyler alıp yapmam lazım ya da menemen olabilir
Mantıklı olabilir canım ama kadın dedi ki ekmek yerine geçen besin yediğinizde yanında mutlaka bişey yicen dedi bulgurlu sarma yanına yoğurt yemiştim ekmekle yoğurt yemişsin doğru değil çok yanlış yanına salata yapcaksın dedi
İçinde yeşillik var aslında salata niyetine yarınlık idare etcem artıkın 4 5 kaşık yerim ayran içerim ara öğünümü yanıma alayım :)hmm anladım o zaman evet salatamsı bişey yeen gerekir doğru ayran kısır saata mesela ama salata da olur mu ki orda
ben deseviyorum az yağlı da güzel olan bişey menemen, evet canım içinde yeşillik var doğru ayran kısır mantıklı akşam da sebzeği bol yersinMenemen bayadır yemiyorum ay misss gibi valla en güzeli canım
Evet canım afiyet olsun şimdiden :) evet canım akşamada kabak yemeği yaparım :)ben deseviyorum az yağlı da güzel olan bişey menemen, evet canım içinde yeşillik var doğru ayran kısır mantıklı akşam da sebzeği bol yersin
Menemeni herkes seviyorr ya canım çekti sabah yapıcam :))))))Mmmmm menemen misüper seçim kanka yap bence
Ayy ben de hayatımda yemediğim kadar kabak yedim son aylarda. Ben onu piriç koymadan yumurta kırıp yapıyorum biraz da dereotu atıyorum çok güzel oluyo. Kaynanadan gördüydümmm :)Evet canım afiyet olsun şimdiden :) evet canım akşamada kabak yemeği yaparım :)
Ay ben de mi yapsam neee offfMenemeni herkes seviyorr ya canım çekti sabah yapıcam :))))))
di miMmmmm menemen misüper seçim kanka yap bence
Ayy ben de hayatımda yemediğim kadar kabak yedim son aylarda. Ben onu piriç koymadan yumurta kırıp yapıyorum biraz da dereotu atıyorum çok güzel oluyo. Kaynanadan gördüydümmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?