Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İşte kendi kendime bişeyler deniyorum canım yaa baştan beri haftada 1-2 protein günü yaptım ama onun dışında aynı belseniyoruz bir de işte normalde arada kuruyemiş yemiyorum tüm haklarımı haftada 1 gün sabah toptan yiyorum kahvaltı niyetine yanında muz sütle değişiklik oluyo

Artık çözmüşsün olayı daha ne olsun kaç aydır uğraşıyosun sonuçta :) nasıl canın istiyosa öyle yap tabi kendini daha iyi biliyosun :)

az mıı yani bütün gün kaç dilim ekmek hakkın var her bir dilim için 3 kaşık koy tabağa ve gün boyu ekmek yeme mesela kısır haricindeki öğünleri sebze ve yoğurtla geçir mervecim
Aynen en mantıklısı. Biraz daha fazla yersen ara öğünlerden kısmak zorunda kalırsın :)

Artık çözmüşsün olayı daha ne olsun kaç aydır uğraşıyosun sonuçta :) nasıl canın istiyosa öyle yap tabi kendini daha iyi biliyosun :)

alıştım artık şimdi gidince eve ne yesem ona karar veremedim gerçi 7de çıkıcam eve gitmem 8 buçuk ben mesela hiç erken yemedim yemek hep 8-9 civarı çünkü o saatte evde oluyorum ama işte sebze yoğurt yiyorum giderken bişeyler alıp yapmam lazım ya da menemen olabilir

az mıı yani bütün gün kaç dilim ekmek hakkın var her bir dilim için 3 kaşık koy tabağa ve gün boyu ekmek yeme mesela kısır haricindeki öğünleri sebze ve yoğurtla geçir mervecim
Mantıklı olabilir canım ama kadın dedi ki ekmek yerine geçen besin yediğinizde yanında mutlaka bişey yicen dedi bulgurlu sarma yanına yoğurt yemiştim ekmekle yoğurt yemişsin doğru değil çok yanlış yanına salata yapcaksın dedi

Gerçi içinde yeşillik falan var ya mantıklı yanına ayran içerim :)

Menemen bayadır yemiyorum ay misss gibi valla en güzeli canım

hmm anladım o zaman evet salatamsı bişey yeen gerekir doğru ayran kısır saata mesela ama salata da olur mu ki orda

hmm anladım o zaman evet salatamsı bişey yeen gerekir doğru ayran kısır saata mesela ama salata da olur mu ki orda
İçinde yeşillik var aslında salata niyetine yarınlık idare etcem artıkın 4 5 kaşık yerim ayran içerim ara öğünümü yanıma alayım :)

ben deseviyorum az yağlı da güzel olan bişey menemen, evet canım içinde yeşillik var doğru ayran kısır mantıklı akşam da sebzeği bol yersin
Evet canım afiyet olsun şimdiden :) evet canım akşamada kabak yemeği yaparım :)

Evet canım afiyet olsun şimdiden :) evet canım akşamada kabak yemeği yaparım :)
Ayy ben de hayatımda yemediğim kadar kabak yedim son aylarda. Ben onu piriç koymadan yumurta kırıp yapıyorum biraz da dereotu atıyorum çok güzel oluyo. Kaynanadan gördüydümmm :)

Mmmmm menemen mi süper seçim kanka yap bence
di mi
Ayy ben de hayatımda yemediğim kadar kabak yedim son aylarda. Ben onu piriç koymadan yumurta kırıp yapıyorum biraz da dereotu atıyorum çok güzel oluyo. Kaynanadan gördüydümmm :)

ben de bütün kış kabak yemeği yedim denebilir bulgurlu da yaptum ama yumurtalı hiç denemedim aslında bir nevii menemen gibi oluyodur di mii

menemen yapın kızlar sabaha hem doyurucu hem sağlıklı 1 kaşık ya koyarsınız yanında da 2 dilim ekmek ohh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…