Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet dimi aslıcım merve kafaya çok taktı bu konuyu. Eşine de yansıtmadan devam et bu işe. Zayıflamak uğruna aranız bozulmasın. Bazen bnm de moralim bozuluyor elbet ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum

esı dıkkat etmıyorsa ble gozune sokarız bole havaya gırer erkekler sever bole seylerı cunku. hem 60 kıloda olabuılırsn ona masallah erkek cocuk verdın kolay olmuyor bu ısler.
Seni beğenmiceğini düşünüyosun dimi? Eğer böyle üstüne fazla gidersen onu havaya sokarsın aslı da dedi. Kendini şuan 45 kiloda olduğuna inandır. Ben zayıfım az yiyerek doyuyorum gereksiz şeyler yemiyorum de ben böyle yapıyorum çoğunlukla

İş yerinde zoroluyo evet haklı aslında ama zaten diyet yapıyoruz onu da yemeyiz nolucak diye bakıyorum ben bir de sigara içiyorum asıl zorlayan o oluyo beni yemekten yana çokd erdim olmuyo :işsiz:

yani iftar çok geç en iyisi biraz geç yatıp yatmadan yemek aslında

kuzuum kıyamam sana tabii ki kilo insanı özellikle biz kadınları olumsuz etkileyen ve özgüven sorunu yaratan bir durum ver erkekler yani her erkek bizim gibi bakamayabilir belki ona biraz fazla yansıttın kendinle ilgili rahatsızlığını bir de onlar sinirlenince biraz kırıcı olabiliyo boşver üzme sen kendini ayrıca çok fazla bir kilon da yok ve 6 kilo verdin kalanlar da çok güzel gidicek güzeller güzeli bir annesin fit ve güzeller güzeli bir anne olucaksın çok yakında sakın böyle şeyleri takıp vazgeçme bak 1 ay önce 6 kilo fazlaydın gelecek ay da daha da incelmiş olucaksın:KK37::KK68::KK68:
Canım benimmm sağol ya çok iyi kalplisin ay biraz yerine geldi moralim:KK200::KK200:

Evet sanırım çok haklısın bu kilo meselesi beni çok kıskanç bir kadına çevirdi eskiden hep eşim kıskanırdı beni şimdi ben o bile fark etmiş ve beni kıskanmadığını söylüyor damarıma basıyor kıskanmayan insan sever mi ya ay bunalımdayım galiba

canım lutfen su kıskanma olayndan cık nısanlımda bende bırbırımıze karısmayız kıskanclıkda yktur o zman sevguıde mı yok ole dusunme lutfen bunlar ufak seyler allah saglık versn hepımıze zayflarız sen bu kdr dusunme bak ne gzl verdn bebegn var hemen ben kılo almadm hıc bole olmadm deme ılk defa da cocugun oldu cunku cık su moddan ıkınızıde üzme erkekler bazen sacmalar oda hatasını anlamıs sen cok gzl bı kızsn kılo senı cırkınde yapmaz hem tıpıne bakmıodur esın senı sevdıgı ıcın sennle evlı.

yapıcağın belli ve zaten bir karar başladın ve 6 kilo verdin bu küskün psikolojiden kurtul kendine gel tatlım:KK36: 6 kilo verdin sen ! ve daha da verip hedefine ulaşıcaksın güzeller güzeli bir yavrun var kilo alman doğumdan dolayı emzirmeden dolayı çok normal ama gidiyor bitecek bugünler geçicek eşine de bence çok yansıtmamaya çalış hayat ikinizin hayatı onun da kendince sorunları olabilir ve bence de güzel bir kadınsın başta fotoğrafın vardı hatırlıyorum şimdi titreyip kendine geliyosun neşeli coşkulu bu topiği açan merveyi bekliyoruz
Ayyyy canımmm tamam bak yerine geldi neşem biraz temizlik yaptım rahatladım erittim yediklerimi bugün kendime ödül 2 top dondurma vermiştim onunda pişmanlığı vardı onu attım iyiyim süperim bombayım pazara hazırlanıyorum :)))

canım lutfen su kıskanma olayndan cık nısanlımda bende bırbırımıze karısmayız kıskanclıkda yktur o zman sevguıde mı yok ole dusunme lutfen bunlar ufak seyler allah saglık versn hepımıze zayflarız sen bu kdr dusunme bak ne gzl verdn bebegn var hemen ben kılo almadm hıc bole olmadm deme ılk defa da cocugun oldu cunku cık su moddan ıkınızıde üzme erkekler bazen sacmalar oda hatasını anlamıs sen cok gzl bı kızsn kılo senı cırkınde yapmaz hem tıpıne bakmıodur esın senı sevdıgı ıcın sennle evlı.
Evet aslıcım sana katılıyorum. İnsan sevdiği için evlenir. İlk kez anne olduk biz,bunun hediyesi kilolar bize. İsteyip de neyi başaramıcaz biz anneyiz kızım MerveeTunaa MerveeTunaa :)

Seni beğenmiceğini düşünüyosun dimi? Eğer böyle üstüne fazla gidersen onu havaya sokarsın aslı da dedi. Kendini şuan 45 kiloda olduğuna inandır. Ben zayıfım az yiyerek doyuyorum gereksiz şeyler yemiyorum de ben böyle yapıyorum çoğunlukla
Sanırım onu o havaya soktum bile fark etmeden benim eserim bu konuşmalar ama başarıcam başarıcaz sizinle başarıcam canım çon sağ ol yanımda olduğun için :) düşmüş motivasyonum yerine geldi tam gaz devam pazara bomba gibi gelicem :)

:işsiz:
di mi yani biz de 6 yıldır beraberiz çok nadir kıskanırız birbirimizi kıskanmak bir ölçüt değil ki sevgiye

esı dıkkat etmıyorsa ble gozune sokarız bole havaya gırer erkekler sever bole seylerı cunku. hem 60 kıloda olabuılırsn ona masallah erkek cocuk verdın kolay olmuyor bu ısler.
Canım benim çok doğru söylüyorsun valla dün dedim ben kendim için zayıflıyorum senin için değil dedim zaten kendim için başarıcam bunu bebeğim için ileride ablam diye tanıştırsa arkadaşları inancak :))

Sanırım onu o havaya soktum bile fark etmeden benim eserim bu konuşmalar ama başarıcam başarıcaz sizinle başarıcam canım çon sağ ol yanımda olduğun için :) düşmüş motivasyonum yerine geldi tam gaz devam pazara bomba gibi gelicem :)
Heh bak işte bu. Eşinle eğlenmeye bak sen ama hiçbir kötü düşünceni yansıtma. Karınca kararınca yapıyoruz hepimiz elimizden geleni. Elbet gidicek bu kilolar bizden :)

:işsiz:
di mi yani biz de 6 yıldır beraberiz çok nadir kıskanırız birbirimizi kısmanmak bir ölçüt değil ki sevgiye

bıde ole bıseykı yıl gecdıkce ılk gunku gıbı olmuyosun yanı bz evlenmeden dıorum evlı modu gıbıyız (:

işte buuu o 6 kiloyu sen verdin azimle kalanları da vericeksin bu topik incecik fit anneler ve anne adayları dolucak hepberaber başarıcaz:KK68::KK68::sampiyon::sampiyon:

D
doğru söylüyorsun hayatım hem sevmewyn insan neden evlensin sevdiğini biliyorum kendimden kaynaklı sorunum zaten ama atlattım bile bu buhranı kurtuldum sayenizdr 10 dakika terapi yaptınız valla arkadaş en iyi psikolog :KK200:

Canım benim çok doğru söylüyorsun valla dün dedim ben kendim için zayıflıyorum senin için değil dedim zaten kendim için başarıcam bunu bebeğim için ileride ablam diye tanıştırsa arkadaşları inancak :))

hıcde abla gıbı durmuyosn fıstık gıbısın ıkınızın resmnı gordum masallahn var canm bıole dusunme sen onada sureklı verdm aldm deme sen devam et o farkı gorur zaten bırı konusdu ettı bunları takma bunlar ufak seyler erkeklerın üstüne cıp takamayız dmı guven onemlı sızde bunu yapdınz evlendınız.

Evet aslıcım sana katılıyorum. İnsan sevdiği için evlenir. İlk kez anne olduk biz,bunun hediyesi kilolar bize. İsteyip de neyi başaramıcaz biz anneyiz kızım MerveeTunaa MerveeTunaa :)
Ah canım evet geceleri uyumayan onlara bakan onları koruyup kollayan güçlü kadınlarız biz yapıcaam yapıcaz :)) oh be rahatlattın beni .d

bıde ole bıseykı yıl gecdıkce ılk gunku gıbı olmuyosun yanı bz evlenmeden dıorum evlı modu gıbıyız :-)

tabii ki şakayla karışık laf sokmalar falan olur yani okadar da birbirini tanıyosun en önemlisi yıllar geçtikçe neye kızar neye üzülür nasıl sinir ederim:KK70:

hıcde abla gıbı durmuyosn fıstık gıbısın ıkınızın resmnı gordum masallahn var canm bıole dusunme sen onada sureklı verdm aldm deme sen devam et o farkı gorur zaten bırı konusdu ettı bunları takma bunlar ufak seyler erkeklerın üstüne cıp takamayız dmı guven onemlı sızde bunu yapdınz evlendınız.
Evet ben hiç bişi demicen artık diyetle alakalı o söylesin zayıfladığımı :)))

Back