- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.741
Beni nasıl sinir edeceğini adı gibi biliyor 5 yıldır öğrenmiş adam damarıma basıyo valla .dtabii ki şakayla karışık laf sokmalar falan olur yani okadar da birbirini tanıyosun en önemlisi yıllar geçtikçe neye kızar neye üzülür nasıl sinir ederim
İşte bu canım benimm. Ben de eşime söylemiyorum bayağıdır kilo konusunu. Bugün söyledm azıcık verince sevindim de. O da benden pasta istedi yaptım.Ah canım evet geceleri uyumayan onlara bakan onları koruyup kollayan güçlü kadınlarız biz yapıcaam yapıcaz :)) oh be rahatlattın beni .d
Amiiin kzuum hepimizden gittiğinde sonuçlarımızı yazıp eski mesajlarımıza gülücez o günleri bekliyorumm :))Heh bak işte bu. Eşinle eğlenmeye bak sen ama hiçbir kötü düşünceni yansıtma. Karınca kararınca yapıyoruz hepimiz elimizden geleni. Elbet gidicek bu kilolar bizden :)
tabii ki şakayla karışık laf sokmalar falan olur yani okadar da birbirini tanıyosun en önemlisi yıllar geçtikçe neye kızar neye üzülür nasıl sinir ederim
Evet ben hiç bişi demicen artık diyetle alakalı o söylesin zayıfladığımı :)))
Ayyyy canımmm tamam bak yerine geldi neşem biraz temizlik yaptım rahatladım erittim yediklerimi bugün kendime ödül 2 top dondurma vermiştim onunda pişmanlığı vardı onu attım iyiyim süperim bombayım pazara hazırlanıyorum :)))
Evet canım valla haklısın hayatım kilo oldu buna bi son veriyorum :))İşte bu canım benimm. Ben de eşime söylemiyorum bayağıdır kilo konusunu. Bugün söyledm azıcık verince sevindim de. O da benden pasta istedi yaptım.
Bi daha mı gelicez dünyaya her andan zevk almak gerek. İlla ki insanın her dksı aynı olmuyo ama üzülünce de çaresini bulamıyoruz
Öyle yaptım ara öğünde 3 yaş kayısı 6 badem yedim tokum mutluyum kuzumm :))
2 top dondurma nedir çok iyi etmişsin ve lütfen listene tam uy kuzu az yeme neyse onu ye
Yaa ben geçenlerde 1 magnum double çikolatalı gümletmiştim valla 2 top dondurma onun yanında nedir :)
2 top dondurma nedir çok iyi etmişsin ve lütfen listene tam uy kuzu az yeme neyse onu ye
Biz kiloya taktıkça başka bişey düşünemiyoruz malesef. Ama onun yerine eşin ve bebişinle güzel vakit geçirmenin yollarını aramalısın. Ben bu aralar bunu yapmaya çalışıyorum. Her şey yemek yemek değil ki kuzummEvet canım valla haklısın hayatım kilo oldu buna bi son veriyorum :))
Haydi git bakalım cnm :)Canlarım ben çamaşır serip anneme gidicem yarım saate gelirim öpüyorum hepinizi sağ olun iyi ki varsınız
Evet canım valla haklısın hayatım kilo oldu buna bi son veriyorum :))
Yaa ben geçenlerde 1 magnum double çikolatalı gümletmiştim valla 2 top dondurma onun yanında nedir :)
Evet cnm fazla çıktığım haftadan o :) eşim alıp getiriyor yahu benim suçum yok. Ben çıkıp almıyorum işime gelio ama eşim alttan alttan besliyor benigeçenlerde derkeeensen de evden çıkıp bi çavdar ekmeği almadın magnumu nerden buldun bu geçen hafta fazla çıkmanın kaçamaklarından biri mi acaba
Evet cnm fazla çıktığım haftadan o :) eşim alıp getiriyor yahu benim suçum yok. Ben çıkıp almıyorum işime gelio ama eşim alttan alttan besliyor beniben ekmeği tamamen bırakıcam yani az kaldı. Sadece sabahları yiyesim geliyo. Akşamları yemeyince aramıyorum çoğu zaman :)
Aynen bugün Luppo bile yemedim yani aferin bananeyse ohafta çok geride kaldı hatta üstüne kilo bile verdin artık böyle devam bugün luppo da yoktu ciddi gelişme var
ben geçen pazar 4 kaşık iç pilav yedim diye pazartesi salı ekmek yemedimacımasızlığımın boyutu bu dün protein yaptım bugün de sabah muz badem süt öğlen taze fasiilyee yoğurt akşam henüz muamma eve gidince bakıcam ama ekmek 3 gündür yemedim yani benim için de ekmek sabah kahvaltıda güzel öğlen akşam aramıyorum hiç
Aynen bugün Luppo bile yemedim yani aferin bana
Sen de çok acımaSızsın hee 4 kaşık pilav için kaç gündür ekmek yemiyosun. Ben akşam ezogelin çorba ve patatesli bezelyeli sulu köfteyle yoğurt yiyiciğimm :))
Kızlar anneme geldim bakalım yarında teyzemin kızına gitcem ikramlar var abow kısır yapcakmış ama kısır yicem sadece
Teşekkür ederimmm cnm yaptım bişeyler işte. Artık bu yemek konusu sıkmaya başladı. Ne yapsam ne yesek diye diyeooo akşam menüye bayıldımçok başarılı ellerine sağlık ama ben normalde de ekmek az yiyorum günde iki dilim falan pilavı da yiyince 3 gündür 2 şer dilim ekmeği kesmiş oldum ekmek de gerek ondan da vitaminler alıyoruz diye yiyorum ama işte sabah iki dilim sonra pek yemem genelde onun yerine yoğurdu ve sebzeyi daha çok yiyorum öğlen akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?