Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ay kızlar mutfaktayken yazamadım pek işte anca ara sıra yazdım ama şimdi burdayım. Kızı doyur pasta yap tezgahı topla derken yoruldum yahu. Akşam yemeğimi de yapmıştım zaten erkenden,çorba da var oh çok şükür. Kızıma 2 günlük çorba yapıcam bi o kaldı sırada bi de hiç yanına yaklaşmadığım ütülencekler :KK53::KK53::KK53:

yagda kızarıyor cnm ama az yemıssın onun yerıne ızgara tarzı baksan daha ıyı olur. aynen bıtter benımde canm cekdı ulennnn :-)

Pazar günü tartılıcağımızı hatırlayalım hemen geçer şuan bitter hayali ile yulaflı yoğurt yiyorum hayaller paris hayatlar muş yanii :KK14:

lokur lokur bana reva bile baksana nasıl yaptım karnımın içeri girdiği gün lu luk yağ yolladım içerii huuhh :silah:
:silah:

Ay kızlar mutfaktayken yazamadım pek işte anca ara sıra yazdım ama şimdi burdayım. Kızı doyur pasta yap tezgahı topla derken yoruldum yahu. Akşam yemeğimi de yapmıştım zaten erkenden,çorba da var oh çok şükür. Kızıma 2 günlük çorba yapıcam bi o kaldı sırada bi de hiç yanına yaklaşmadığım ütülencekler :KK53::KK53::KK53:

oh canım ellerıne saglık döktürdün bugun desene hadı utulerıde yanına al az yaz az utu ole yap bende hıc sevmem ütü

Maşaallah canım hem buraya hem eve yetiyorsun ben evde iş yaparken hiç tel alamıyorum bile elime. Beni şu yemek yapmak müthiş yoruyor ya ocağım çok dağılıyor sinir oluyorum

Pazar günü tartılıcağımızı hatırlayalım hemen geçer şuan bitter hayali ile yulaflı yoğurt yiyorum hayaller paris hayatlar muş yanii :KK14:

lokur lokur bana reva bile baksana nasıl yaptım karnımın içeri girdiği gün lu luk yağ yolladım içerii huuhh :silah:
yaa olmuş artık napıcan olsun üzülme akşam dengelersin işte şekerim :)) herkesin hayali var ama dırdurmak zorundayız kendimizi.

Maşaallah canım hem buraya hem eve yetiyorsun ben evde iş yaparken hiç tel alamıyorum bile elime. Beni şu yemek yapmak müthiş yoruyor ya ocağım çok dağılıyor sinir oluyorum
Offf hem de ne dağınıklık yani ocak silmekten bıktım. Ellerim sudan çıkmıyo ki anacım. Kızım da küçük daha aldım yanıma pusetine koyup. Arada o ağladı bilmem ne onu doyur filan derken sıyırcam artık..
Artık gerçekten yemek yapmak istemiyorum yemek de istemiyorum ben. Harbi ciddiyim bu konuda. Kociş olmasa yapmam zaten :olamaz::olamaz:

oh canım ellerıne saglık döktürdün bugun desene hadı utulerıde yanına al az yaz az utu ole yap bende hıc sevmem ütü
Ayy yok anacım ütü de kalsın şimdi banane akşam yaparım inşallah artık :) günlerdir duruyo biraz daha dursun. Çocuklu ev olunca düzen olmuyo evde her tarafta Ervanın eşyaları elbiseleri oyuncakları bezleri filan off görseniz savaş alanı gibi :KK48::KK48:

aynen tatklım bıde bugun az olsada verdım mutluyum o yuzden bıtter benı hayal etsn ben dııl yulafa devam bız (:

yaa olmuş artık napıcan olsun üzülme akşam dengelersin işte şekerim :)) herkesin hayali var ama dırdurmak zorundayız kendimizi.

Ne bilim gerçekten üzüldüm bu sefer sabah kendimi en zoru poğaçaya karşı bile frenlemişken bu kadar bedava kalori aldım akşam kesinlikle dengeleycğm bu pazar 70 i görmek istiyorum bendee :KK55:

Ne bilim gerçekten üzüldüm bu sefer sabah kendimi en zoru poğaçaya karşı bile frenlemişken bu kadar bedava kalori aldım akşam kesinlikle dengeleycğm bu pazar 70 i görmek istiyorum bendee :KK55:
Akşam ben de dengeledim bak sayende. Sen bana akıl veriyosun işte kendine de uygula ki eminim zaten dengeliceksin :)
Yaa sana 2 tane mi gelmiş keşke 1 tanesini yeseydin. Yarı yarıya azalt o zmn sen öğlen yediklerini. Ne geliyosa hepsinin yarısını ye yeter. Aklında kalmamış olur

helal canımm devam ya tabiki drulur mu bu kadar yaza yaklaşılmışken ama ödül günüm olacak 2 haftadan sonra hiç anlamam :KK76:

canım moralını hıc bozma yedın bıttı sıfa olsun kilo olmasn sana bole dusun. aynen yıceksn tabıkı ödülde bende bu hafta sonu verdıysem bı domdurma gömcem :)

Akşam ben de dengeledim bak sayende. Sen bana akıl veriyosun işte kendine de uygula ki eminim zaten dengeliceksin :)
Yaa sana 2 tane mi gelmiş keşke 1 tanesini yeseydin. Yarı yarıya azalt o zmn sen öğlen yediklerini. Ne geliyosa hepsinin yarısını ye yeter. Aklında kalmamış olur

Para veriyorum diye tabağı yiyecek olurum o yarısını yollamak çok zor ama başta az koyun diyebilirim ki artık öyle yapıcam. Bu sıkıntım emzirmekten dolayı olmasa ooo şirkette salata felan idare ederim

Para veriyorum diye tabağı yiyecek olurum o yarısını yollamak çok zor ama başta az koyun diyebilirim ki artık öyle yapıcam. Bu sıkıntım emzirmekten dolayı olmasa ooo şirkette salata felan idare ederim
Evet yaa o kadar para verince insan yemek istiyor. O zaman tek çeşit yemek getirsinler her şeyden değil. Ya da yanında saklama kabı getir küçük küçük. Yemeklerin artanını eve götür :olamaz::olamaz:

tabı dıyorum kı keske daha erken baslasaydm ha baslarm ha basladım dıe dıe bu zmana geldım ama artk zayf olucam ınsallah. aynıyız kanka bende sole 3 aya 58 olsam tımam :-)
Olursuuunn bak bu hafta iyi gittin kuzu maşallah:KK55: böyle giderse daha bile erken olursu:nazar:

ben hiç başka yerlere de bakmıyorum bi bi ara baktım zayıflama topiklerine ama düzenli sohbet pek yok yani:işsiz:

yok zaten bu dert topıgı mıllet anlatıyor ole okuyom dıyet topıklerıne bakmıyorum bı bıyerde varm orda da bırıyle msjlasıoz o kdr.
patrona tost soledım acıkdm ya canm cekdı (: bende yulaf yıcem 1 saate ole cıkcam bugun ole kapatırım

Back