- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.601
çok güzel olursun canım benim ama daha da vermek isteyebilirsin insan yine de ay şuram da çıkıyo buram da pörtlüyo diye vermişken vermek istiyo
ben de hiç yemem onlardan acıktırıyo beni en iyisi kesinlikle meyve yoğurt yulaf katılıyorum
afiyet olsun kuzuuu bence tok tutar
1 küçük karenin yarısından fazla mıııııı yoksaa kare bir paketin yarısından fazla mı
oyy yulaf kepeği benim de dukandan kazandığım en iyi alışkanlık, şuan tam buğday ekmeği falan da yiyorum ama kek yapıyorum ben yulaf kepeğiyle tat vermesi için de pekmez ya da bal koyuyorum 2-3 yk pekmez bile baya tatlı yapıyoki pekmezin 1 yk sı 57 kalori yani keki de bi oturuşta hepsini yemiyceğimizden sorun yok bence
Yani hiiç gözünüz kalmasın kEklerde kakaolusu da harika oluyo portakal kabuğu ve kakao bildiğin kek yani
Evet krebi de güzel oluyo sabahları haftasonu yapıyorum ben yulaf kepeği karışımı var doğalsanın marka verdim ama en güzeli o yulaf kepeği galeta karışımı diye geçiyo o mesela yumurtasız sadece o ve sütle bile oluyo yumurta kokmuyo böylece ya da yumurtalı da yapabilrisiniz kokusu sorun değilse ben uzun bi süre dukan yaptığımdan onla çok kek krep yaptım dukanda başka karbonhidrat yoktu çünkü
Ay cnm bana da valla :) 70 leri gördüm çünküüü ohhhBugün çok mutluyum dar olan bi elbise mi giydim rahat oldutekrar bi azim geldi bana
Kahvaltım şöyle kızlar :
Haşlanmış yumurta
Biraz peynir ve kaşar
5zeytin
Biraz haşhaşlı ekmek
1 çay kaşığı çokokrem
Şekersiz çay
Oooo meslektaşım benim beee,Günaydın kızlarrrrrr
Maşallah erkenden muhabbet başlamış,ben anca gelebildim bugün. Daha kahvaltımı yapmadım benim kızı doyurdum anca :))
Yine eksileri gördüm bu sabah çok şükür 70 leri gördüm çok mutluyum ayolllll..
Ahhh cnm yaa kesinlikle :))Oooo meslektaşım benim beee,
işte buuugüzel haberleri alınca günde daha bi aydın oluyo canııııım
Mmmm kekte güzel oluyodur bunuda denicem, tatlı çok sevmediğimden denemedim ama ekmeği krepi gibi tuzlu şeylerini haaalen yapıyorumçok güzel olursun canım benim ama daha da vermek isteyebilirsin insan yine de ay şuram da çıkıyo buram da pörtlüyo diye vermişken vermek istiyo
ben de hiç yemem onlardan acıktırıyo beni en iyisi kesinlikle meyve yoğurt yulaf katılıyorum
afiyet olsun kuzuuu bence tok tutar
1 küçük karenin yarısından fazla mıııııı yoksaa kare bir paketin yarısından fazla mı
oyy yulaf kepeği benim de dukandan kazandığım en iyi alışkanlık, şuan tam buğday ekmeği falan da yiyorum ama kek yapıyorum ben yulaf kepeğiyle tat vermesi için de pekmez ya da bal koyuyorum 2-3 yk pekmez bile baya tatlı yapıyoki pekmezin 1 yk sı 57 kalori yani keki de bi oturuşta hepsini yemiyceğimizden sorun yok bence
Yani hiiç gözünüz kalmasın kEklerde kakaolusu da harika oluyo portakal kabuğu ve kakao bildiğin kek yani
Evet krebi de güzel oluyo sabahları haftasonu yapıyorum ben yulaf kepeği karışımı var doğalsanın marka verdim ama en güzeli o yulaf kepeği galeta karışımı diye geçiyo o mesela yumurtasız sadece o ve sütle bile oluyo yumurta kokmuyo böylece ya da yumurtalı da yapabilrisiniz kokusu sorun değilse ben uzun bi süre dukan yaptığımdan onla çok kek krep yaptım dukanda başka karbonhidrat yoktu çünkü
Ayy seninle aynıyız ya kuruyemişe başlayınca ben de durduramıyorum kendimi :))Afiyet olsun canım benim
benim kahvaltım da şöyle; dün ben protein günü yapmıştım akşam de ızgara tavuk ve yoğurt yedim bugün de sabah 1 muz ve yoğurt karışımı yanında 20 tane badem yedim normalde pek ara öğün yapmıyorum ben dolayısıyla kuru yemiş de yiyemiyorum bir de ona da başlayınca bırakamayanlardanımo yüzden haftada 1-2 gün haftalık yiyeceğim kuru yemişi toptan sabah kahvaltısında yiyorum hem gözüm doyuyo hem de sağlıklı
Cnm benimmm inşallah devam edicem böyle :)
Çok sevindirik oldum valla. Akşam ekmek yemeyince çok iyi geldi. Bugünü daha iyi geçiricem, haşhaşlılardan şimdi yiyorum. Erkenden yiyeym ki erisin gitsin :))
Bugün çok mutluyum dar olan bi elbise mi giydim rahat oldutekrar bi azim geldi bana
canım sen masallah ya tarıfler falan cok ıyı bende arastırımde barı cok ıstedıgınde ole 1 dılım yemek ıcın yapabılırım krepıde hafta sonu ekmek nıyetne de ıyı olur cok cnm ısterse sen dıyetı ıyı bılıosun deneyımlerden ötürü.
Mmmm kekte güzel oluyodur bunuda denicem, tatlı çok sevmediğimden denemedim ama ekmeği krepi gibi tuzlu şeylerini haaalen yapıyorum
Ayy seninle aynıyız ya kuruyemişe başlayınca ben de durduramıyorum kendimi :))
çok doğru olmuş bence de en iyisi erken saatlerde yemek ama nekadar yedin acaba
vuuuhhh huuuumaşallah bugün herkes inceliyoorrr MerveeTunaa de gelir o da vermiştir eminim haydi hepberaberr devaam
ömrüm diyetle geçti aslııııııııama kesinlikle bu şekilde herşeyden ama az yağlı sağlıklı yiyerek beslenmek en güzel ama işte özellikle dukanın bazı özelliklerini de kullanıyorum mesela protein günü yavaşlama olursa ya da bir gün önce çok kaçırdıysan ertesi gün çok iyi oluyor bir de işte yulaf kepeği ama yulaf kepeği de kalorisi az değil aman haa kepek ama kalorisi az değil yani onunla da yapınca günde 1 dilim ama güzel bir dilim keke yenebilir
hosgeldın tatlım. aynen banada ole dıo hep aynısını yap o zman ınsann canıda tatlı ıstemıyor haklı ama olsun gene vermıssın hıc vermemekden ıyıdır masallah cnm daha ne olsun. bende bu ara az yıyom kızcak kesnKızlar günaydın hepinize 2 haftada 2 . 300 gram gitmiş bugün tartıda 59 çıktım maalesef ki ama 500 gr kıyafetlerden fark eder dedi 58.5 yani kilom 900 gr yağdan gitmiş ama az yediğimi söyledi daha fazla yemem lazımmış tam uymuyodum lisçsteye yağ az gitmiş o yüzden sırf üst bölgeden göbekten gitmiş yağ bacaklardan hiç gitmemiş 100 gr falan gtmiş kadın az yediğimi bu yüzden canımın tatlı istediğini söyledi çok mutsuzum 2 hafta tam uymam lazım bakalım sonuç ne olucak :)
guzel canım benımde omrum dıyetle gecdı ama bole seyler hıc denemedım hem ıstahımıda keser cok canm cekdı mı tabı kocaman kekı yemıceksn ama 1 dılım ıdeal. mesela bende dun cıgkofte yedım bugun sabah yulaf oglken sebze aksamda yulaf dusunuyorum alısverıse gıtcez cunku.
Ayyy sıkılmıyo musun bütün gün protein yemekten ayol. Sebze fln yemiyo musun hiç nasıl yapıyosuntabii mantıklı ben de işte ödül gününden sonraki gün protein günü yapıyorum proteini vücut sindirmek için diğer besinleri sindirirken harcadığından daha çok kalori yaktığından protein günü yapınca baya iyi dengeleniyo ve kilo da veriyosun
Bende fırında yapıyorum cnm 8 dilim ekmek ćıkıyo orta boy borcamda yapiyorum kek gibi oluyo zaten içine peyniri bende katarım çok seviyorum öyle buzluğa atıp hergün 2 dilim çıkarıp yiyorum çok lezzetliiiiiben de tam tersi tatlıcıyımo yüzden araştıra araştıra hep buldum tarifler ekmek de kek gibi fırında da yapıyorum ben yulaf kepeği süt tozu yumurta çörek otu kekik süt ya da yoğurtla kek karışımı gibi yapıyorum hatta 1 su bardağı lor içine harika oluyo bence
evet kıtır kıtır götürürüm valla o yüzden arada 5-10 yemektense haftada 1-2 sabah, muz süt ve badem sabahı yapıyorum 20-30 ve inanılmaz tok tutuyo beni
tabii mantıklı ben de işte ödül gününden sonraki gün protein günü yapıyorum proteini vücut sindirmek için diğer besinleri sindirirken harcadığından daha çok kalori yaktığından protein günü yapınca baya iyi dengeleniyo ve kilo da veriyosun
Kızlar günaydın hepinize 2 haftada 2 . 300 gram gitmiş bugün tartıda 59 çıktım maalesef ki ama 500 gr kıyafetlerden fark eder dedi 58.5 yani kilom 900 gr yağdan gitmiş ama az yediğimi söyledi daha fazla yemem lazımmış tam uymuyodum lisçsteye yağ az gitmiş o yüzden sırf üst bölgeden göbekten gitmiş yağ bacaklardan hiç gitmemiş 100 gr falan gtmiş kadın az yediğimi bu yüzden canımın tatlı istediğini söyledi çok mutsuzum 2 hafta tam uymam lazım bakalım sonuç ne olucak :)
Yok yaa kuzu bir günden nolucak ayrıca sınırsız yiyosun protein nekadar yersen okadar çok veriyosun çünkü kalori harcatıyo çok ama 1 gün sadece sürekli olmaz tabii sabah omlet yiyorum mesela 2-3 yumurtadan 1 tatlı kaşığı tereyağla pişrip yanında süt öğlen ızgara tavuk ayran akşam ızgara yağsız köfte ayran mesela zaten hiç acıkmıyosun ve istediğin kadar ye yağsız olması tek şartAyyy sıkılmıyo musun bütün gün protein yemekten ayol. Sebze fln yemiyo musun hiç nasıl yapıyosun
Bende fırında yapıyorum cnm 8 dilim ekmek ćıkıyo orta boy borcamda yapiyorum kek gibi oluyo zaten içine peyniri bende katarım çok seviyorum öyle buzluğa atıp hergün 2 dilim çıkarıp yiyorum çok lezzetliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?