Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sen zaten akşam yememeği böyle şeyleri iyi beceriyosun kuzum bence de yarın sabah biraz yersin :kk77: bak ne güzel gidiyor 70 i gördüm diyosun bu gazla zaten canın istemez:KK200::nazar:

ıslak kek bence de güzel olur arasına üstüne de çikolata sosu yapsan mesela:hamarat:
Uzun zamandır aklımda olan bi şey yapıcam portakal soslu muhallebili kek var da. Yemicem kız gündüzleri kendimi tutunca akşamları da yemiyorum zaten gaza gelip :D

bende bıtter yıyodum dıyetsyenm hıc normal cıkolatayla farkın yok dedı canm sende yeme bsver. ramazana gelınce bakalım duyetısyen ne vercek yoksa bende kılo alırım

yoo ender saraç doğru bilinen yanlışlar da bitter kilo yapmaz demişti aksine kakao beli inceltirmiş ama tabi diyetisyenlerde çeliişkide :KK14:

Bende zaten çikolatayla kaçamak yapılacaksa bitterle yapılması taraftarıyım.çünkü bitterin yağı ve şekeri daha az olduğu için fazla miktarda tüketilmediği sürece zararlı deil ayrıca diğer çikolatalar gibi diş çürümesine de yol açmıyo oyüzden ben çocuklara da bitter alıyorum genelde

bitter bence enfess sütlüleri hiç sevmiyorum zaten :kk77:

Günaydın kızlarrrrrr :KK55::KK55::21::21:
Maşallah erkenden muhabbet başlamış,ben anca gelebildim bugün. Daha kahvaltımı yapmadım benim kızı doyurdum anca :))
Yine eksileri gördüm bu sabah çok şükür 70 leri gördüm çok mutluyum ayolllll.. :KK71::KK71::KK73::KK73::KK6:

Canım tebriklerr :KK9::KK9:70 i benden önce gördün amaaa yetişicem sana dur:KK11:

çok güzel olursun canım benim ama daha da vermek isteyebilirsin insan yine de ay şuram da çıkıyo buram da pörtlüyo diye vermişken vermek istiyo:KK54:

ben de hiç yemem onlardan acıktırıyo beni en iyisi kesinlikle meyve yoğurt yulaf katılıyorum:kk77:

afiyet olsun kuzuuu bence tok tutar :kahve:

1 küçük karenin yarısından fazla mıııııı yoksaa kare bir paketin yarısından fazla mı :KK45::KK45:

oyy yulaf kepeği benim de dukandan kazandığım en iyi alışkanlık, şuan tam buğday ekmeği falan da yiyorum ama kek yapıyorum ben yulaf kepeğiyle tat vermesi için de pekmez ya da bal koyuyorum 2-3 yk pekmez bile baya tatlı yapıyoki pekmezin 1 yk sı 57 kalori yani keki de bi oturuşta hepsini yemiyceğimizden sorun yok bence
Yani hiiç gözünüz kalmasın kEklerde kakaolusu da harika oluyo portakal kabuğu ve kakao bildiğin kek yani:KK69::KK24:

Evet krebi de güzel oluyo sabahları haftasonu yapıyorum ben yulaf kepeği karışımı var doğalsanın marka verdim ama en güzeli o yulaf kepeği galeta karışımı diye geçiyo o mesela yumurtasız sadece o ve sütle bile oluyo yumurta kokmuyo böylece ya da yumurtalı da yapabilrisiniz kokusu sorun değilse ben uzun bi süre dukan yaptığımdan onla çok kek krep yaptım dukanda başka karbonhidrat yoktu çünkü

:KK70::KK70::KK70::KK70:

O zaman şöyle diyim bi ısırık eksik gerisini ben yedim :-):-)

Kızlar günaydın hepinize 2 haftada 2 . 300 gram gitmiş bugün tartıda 59 çıktım maalesef ki ama 500 gr kıyafetlerden fark eder dedi 58.5 yani kilom 900 gr yağdan gitmiş ama az yediğimi söyledi daha fazla yemem lazımmış tam uymuyodum lisçsteye yağ az gitmiş o yüzden sırf üst bölgeden göbekten gitmiş yağ bacaklardan hiç gitmemiş 100 gr falan gtmiş kadın az yediğimi bu yüzden canımın tatlı istediğini söyledi çok mutsuzum 2 hafta tam uymam lazım bakalım sonuç ne olucak :)

Merve yani cidden az yiyordun ve sen gece emziriyorsun kız sütün duruyor mu ben öyle yiyeyim anında musluklar mühürlenir bende zaten az. listeye uy canm en sağlıklısı o yine bana bile verdirdii

yoo ender saraç doğru bilinen yanlışlar da bitter kilo yapmaz demişti aksine kakao beli inceltirmiş ama tabi diyetisyenlerde çeliişkide :KK14:

Canım tebriklerr :KK9::KK9:70 i benden önce gördün amaaa yetişicem sana dur:KK11:

Merve yani cidden az yiyordun ve sen gece emziriyorsun kız sütün duruyor mu ben öyle yiyeyim anında musluklar mühürlenir bende zaten az. listeye uy canm en sağlıklısı o yine bana bile verdirdii

canım dogrudur tabuı dıyorsa cogunlukla bende hep bıtter alırım hemde cok severım. kadın ole dedı bzmkılerde bı ye derler bı yeme dengesız ısler (:

kırlar yoğunluktan bugün pek muhabbete giremedim.

Öğlen de:

*Kuru fasulye 1 porsiyon
*Çıtır Baget 2 Adet
* Marul havuç salatası yarım porsiyon
*1,5 dilim kepekli ekmek yedim ama çok geldi bunlar bagetler dana gibiydi keşke diğerini yemeseydim her yemekten sonra çok yemiş gibi azap çekiyorum ya

:KK45::KK45::KK50:hee bana bunlarla gel ne öyle yarısından biraz fazla falan bildiğin kareyi gömmüşsün :sinirli:

hergün yemiyoruz yani bence bişey olmaz o_Oben de geçen yedim işte 2 kare yani büyük karenin içindeki karelerden 2 tane

canım dogrudur tabuı dıyorsa cogunlukla bende hep bıtter alırım hemde cok severım. kadın ole dedı bzmkılerde bı ye derler bı yeme dengesız ısler :-)
sonuçta bir paket kare bitter 500-600 kalori yani bildiğin baya sağlam bir öğün yemek yemek gibi hergün yesek tabii kötü de ben de arada 1-2 kare yiyorum minnak kare yani

Kızlar 6 kaşık bezelye 4 kaşık yoğurt bir soğan ve bir dilim ekmekle öğle yemeği faslını kapatıyorum :)

neyse 3 kaşık olmuş 6 kaşık:KK45: buna da şükür:KK48: afiyet olsun canım benim

hatunlar baget çıtır tavuk kalorilimidir dışı çıtır çıtır sanırım pane ama offf ya kilo verirken yapılmazdı bu

kırlar yoğunluktan bugün pek muhabbete giremedim.

Öğlen de:

*Kuru fasulye 1 porsiyon
*Çıtır Baget 2 Adet
* Marul havuç salatası yarım porsiyon
*1,5 dilim kepekli ekmek yedim ama çok geldi bunlar bagetler dana gibiydi keşke diğerini yemeseydim her yemekten sonra çok yemiş gibi azap çekiyorum ya

bilemedim emziren anneler için uygun belki de ama belki baget 1 olsa daha iyiymiş canım bence de:KK60:

hatunlar baget çıtır tavuk kalorilimidir dışı çıtır çıtır sanırım pane ama offf ya kilo verirken yapılmazdı bu

yagda kızarıyor cnm ama az yemıssın onun yerıne ızgara tarzı baksan daha ıyı olur. aynen bıtter benımde canm cekdı ulennnn (:

kız kocıse yaptıgından yerdın ıste ne sabah yıyon bakalım sana ceza vermemız lazm bızım asıl yoksa sen tatlıyı bırakamıcan :işsiz:
Yaa ne cezası yahu yok ceza meza bana hıhhh. Ben tatlıyı zaten bırakamam severim yani. Kociş öğlen mesajlaşırken söyledi yap diye. Ben de sabah yemiş oldum napiyim yahu :))
1 çay kaşığı çokokrem alt tarafı yaa

Yaa ne cezası yahu yok ceza meza bana hıhhh. Ben tatlıyı zaten bırakamam severim yani. Kociş öğlen mesajlaşırken söyledi yap diye. Ben de sabah yemiş oldum napiyim yahu :))

evet bir suçun yok bence de bundanda yarın sabah bir iki çatal yersein tamamdıırr:KK50:

1 çay kaşığı çokokrem alt tarafı yaa

bende tatlıyı cok severrım öle bole dııl ama smdı ıste onları dusunmemek ıcın az az sık yıyınce cok aklına gelmıyor gene ye ama barı daha haff seyler al mesela mavı yesıle bakabılırsn.

yagda kızarıyor cnm ama az yemıssın onun yerıne ızgara tarzı baksan daha ıyı olur. aynen bıtter benımde canm cekdı ulennnn :-)

ya canım sen bilirsin her yer fasst food çok az normal yemek çıkaran yer çıkaranlarda böylee .. ya da pahalı yiyeceksin ikisinden biri of ne olacak böyle

ya canım sen bilirsin her yer fasst food çok az normal yemek çıkaran yer çıkaranlarda böylee .. ya da pahalı yiyeceksin ikisinden biri of ne olacak böyle

aynen cnm dısarda yıyınce cok zor sen cok ıyı anlıyorum bsver aksam telafısını edersın sen.

Canım sütüm az benimde etkilenmeye başlamıştı ama yiyorum şimdi :)

Back