Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bnm de boyum 165 ya da 166 öyle bişey aynıyız boy olarak. İdeal kilo 56 hesapladı senin dedğn site. Çok zayıf olmaz mı yaa

valla ben zayıf olmuyorum kuzum. benim benle aynı boyda arkadaşlarım 53 kilo falan yine zayıf değiller. ama kemik yapım ince benim. bide yüzüm kaç kilo verirsem vereyim çökmez. boyum kısa değilde yapım küçük o yüzden zayıf olmam 55-56 da

Ben hiç 55 kilo olmadım bekar ken bile hep 60 kiloydum:KK42::KK4:

artık olalım o zaman ''şişmanlık kaderimiz olmasın'' :D ben artık tombul olmak istemiyorum. yani tabii insan kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı ama ben böyle mutlu değilim. aynaya baktığımda fotoğraflarıma baktığımda pörtleyen yerlerim var mı diye bakmak istemiyorum. kıyafet almaya gittiğimde çok güzelmiş ama bu bende nasıl durur ki demek de istemiyorum.

artık olalım o zaman ''şişmanlık kaderimiz olmasın'' :KK70: ben artık tombul olmak istemiyorum. yani tabii insan kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı ama ben böyle mutlu değilim. aynaya baktığımda fotoğraflarıma baktığımda pörtleyen yerlerim var mı diye bakmak istemiyorum. kıyafet almaya gittiğimde çok güzelmiş ama bu bende nasıl durur ki demek de istemiyorum.
Doğru dedin canım. Allah yardımcımız olsun :))

Hoş geldin canımm kaç kilo gitti :KK43:
Yanlış oldu kız gülcektim :)[/QUOTE]
Canim ya oyle seyler yedim ki aklin durur dersin ki sen +2 veya+3 le eve donersin ama kg almamis uzerine 200 gram vermisim.donerinden pidesine pogacasindan tut her tur ekmek yedim ama beni kurtaran yaptigim sporlar oldu her goren nasil zayiflamissin diyor :)

Ah canım benim valla fırsat bulamadım gircek diyetisyen aramış gelicekmisin diye onu bile cevaplayamadım yengemi aramışlar sonra :) ay evet ya elimde kalıyordu kadın vallahi canımm ay canım inanılmaz bi duygu ya iyi ki bu kararı almışım iyi ki bu konuyu açıp sizleri tanımışım destekleriniz verdiğiniz umutlarla güzel sonuçlar elde ediyorum çok mutluyum :)) inşallah yolumda hedefime ulaşıcam sizde aynı şekilde :)
Sen cansin can insallah hedefimize ulasacagiz hep birlikte birbirimize destek vererek:)

Evet bitince Musli almayi düşünüyorum canim:KK75:
Muslide sekerli tatlim yulaf al cilek dogra bide yogurt cok iyi ben bu hafta sonun sayesnde cok iyi verdim tavsiye ederm yulafi sevmessen 2 kasik yulaf 1 kasik musli yaparsn yada ama muslide digeride swkerliymis

Muslide sekerli tatlim yulaf al cilek dogra bide yogurt cok iyi ben bu hafta sonun sayesnde cok iyi verdim tavsiye ederm yulafi sevmessen 2 kasik yulaf 1 kasik musli yaparsn yada ama muslide digeride swkerliymis
Günaydın aslıcım, topiği ilk açan sen olmuşsun:KK39: nasılsın?
yoğurtun ciddi etkisi var canım, bende bazen special k yiyorum çaya falanda şekeri çok az atınca oda şekerli geliyo yaa zararlı mı ki bunlar, ama sık yemem acil öğün arayışlarında pratik oluyo:KK6:

Ay siz ne kadar güzel arkadşlaarsnz valla sizi çok seviyorumm:KK200::KK200: beni merak etmişleeer canlarım hasta falan değilimm gezdim gezdim durdum sabah ki kötü olay hariç çok iyiyim sabah kahvaltımda ekmek yemedim 1 tatlı şaığı çikolata yedm kızlar öğlen yarım diyet bisküvi akşam yarım çiğköfte ayran içtim yarında diyetisyene gitcem yarn ödül günüm tartıdan sonra cozutcam kızlaaar ne yesem :KK71:
Canım var öyle densizler zamanında bende öyle birinin kurbanı olmuştum. Geçmiş olsun yavrunaa. Bu arada iradeni tebrik ediyorum dışarda olup nasıl buncacık şeylerle yetiniyorsun bravo doğrusu :KK9:

Günaydınnn forumun güzel hatunlarıı...

ya bugün karnım yumuşacık ve içerde bende kemer kullanmaya başladım artık olmuyorlar MerveeTunaa MerveeTunaa hadii hayırlı olsun bize ama benim daha çok yolum var senin yaklaştı :)

Sabah Kahvaltım:
Soğuk sandviç ince uzun kepekli ekmek içerisinde 2,5 ekmeğe tekabul eder içinde 2 dilim peynir yarım domates, yarım salatalık var umarım bugün tok tutar beni .. Kahvaltıyı ne kadar iyi yapparsam bütün gün o kadar öğünlere saldırmıyorum onu farkettim :KK14:

Günaydınnn forumun güzel hatunlarıı...

ya bugün karnım yumuşacık ve içerde bende kemer kullanmaya başladım artık olmuyorlar MerveeTunaa MerveeTunaa hadii hayırlı olsun bize ama benim daha çok yolum var senin yaklaştı :)

Sabah Kahvaltım:
Soğuk sandviç ince uzun kepekli ekmek içerisinde 2,5 ekmeğe tekabul eder içinde 2 dilim peynir yarım domates, yarım salatalık var umarım bugün tok tutar beni .. Kahvaltıyı ne kadar iyi yapparsam bütün gün o kadar öğünlere saldırmıyorum onu farkettim :KK14:
Sanada günaydın canım, kemerler için tebrik ederim senide, kahvaltında güzel afiyet olsun, bende senin gibi kahvaltıyı sıkı yaptığımda diğer öğünlerde zorlanmıyorum hep birlikte başarıcaz inşaallah tam gaz yola devam:super:

Günaydın aslıcım, topiği ilk açan sen olmuşsun:KK39: nasılsın?
yoğurtun ciddi etkisi var canım, bende bazen special k yiyorum çaya falanda şekeri çok az atınca oda şekerli geliyo yaa zararlı mı ki bunlar, ama sık yemem acil öğün arayışlarında pratik oluyo:KK6:

gunaydın tatlım calısınca böle oluyor ıyıyım sen nasılsın bebısler nasıl :)

tatlım bende cok yerdım seyrekyagmur seyrekyagmur bana soledı zaten dıkat ettım zaten ben dıyetsyene de sormusdum dırek seker demısdı bana benımkı gene verıyor ama ben yulafdan kullandm dıkkat ettm kılo vermem hızlandı 500 gram daha vermısım bence sende yulaf al cılek az muz bazen koy yogurtla cok ıyı aksamları yada sabahları ye ben smdı sabahlarrı yıyorum dun aksam cıgkofte yedm bu aksamda dısarı cıkıcam gene yulaf yapcam aksam tavsıye ederım. sen hala caya seker mı atıyosun dıyetteyız bız

tatlım bende cok yerdım seyrekyagmur seyrekyagmur bana soledı zaten dıkat ettım zaten ben dıyetsyene de sormusdum dırek seker demısdı bana benımkı gene verıyor ama ben yulafdan kullandm dıkkat ettm kılo vermem hızlandı 500 gram daha vermısım bence sende yulaf al cılek az muz bazen koy yogurtla cok ıyı aksamları yada sabahları ye ben smdı sabahlarrı yıyorum dun aksam cıgkofte yedm bu aksamda dısarı cıkıcam gene yulaf yapcam aksam tavsıye ederım. sen hala caya seker mı atıyosun dıyetteyız bız

:KK9::KK9: aslıı süpersin kilo alman hızlandıysa harikaa.. evet kesinlikle o gevrekler şeker ayrıca yulaf bana daha lezzetli geliyor yarım meyve doğuruyorum yoğurta küçük küçük 2 yk kaşığı da yulaf hem yağlarım yanıyor hem tok tutuyor süt içinde yulaflı bence enfess kullanmayın o piss kaka şeylerii bu arada ben dün yarım dan az fazla bitter çikileta yedim de susim o zaman :KK69:

Bende iyiyim sağol canım bebişlerde iyi n'oolsun işte büyüyüp gidiyorlar☺

Çaya şeker derken çay kaşığının ucunu küçücük şekere batırır içerim eski alışkanlık onu bırakamadım ama çok deil yaa azıcık:KK48: benim dukan diyetinden kalma yulaf kepeği vardı onu yoğurta katıp çilekle yiyodum zaten, bide bunu denedim ama çok şekerli gelince bi huylandım yaani:KK8:neyse sık yemiyorum zaten ama daha dikkat ederim:KK52:

Kızlar ya o etinin lifalif yulafını aldım yoğurtla yedim hepsini yiyemedim tadı çok kötü geldi döktüm gerisini meyveyle yiyosunuz siz galiba öyle tadı değişiyomu öyle mi denesem sade şekilde yiyemedim ya

:KK9::KK9: aslıı süpersin kilo alman hızlandıysa harikaa.. evet kesinlikle o gevrekler şeker ayrıca yulaf bana daha lezzetli geliyor yarım meyve doğuruyorum yoğurta küçük küçük 2 yk kaşığı da yulaf hem yağlarım yanıyor hem tok tutuyor süt içinde yulaflı bence enfess kullanmayın o piss kaka şeylerii bu arada ben dün yarım dan az fazla bitter çikileta yedim de susim o zaman :KK69:
Yarımdan az fazla derken:sinirli: geliyo beş kardeş:KK20: seni gidi seniiii neyse arada olur öyle kaçamaklar bugün dikkat eder telafi edersin sen onuu:KK5::KK19:

Kızlar ya o etinin lifalif yulafını aldım yoğurtla yedim hepsini yiyemedim tadı çok kötü geldi döktüm gerisini meyveyle yiyosunuz siz galiba öyle tadı değişiyomu öyle mi denesem sade şekilde yiyemedim ya
Lifalif i hiç denemedim tatlım ama bu tarz şeylerin tadı kişiye göre değişiyo anladığım kadarıyla, yorumu yiyenlere bırakıyorum:KK52:

tatlım o kdr sevndım kı anlatamam aynen yulaf bende sevıyorum bıde yogurtla cok guzel oluyor gercekden. olsun tatlım ne olur o kdrcık bıtterden bıdaha yemessn olur.

Bende iyiyim sağol canım bebişlerde iyi n'oolsun işte büyüyüp gidiyorlar☺

Çaya şeker derken çay kaşığının ucunu küçücük şekere batırır içerim eski alışkanlık onu bırakamadım ama çok deil yaa azıcık:KK48: benim dukan diyetinden kalma yulaf kepeği vardı onu yoğurta katıp çilekle yiyodum zaten, bide bunu denedim ama çok şekerli gelince bi huylandım yaani:KK8:neyse sık yemiyorum zaten ama daha dikkat ederim:KK52:

sık yemıyosan bısey olmaz tatlm bende bazen yıyorum cunku bende dıorum yulaf kepegı alım bazen ole hamurlar yapıolar mesela pankek falan esmer seker falan asıl bakmak lazm neler var hem tatlı ıstegımızıde keserız her zman olmasada.

Back