- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #3.601
çok güzel olursun canım benim ama daha da vermek isteyebilirsin insan yine de ay şuram da çıkıyo buram da pörtlüyo diye vermişken vermek istiyo
ben de hiç yemem onlardan acıktırıyo beni en iyisi kesinlikle meyve yoğurt yulaf katılıyorum
afiyet olsun kuzuuu bence tok tutar
1 küçük karenin yarısından fazla mıııııı yoksaa kare bir paketin yarısından fazla mı
oyy yulaf kepeği benim de dukandan kazandığım en iyi alışkanlık, şuan tam buğday ekmeği falan da yiyorum ama kek yapıyorum ben yulaf kepeğiyle tat vermesi için de pekmez ya da bal koyuyorum 2-3 yk pekmez bile baya tatlı yapıyoki pekmezin 1 yk sı 57 kalori yani keki de bi oturuşta hepsini yemiyceğimizden sorun yok bence
Yani hiiç gözünüz kalmasın kEklerde kakaolusu da harika oluyo portakal kabuğu ve kakao bildiğin kek yani
Evet krebi de güzel oluyo sabahları haftasonu yapıyorum ben yulaf kepeği karışımı var doğalsanın marka verdim ama en güzeli o yulaf kepeği galeta karışımı diye geçiyo o mesela yumurtasız sadece o ve sütle bile oluyo yumurta kokmuyo böylece ya da yumurtalı da yapabilrisiniz kokusu sorun değilse ben uzun bi süre dukan yaptığımdan onla çok kek krep yaptım dukanda başka karbonhidrat yoktu çünkü
![]()
canım sen masallah ya tarıfler falan cok ıyı bende arastırımde barı cok ıstedıgınde ole 1 dılım yemek ıcın yapabılırım krepıde hafta sonu ekmek nıyetne de ıyı olur cok cnm ısterse sen dıyetı ıyı bılıosun deneyımlerden ötürü.