Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

okadar değil yani ayda bir gün bütün gün ne istersem yiyorum 3 öğün ve arada ıvır zıvır falan çılgınca bir gün:KK70:

ama arada öyle demiştim aslında 1-2 kare bitter ara niyetine ya da mesela pazar iç pilav yedim 4 kaşık ama dün bugün ekmek yemedim öyle şeyler yapsam da ertesi gün dengeliyorum ama o ayda bir yaptığım tüm gün yani

mesela bu hafta daha iç yapmadım pazar iç pilav sonra ekmeksiz 2 gün oldu muhtemelen bu hafta yapmam artık başka çünkü zaten evde bişey yok almıyorum bir de işte yedikçe yiyesim geliyo öyle bi taneyle duramıyorum ben o yüzden pek ağzıma sürmemeye çalışıyorum bitterde durabildiğimden 1-2 kare yiyorum işte

Iyi gidiosun yavru o ödul gunude harika keskem benimde olsa

Yaa bak kurabiye deyince aklıma geldi annemin haftaya günü var, bide ben yapcam pastaları börekleri:silah: o gún oruçmu tutsam acep kızlar heee:KK34:

Ay o cok zor oluyo ya bide kendi evnde olunca hic dayanilmio bende 20 mayisda izne cikcam mangala gtcez 1 hafta sporda yaparim evde bi gunde mangalim olur artkin.

Iyi gidiosun yavru o ödul gunude harika keskem benimde olsa

yani ben kendim belirledim tabii diyetisyenler de aslında ayda bir gün ya da haftada bir öğün veriyo bence öyle olsa o aradaki ufak tefekler olmaz insan tutar kendini ödül öğünümde yerim der

yani ben kendim belirledim tabii diyetisyenler de aslında ayda bir gün ya da haftada bir öğün veriyo bence öyle olsa o aradaki ufak tefekler olmaz insan tutar kendini ödül öğünümde yerim der
Benimkide haftada 1 veruyor bu ara vermedim die kesdi oda sutlu tatli yada kek veriyor bide yada borek tabj bakdi asli ödül harcide yiyor yok sana odül didi

Merve bugün hiç gelmedi valla merak ettim inşallah hasta falan olmamıştır:dua::olamaz:
Canım geldim geldiim :) sorma başıma sabah sabah çok sinir bi olay geldi çocuğu hastaneye hemogram baktırmaya götürdük eşim izinliydi çocuğun elinden kan alamadılar 10 dakika elinin içinde çevire çevire aradı pislik kadın hastaneyi birbirine kattım çıkarmıyo bide dedim iğne çıkmıyor çocuk mahvoldu ağlamaktan kan veremeden beri geldik :( ordan kahvaltıya ordan alışverişe gittik şimdi eve giriyorum saat 9 dan beri dışarıdayım canım valla

Ay siz ne kadar güzel arkadşlaarsnz valla sizi çok seviyorumm:KK200::KK200: beni merak etmişleeer canlarım hasta falan değilimm gezdim gezdim durdum sabah ki kötü olay hariç çok iyiyim sabah kahvaltımda ekmek yemedim 1 tatlı şaığı çikolata yedm kızlar öğlen yarım diyet bisküvi akşam yarım çiğköfte ayran içtim yarında diyetisyene gitcem yarn ödül günüm tartıdan sonra cozutcam kızlaaar ne yesem :KK71:

Canım geldim geldiim :) sorma başıma sabah sabah çok sinir bi olay geldi çocuğu hastaneye hemogram baktırmaya götürdük eşim izinliydi çocuğun elinden kan alamadılar 10 dakika elinin içinde çevire çevire aradı pislik kadın hastaneyi birbirine kattım çıkarmıyo bide dedim iğne çıkmıyor çocuk mahvoldu ağlamaktan kan veremeden beri geldik :KK43: ordan kahvaltıya ordan alışverişe gittik şimdi eve giriyorum saat 9 dan beri dışarıdayım canım valla

Ahhh ahha yavrum benim yaa ben de hiç kıyaam çocukalrın ağlamasına Allah esirgesin:olamaz:

iyi bari sonra moraliniz düzelmiştir kahvaltı falan gezince sevindim canım iyi olmana öpüyorum ben çıkıyorum mesai bitti herkese iyi akşamlar kızlaaa yarın görüşmek üzereee:KK68::KK68:

Ahhh ahha yavrum benim yaa ben de hiç kıyaam çocukalrın ağlamasına Allah esirgesin:olamaz:

iyi bari sonra moraliniz düzelmiştir kahvaltı falan gezince sevindim canım iyi olmana öpüyorum ben çıkıyorum mesai bitti herkese iyi akşamlar kızlaaa yarın görüşmek üzereee:KK68::KK68:
Tüh tam çıktın ben geldim canım yarın görüşürüz artık öpüyorum :)))))

Canım geldim geldiim :) sorma başıma sabah sabah çok sinir bi olay geldi çocuğu hastaneye hemogram baktırmaya götürdük eşim izinliydi çocuğun elinden kan alamadılar 10 dakika elinin içinde çevire çevire aradı pislik kadın hastaneyi birbirine kattım çıkarmıyo bide dedim iğne çıkmıyor çocuk mahvoldu ağlamaktan kan veremeden beri geldik :KK43: ordan kahvaltıya ordan alışverişe gittik şimdi eve giriyorum saat 9 dan beri dışarıdayım canım valla
Oyy kuzum yaa kıyamam:anne: var öyle gıcık tipler hastanede, allahtan kızkardeşim hemşire sağolsun kıyamaz yeğenlerine hepsiyle kendisi ilgilendi tüm bebeklikleri boyunca, Onunla geçmiş olsun tatlım neyse başka sıkıntı olmadığına sevindim merak etmiştik seni, bidahaki sefere daha rahat halledersiniz inşaallah canım bebişi öp yerime:KK68:

Oyy kuzum yaa kıyamam:anne: var öyle gıcık tipler hastanede, allahtan kızkardeşim hemşire sağolsun kıyamaz yeğenlerine hepsiyle kendisi ilgilendi tüm bebeklikleri boyunca, Onunla geçmiş olsun tatlım neyse başka sıkıntı olmadığına sevindim merak etmiştik seni, bidahaki sefere daha rahat halledersiniz inşaallah canım bebişi öp yerime:KK68:
Ay ne kadar şanslısın canım benim ya valla sağol canım benim :))) ay valla giremedim hiç telefonu alamadım belim koptu yürümekten diyetisyen üstü iyi kalori yaktım .d öperim canımm :))

Canim benim ya kuyamam yani yapilcak is mi cocuk daha icinde dolandir igneyi var bole manyaklar ya. Bak zayfladn demek iyi iyi aynen devam yarn bitartilda yicek sey buluruz biz ☺

Canim benim ya kuyamam yani yapilcak is mi cocuk daha icinde dolandir igneyi var bole manyaklar ya. Bak zayfladn demek iyi iyi aynen devam yarn bitartilda yicek sey buluruz biz ☺
Evet bakalım tartıda kaç çıkıcam canım ya :)))) ay sormaa çok manyaklar y uyuzlar

[QUOteşekküresrAhsm, post: 46424187, member: 90572"]Sonunda evine geldin mi hadi gözün aydın :) kilo almamış olup üstüne de kilo vermen de süper olmuş tebrik ederim seni.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim balim.evet sonunda geldim:)

[QUOteşekküresrAhsm, post: 46424187, member: 90572"]Sonunda evine geldin mi hadi gözün aydın :) kilo almamış olup üstüne de kilo vermen de süper olmuş tebrik ederim seni.
Cok tesekkur ederim balim.evet sonunda geldim:)[/QUOTE]
Hoş geldin canımm kaç kilo gitti :(

Evettt hatunlar akşam yemeği menüm gelsin şöyle :
1 tabak ezogelin çorbası,2 kaşık kabak yemeği pirinçsiz yumurtalı dereotlu,yoğurt ve salata :))
Bugün öğlen haşhaşlı ekmek yiyince akşam yemeğinde ekmek yeme dedi bizim fıstıklar,yemedim ben de oh çok mutlu oldum :))
MerveeTunaa MerveeTunaa kızım sen nerdesin çatladık meraktan.hastanedekilere de ayrıca sinir oldum bak ya gerizekalıya bak daha bebek bu nasıl yapıyolar böyle şeyleri yaaa:sinirli:
pantolon olayı da süpermiş ha tebrik ederim seni :)) çok güzel bi duygu dimi canımm :))

Back