Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hangi topikte kız o? Bi okiiiim hemen bakiim bende yaparım belkim

Ayyy 2 kilo dedin can evimden vurdun kızzz seni gidi seniii. Yemicem tamam

Tabikisi vuracağım yeri bilirim ben

cnm benımde dambıl yok 1 lt sus sısesı alalım 2 tane ole yaparız

patateslerde iyiydi yiyemiyorum ya gözümde tütüyo :)

süt ve portakallı form bıskuvu yıyorum ara ogun erken oldu bırazcık

bende bitter yicem ya bu kadarını hakkettim bence ama yarısını :)

şuanda hayal kurmaya başladım neler yesek diye ama haketmemiz lazım kaçamak yapmayın üleeen

onunla pek rahat olmaz kuzu 1 er lt lik su şişeleri su doldur onlarla yap bir de sandalye lazım ki evde vardır

kız var var tambıl şuan aklıma geldi ama kardeşimde eşim ona vermişti çünkü geri alim barii

sen bütün doğumları normal mi yaptın yoksaa

Diyet listeleri bölümünde cnm ilk sayfada hemen. 1 ayda 20 kg veriren sıvı diyeti yazıyorrr. Benim de yapasım geliyo ammaa cesaret edemiyorum.

heeee sonra tahtalıköyü boylayın verdiği doğrudur ama bir ömür öyle yapamayacağına göre birden kilo alacak organlarını ciddi yoracak sakın sakın

herşeyi sıvı hale getirip tüketiyolar ben de okumuştum mankenler de defileden 10 gün önce başlıyomuş hep sebze çorbaları süt ayran su falan ama bence yapmayın
Sürekli değil kızzz ara sıra haftada bir iki gün gibi. Vucut belki toparlanıp hızlanır diye :)
Zaten biz bu azimsizlikle yapamayız

Yok şekerim, çok istedim ama normal doğumu, çokta ısrar ettim ammaaa ilk hamileliğim ikiz olunca dr izin vermedi, ilki doğarken sıkıntı olursa ikinci bebek doğum kanalında sorun yaşar riske giremem dedi 6,5 aylık hamileyken sancılarım başladi erken doğum riski vardi ilaçla falan 8 e kadar zor durdular prematüre doğdular zaten, daha fazla bekleyemedi sıpalar ikinci doğumda ilkiyle 13 ay arası olduğu için normal doğum iç dikişlere zarar verir sezeryan olsun dedi.yine çok israr ettim amma kabul etmedi yaa

heeee sonra tahtalıköyü boylayın verdiği doğrudur ama bir ömür öyle yapamayacağına göre birden kilo alacak organlarını ciddi yoracak sakın sakın
katılıyorum

Sürekli değil kızzz ara sıra haftada bir iki gün gibi. Vucut belki toparlanıp hızlanır diye :)

kuzu sen zaten verebiliyosun kaçamk yapmasan gidecek haftada 1,5-2

Ahanda bak bu fikrine katılıyorum, tarçınlı su kurtarıyo beni ya değilse bu saatte öyle azar azar yiyerek zor dururdum ben sıvı diyetide ne ola? ☺

olsun canım herşey bebekler için..basen onlardan sonra genişledi diyince bende öyle sandım :)

olsun canım herşey bebekler için..basen onlardan sonra genişledi diyince bende öyle sandım :)
Hee valla sağlık olsun naapalım, onlar iyi olsunda, ikizlerde 6 aylıkken dr a gittiğimde doğuma mı geldin diyolardı 8 aylıkken karnımdan beni görene aşkolsun tabi hiç toparlanmadan ötekine hamile kalıp doğum yapınca karnım çok kaldı.belimde kalınlaştı haaliyle

Canım sabırlı olursan hepsi toparlanıcak sporunu yap sağlıklı beslen burda bizimle başarıcaksın

esra da onceden bnde oleydım cok cabuk gaza gelıyor bende bırı cay ıcmıs cok zayflatıomus anne bana cay al yok bu karısım cok ıyımıs hemen al snra hepsı kenarda duruyor suan

ooo ben neler yaptım dukaan, isveç diyetii, prinç lapası detoksuu, 5 i bi yerde çaay ama ne oldu hoop fazlasıyla geri döndü

ooo ben neler yaptım dukaan, isveç diyetii, prinç lapası detoksuu, 5 i bi yerde çaay ama ne oldu hoop fazlasıyla geri döndü

aynen bende ole canm bıde hep kısa vadelı saglıklı verıceksnkı cabuk donus olmasın acelecıyız yerken dusunmedık şişdik verırken hemen gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…