- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.341
Erkekler daha hızlı veriyolar cnm metabolizmaları bizden daha hızlı kasları fazla olduğu için. Siz var ya düğünden sonra bi salıcaksınız kendinizi iyice şişersiniz heee dikkat et aslı sen :)kız benmkı hafta sonu odukl gunu o kdr cok yıyopr benden daha cok kılo verdı dıo dıyetsyene gıtme bana uy dalga gecıyor benımle yabenımkıde makarnacı hamburgercı dugun yaklasdıkca oda dıyete basladı
Evet yaa nasıl sinir oluyorumm benim yiyemediklerimi silip süpürüyooAyy nispet yapar gibiibenim sevgili kocacım benden çok yiyo ama kilo almıyo sinirleniyorum yaaaa
Erkekler daha hızlı veriyolar cnm metabolizmaları bizden daha hızlı kasları fazla olduğu için. Siz var ya düğünden sonra bi salıcaksınız kendinizi iyice şişersiniz heee dikkat et aslı sen :)
Geçen akşam saat 9 buçuk olmuş çoluk çocuk acıktılar, milföyü tavada kızarttım pratik bişi olsun diye o saatte maaşaallaaah yiyolar bişicik olmuyo yaaaEvet yaa nasıl sinir oluyorumm benim yiyemediklerimi silip süpürüyoobi de bazen geceleri acıkmıyo mu ayar oluyom. Yapayım fln demeyince gidip kendi hazırlıyo. Bazen o da yemiyo ama gece yarısı uykudan kalkıp yiyo göbek aldı başını gidiyo
Aman canım dikkat etmekte fayda var, bizde etraftan hep dediler evlenince kilo alırsınız diye, evlendik 2 ay sonra koşu bandı aldık eve ilk zamanlar kendi görevini yapıyodu güzel alâââ sonraaaa bi baktım koluna çantalarımı takar hale gelmişim çantayı ona takınca e kilolarda bana taktı haaliyleyok kız dıkkat etcem bıde ben tatılden snra dıs cekımım var gelınlıge gırmem lazm. nısanlıma gore her aksam spor yapcaz bıde bana yuzmeyı ogretcek o zman belkı verırım ıns. :) bu kdr canım cıkdı daha alamam
Ahahahaaaa ben de öyleyim çaktirma,napalım anacım böyleyiz biz de hahaha
ay aysun güldürdun benı bende sendenım smdi balayını beklıyorum yemedıklerımı orda hıncımı alcam hele o tatlılar benım nısanlımda ıstahlıdır oda dıyette 11 kılo verdı bakalım bızı tutabılcekler mı
Haha iyi bari nişanlın da senle beraber diyetteymiş. Benim eşim de kilo vermeye çalışsa iyi olacak ama adam yiyo anacım. Gece bile kalkıp yiyo yani
Erkekler daha hızlı veriyolar cnm metabolizmaları bizden daha hızlı kasları fazla olduğu için. Siz var ya düğünden sonra bi salıcaksınız kendinizi iyice şişersiniz heee dikkat et aslı sen :)
kuralları ne ki? İşe yarıyosa bizde uygulasak yaa ☺ay keşke benimki de yese yaa bizimki benden daha dikkatli kuralları var 75 kiloya ne dikkat ediyorsaa
bence de onaylıyorum seni esraa o yoldan bizde geçtikk
Aynen neymiş kuralları biz de uygulayalımkuralları ne ki? İşe yarıyosa bizde uygulasak yaa ☺
bende bı ara tasıyodum sonra yemek parası vermeyınce dedım dısardan yıyım ama kahvaltılık koyuyorum aynen meyveler ıyı oluyor.
senı ıstemeye gelsınler bıze haber et bz kahve makınelerını gonderıcez sana
lokur sen antepliydin demiiii bayılıyorum yemeklerine yaa o şekilde yapıyorsan çok güzel olur zatennn. senin kilon az bile o yemekleree hele baklava yanii hatuncum bugün kahvaltıya özendim valla spor yapınca
Açık büfe kahvaltıya gitmemiz lazım bizim :) anca o paklar hahahha. Çok güzel oluyo beeee
eveeettt
ben varya herşey dahil bi konsept gördüm mü eşim beni tanımıyo gibi davranıyo balayında o koca seçenkelerdenn herşey alıcam üst üste yığcam diye hem mideden oluyordum hemde rezil oluyordum benim koca da otelci adam adap biliyo hep az al yersen alırsın gene yok ben hepsini aynı anda alıcam masada yer bırakmazdım vallaa bak nostalji yaptırdın banaKahvaltısı da iyi oluyo brunch yapıcam ama eşim beni güvenip götürmüyor
vercez vercezz
demesı kolay tabiolsun yavru yavas yavas olsunda gerı gelmesın hemen bıde bz yemegı sevıyoz benım yengemn cocugu var daha 10 aylık eskı kılosuna ındı ondan aklma yemek gelmıyor dıor dedm sen yemıon ben olsada yerm yanı
evettt ama nasl haz alıyordum ama varyaa
kız ben ettim sen etme et ama çok ileri gitmeden et 64 ile evlendim balayından geldim 67 ydim anlatabiliyor muyum
ay keşke benimki de yese yaa bizimki benden daha dikkatli kuralları var 75 kiloya ne dikkat ediyorsaa
bence de onaylıyorum seni esraa o yoldan bizde geçtikk
Kahve yaptım isteyen varsa yapar gönderrim hemencecik
Kıııız kısmetmi var yoksaaatamam çok yakında hazırlıkları yapın
İstanbuldayım da ondan antepte olsamAma baklava hiç sevmem ben etçilim işin kebap kısmındayım daha çok bir de off künefeeee
Ayyy açık büfeee
ben de ayynı yazın tatile gidiyoruz ben bir tabak normal kahvaltı bir tabak sosis v.s bir tabak krep bal reçelama artık göğüsümü gere gere alabilirim aa kız nekadar zayıf ne güzel yiyo ama almıyo demek derler halbu ki bilmiyolarki 6 aydır çırpınıyorum olsun ama ya deydi valla şu son 5-6 kilo da gitsin sağlıkla bir daha yok yani allah korusun almıycam ama açık
benim yengem de 56 kiloile hamile kaldı boyu 1.70 66 kilo ile doğuma gitti doğumdan çıktı birkaç gün sonra 60dı emzirirken de verdi kalanı 1 ayda ve maşallah bir sütü vardı yani inanılmaz sağlıklı beslendi çok dikkat eder
Oy ben alırımmm :)Kahve yaptım isteyen varsa yapar gönderrim hemencecik
Sağol şekerim sanada afiyet olsunbenim erkek arkadaşım da 75 kilo ve her hafta halı saha maçı falan yapıyo tatlı çok sever ama yemek çok yemez kırk yıl yemese aklına gelmez ama et çok yer etçil o da
ayy ben de içicem şimdi kuzu afiyet olsunn
benim erkek arkadaşım da 75 kilo ve her hafta halı saha maçı falan yapıyo tatlı çok sever ama yemek çok yemez kırk yıl yemese aklına gelmez ama et çok yer etçil o da
ayy ben de içicem şimdi kuzu afiyet olsunn
Ay hiç romantik bi adam değik maalesef ki tam öküz :))))
Neymiş ideal bel ölçün bakayım :)
Haydi hayırlısı canım, bugünde böyle olsun takılma, yarin diyetisyeninle başlarsın artıkHerkese günaydıııınn sonunda kan verdim yarın da diyetisyen e gidiyorum kızlar... Kahvaltıyı da biraz önce yaptım çok acıktığım için hafiften de kaçırdım sanırım
Ye yavrum ye herzaman geçmiyo insanın eline bu fırsat, herzaman balayına gidilmiyo maalesef, benim düğünümden 10 gün sonra ramazan denk gelmişti 1 yıl gecikmeli gittik biz sonrada bebişlerle nereye gidiyosun, bu yıl bi niyetleniyoruzhadi hayırlısı☺Oy oy enıstemız varmıs ıyı etcıyse sende gzl seyler yapıosun hemde anteplısın daha ne olsun.
benm yengem yemezdı gene yemıyor dıyorum ole ınsanlar kılo almıyor bız yemeyı sevıyoruz
seyrekyagmur lıtfen moralımı bozmayn ılk defa acık bufe ye tatıle gıtcem yıyımde geluınce erıtırz allah kerım lokur sunlara bısey dermısın bana gelnce sısko olcan dıyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?