- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.321
Canım yaa yorulmamak eldemi, ben işteyken daha az yoruluyodum zaten☺ çocuklarla evişleri çok yorucu oluyo bugün banyo yaptırcaktım onları, 1,5 2 saati buluyo bizim banyo faslı
aa sizin orda da mı peynirci baba var bizim de sokakta var ben de bayılırım oraya
O kırgınlık bende de var kızlar valla daha 1 saat oldu kalkalıağrım var karnımın altında 2 gündür anlamadım. Kaç aydır adet olmadım,artık olcam mı diyorum kendi kendime. Olsam da rahatlasam bu şişlik gitse
kızlar bu arada dün akşam olmayan beli kavuşmayan 3-4 pantolunumu giydim önceden hiç olmazdı ama şimdi zor güç kapanıyor bu 1,5 kilonun etkisi olamaz demekki sıkılaşmada var hepinize duş sonrası soğuk şok öneriyorum onun faydası oldu sanırım bana bugün iş arkadaşım da zayıflıyorsun sen diyo
Açık büfe kahvaltıya gitmemiz lazım bizim :) anca o paklar hahahha. Çok güzel oluyo beeeeevettt hemde bir sürüüü kahvaltıcı da var
Canım doktora gitmedinmi bunun için? Doğumun normalmiydi sezeryanmı? Bi ultrasonla baktırsan iyi olur bence, adet söktürücü ilaç falanda verir.O kırgınlık bende de var kızlar valla daha 1 saat oldu kalkalıağrım var karnımın altında 2 gündür anlamadım. Kaç aydır adet olmadım,artık olcam mı diyorum kendi kendime. Olsam da rahatlasam bu şişlik gitse
Valla bende şaştîm kaldım şekerim mesajları bile birşey yaparken arada yazıyorum oturamıyorum hiç ama olmuyo, iğnelerden dolayı kaldı bu kilolar üstümde, dizlerimde ve ayak bileklerimde ağrı, belimde fıtık var. Dr çok yüklenmişsin vücuduna dinlenmen gerek dedi sen bizim eve gel nasıl dinleniyosun göriiiiim dedimcanım cok haklısın cocuklarla zordur bıde 1 tane dıılkı masallah 3 tane senn ıncecık olman lazm bu canavarlara
Gitmedim cnm ya 1 sene sonra bile hastalananlar oluyomuş. Bekliyorum o yüzdenCanım doktora gitmedinmi bunun için? Doğumun normalmiydi sezeryanmı? Bi ultrasonla baktırsan iyi olur bence, adet söktürücü ilaç falanda verir.
canım sanada cok gecmıs olsun adet olamıyosun dıedır ınsallah sende olur rahatlarsın.
olcak tabıkı o kdr dıkkat edıyosun masallah bıze
Açık büfe kahvaltıya gitmemiz lazım bizim :) anca o paklar hahahha. Çok güzel oluyo beeee
Ben de pazardan beri 800 gr vermişim oh dedim yani :) bu hafta inşallah 2 kg gidicek benden hırs yaptım
Ahahahaaaa ben de öyleyim çaktirma,napalım anacım böyleyiz biz de hahahaeveeettt
ben varya herşey dahil bi konsept gördüm mü eşim beni tanımıyo gibi davranıyo balayında o koca seçenkelerdenn herşey alıcam üst üste yığcam diye hem mideden oluyordum hemde rezil oluyordum benim koca da otelci adam adap biliyo hep az al yersen alırsın gene yok ben hepsini aynı anda alıcam masada yer bırakmazdım vallaa bak nostalji yaptırdın banaKahvaltısı da iyi oluyo brunch yapıcam ama eşim beni güvenip götürmüyor
vercez vercezz
Valla bende şaştîm kaldım şekerim mesajları bile birşey yaparken arada yazıyorum oturamıyorum hiç ama olmuyo, iğnelerden dolayı kaldı bu kilolar üstümde, dizlerimde ve ayak bileklerimde ağrı, belimde fıtık var. Dr çok yüklenmişsin vücuduna dinlenmen gerek dedi sen bizim eve gel nasıl dinleniyosun göriiiiim dedim
eveeettt
ben varya herşey dahil bi konsept gördüm mü eşim beni tanımıyo gibi davranıyo balayında o koca seçenkelerdenn herşey alıcam üst üste yığcam diye hem mideden oluyordum hemde rezil oluyordum benim koca da otelci adam adap biliyo hep az al yersen alırsın gene yok ben hepsini aynı anda alıcam masada yer bırakmazdım vallaa bak nostalji yaptırdın banaKahvaltısı da iyi oluyo brunch yapıcam ama eşim beni güvenip götürmüyor
vercez vercezz
Haha iyi bari nişanlın da senle beraber diyetteymiş. Benim eşim de kilo vermeye çalışsa iyi olacak ama adam yiyo anacım. Gece bile kalkıp yiyo yaniay aysun güldürdun benı bende sendenım smdi balayını beklıyorum yemedıklerımı orda hıncımı alcam hele o tatlılar benım nısanlımda ıstahlıdır oda dıyette 11 kılo verdı bakalım bızı tutabılcekler mı
Aynen yaa yiyoz valla, benim düzensiz yemek saatlerim yüzünden oldu aslında, okulda kahvaltı yapmadım öģle vakti 1 tabak yemek alıyodum ya telefon çalar, ya biri gelir vs vs kalkıp oturmaktan yiyemiyidum doğru dürüst, geceden yapıp gitmişim akşam yemeğini, çorbası, yemeği pilavı derken eve gelince otuuuur ye. Eeeee nolcak gelsin kilolardemesı kolay tabiolsun yavru yavas yavas olsunda gerı gelmesın hemen bıde bz yemegı sevıyoz benım yengemn cocugu var daha 10 aylık eskı kılosuna ındı ondan aklma yemek gelmıyor dıor dedm sen yemıon ben olsada yerm yanı
Haha iyi bari nişanlın da senle beraber diyetteymiş. Benim eşim de kilo vermeye çalışsa iyi olacak ama adam yiyo anacım. Gece bile kalkıp yiyo yani
Ayy nispet yapar gibiiHaha iyi bari nişanlın da senle beraber diyetteymiş. Benim eşim de kilo vermeye çalışsa iyi olacak ama adam yiyo anacım. Gece bile kalkıp yiyo yani
Aynen yaa yiyoz valla, benim düzensiz yemek saatlerim yüzünden oldu aslında, okulda kahvaltı yapmadım öģle vakti 1 tabak yemek alıyodum ya telefon çalar, ya biri gelir vs vs kalkıp oturmaktan yiyemiyidum doğru dürüst, geceden yapıp gitmişim akşam yemeğini, çorbası, yemeği pilavı derken eve gelince otuuuur ye. Eeeee nolcak gelsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?