Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydınnn :) 71.5 ise iyi hadi tmm daha tartınma yaww akşam da iyi olmuş bak ne güzel :)
Kahvaltı da bombaa ha tam benlik mmmmm afiyet olsun şekerim

Merhaba canlar biraz gec yaziyorum nete telden giriyorum ve zor oluyor.evime geldim diyete devam.tatilde kg aldigimi dusunmustum ama hic almamisim aksine200 gram vermisim mutlu oldum ama cok kaybim vartelafi etmeye calisacam.

Sonunda evine geldin mi hadi gözün aydın :) kilo almamış olup üstüne de kilo vermen de süper olmuş tebrik ederim seni.

pilav demeee ama yoğurdu ben de her yemeğe koyarım ben onları bi de pişirirken de yoğurtlu pişiriyorum bazen yoğurtlu nohut mesela

Kız pişirirkene nasıl yoğurt koyuyorsun olur mu öyleee

canım bak önce zararsızlardan ye ki zararlılara gelince doymuş ol ve mantıda 1-2 yemek kaşığı ye yani ekmek yeme ya da ayrın da ekmek yemezsin

azcık yedim valla tuttum kendimi ama mantı yoktu şükür ki

Günaydınnn :) 71.5 ise iyi hadi tmm daha tartınma yaww akşam da iyi olmuş bak ne güzel :)
Kahvaltı da bombaa ha tam benlik mmmmm afiyet olsun şekerim

Artık tartınmam yetti bu sonuç 1 kilom gitmiş daha ne olsun Kahvaltı aşktır bu kısıtlanmış hali peynirci babaya girip çıkamayan bi insanım ben şimdik sütümü de içtim bu hafta da 1 kilo versem süper

ay kahvaltıya bayılırım ben de ama tek başıma olunca cnm pek bişey istemiyo.
Şimdi kaşarlı tost yicem ve tek şekerli sütsüz neskafe içicem :))

afıyet olsun tatlım kahvalrtın cok ıyı sen bunu ısyerınde mı hazırlıon evde yıyıp mı cıkıosun bakım

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?
Bugün hafif bi kırgınlık var üzerimde, halsizim ayakta durasım bile yok herhangi bir grip belirtisi falanda yok ama yorgun hissediyorum.
Kahvaltımı yaptım 1 küçük kase yoğurt, 1 yumurta, zeytin peynir domates salatalık ve 1 dlm tt ekmek birazdanda bi kahve içerim sonra ev işlerine doğru yol alayım yapabilirsem tabii

Afiyet olsunn canımm tek olunca bende dediğin gibiyim gerçi çocuk olduktan sonra o eski kahvaltı keyifleri kalmadı ama şükür buna da :)

afıyet olsun tatlım kahvalrtın cok ıyı sen bunu ısyerınde mı hazırlıon evde yıyıp mı cıkıosun bakım

Canım bunu evde yedim ama burada yediğimde oluyor buzdolabı var dolapta peynirim domatesim var şuan mesela bir de nektari ile yoğurt işe genelde geç kalan biriyim de evde kahvaltı yapamıyorum çoğunluklaa

Günaydın canlaaaarr

kahvaltım 1 bardak neskafeli süt 2 haşlanmış yumurta 2 kk süzme peynir bugün protein günü yapıyorum ben haftada 1 gün yapıyorum genelde duraklamalarda etkili oluyo bi de reglken çok acıkıyorum protein çok tok tutuyo diye

afiyet olsun kızlar guzel menuler ben gene yulaf yogurt cılek yedım bu hafta bole denım dıorum. kokulusabun sende cok yorma kendını havalardandır dengemızı sastı gercekden

bizimde dolap var ıyı oluyor ya kahvaltılık koyuyorum bende herguyn hergun dısardan zor oluyo

Canım yaa yorulmamak eldemi, ben işteyken daha az yoruluyodum zaten☺ çocuklarla evişleri çok yorucu oluyo bugün banyo yaptırcaktım onları, 1,5 2 saati buluyo bizim banyo faslı

Iyi yaotin cnm keske yapabilsekde irade isi bide hep okuyoz da kendimizi avutuyoz sonuc ayni bazen kafaada bitirmek onemli. Günaydn bu arada

Günaydın kuzuu

ohhh cillop gibi bir kahvaltı afiyet olsun canım herşey var ama kararında harikasın ohh 1 kilo da gitmiş süpeer arkası sağlıkla çok gelsinn platese de bayıldım seni seçtim pikaçuuu

pişirirken derken salçasız soğanı eti kavurp nohutu ekleyip onları haşladıktan sonra yoğurt yumurtayla terbiye yapıyorum suyuna yayla çorbası mantığında yani ama içinde nohut et falan oluyo antepte bakliyat taze fasulye bakla bu şekilde çok yapılıyo memleket alışkanlığı yani

afiyet olsun canım benimm

geçmiş olsun tatlım ço yorma kendini bence de havalardan aslıcığıma katılıyorum

evet bizde kahve makinesi yok ama buzdolabı var allahtan benimde herşeyim orda elma domates kahvaltlık yoğurt süt dolabı işgal ettim yani

yine yemek taşıyorum evden ama en azından ara öğün ya da kahvaltım dolapta oluyo çok rahat oluyo

GEÇMİŞ OLSUN CANIMM ÇOCUKLARIN İŞLERİNİ YAPIP DİNLEN BENCE DE

bende bı ara tasıyodum sonra yemek parası vermeyınce dedım dısardan yıyım ama kahvaltılık koyuyorum aynen meyveler ıyı oluyor.
senı ıstemeye gelsınler bıze haber et bz kahve makınelerını gonderıcez sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…