- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.301
Günaydınnn :) 71.5 ise iyi hadi tmm daha tartınma yawwkızlarr günaydınnn bugün gene tartındım 71,5 doğruymuş 1 haftası daha bugün oldu oysa ki :) inşaallah böyle devam eder.
Dün akşam mantı yoktu şükür ki 1 porsiyon kuru yarım porsiyon mercimek pilavı yedim 3/4 kaşıkta cacık..
Kahvaltım ise :
-1 tane sosisli yumurta
-1 dilim peynir
-2 siyah zeytin
-1 tatlı kaşığı tereyağ
-1 tatlı kaşığı bal
-3 adet marul
-1 adet biber
- yarım dilim köy ekmeği - 1 dilim beyaz ekmek
güzel yaptım kahvaltı ama öncesindeeee 20 dk pilates yaptım
Ay hiç romantik bi adam değik maalesef ki tam öküz :))))
Yapabiliyosan ne güzel ama ben pek yapamam onu. Sabah cnm ne isterse onu hazırlıyorum kendime :) ama sen evet kendine gelmelisin artık şekerimevet haklısın en iyisi yarın ki menümü şimdiden ayarlayayım
Merhaba canlar biraz gec yaziyorum nete telden giriyorum ve zor oluyor.evime geldim diyete devam.tatilde kg aldigimi dusunmustum ama hic almamisim aksine200 gram vermisim mutlu oldum ama cok kaybim vartelafi etmeye calisacam.
Neymiş ideal bel ölçün bakayım :)kızlar ideal bel ölçüme baktım şimdi . ona ulaşana kadar durmak yok :)
Günaydın cnm. Pek girmiyosun sayfayaGünaydın kızlaarr
pilav demeeeama yoğurdu ben de her yemeğe koyarım ben onları bi de pişirirken de yoğurtlu pişiriyorum bazen yoğurtlu nohut mesela
canım bak önce zararsızlardan ye ki zararlılara gelince doymuş ol ve mantıda 1-2 yemek kaşığı ye yani ekmek yeme ya da ayrın da ekmek yemezsin
Günaydınnn :) 71.5 ise iyi hadi tmm daha tartınma yawwakşam da iyi olmuş bak ne güzel :)
Kahvaltı da bombaa ha tam benlik mmmmm afiyet olsun şekerim
ay kahvaltıya bayılırım ben de ama tek başıma olunca cnm pek bişey istemiyo.Kız pişirirkene nasıl yoğurt koyuyorsun olur mu öyleee
azcık yedim valla tuttum kendimi ama mantı yoktu şükür ki
Artık tartınmam yetti bu sonuç 1 kilom gitmiş daha ne olsunKahvaltı aşktır bu kısıtlanmış hali peynirci babaya girip çıkamayan bi insanım ben şimdik sütümü de içtim bu hafta da 1 kilo versem süper
kızlarr günaydınnn bugün gene tartındım 71,5 doğruymuş 1 haftası daha bugün oldu oysa ki :) inşaallah böyle devam eder.
Dün akşam mantı yoktu şükür ki 1 porsiyon kuru yarım porsiyon mercimek pilavı yedim 3/4 kaşıkta cacık..
Kahvaltım ise :
-1 tane sosisli yumurta
-1 dilim peynir
-2 siyah zeytin
-1 tatlı kaşığı tereyağ
-1 tatlı kaşığı bal
-3 adet marul
-1 adet biber
ay kahvaltıya bayılırım ben de ama tek başıma olunca cnm pek bişey istemiyo.
Şimdi kaşarlı tost yicem ve tek şekerli sütsüz neskafe içicem :))
afıyet olsun tatlım kahvalrtın cok ıyı sen bunu ısyerınde mı hazırlıon evde yıyıp mı cıkıosun bakım
Afiyet olsunn canımm tek olunca bende dediğin gibiyim gerçi çocuk olduktan sonra o eski kahvaltı keyifleri kalmadı ama şükür buna da :)
Canım bunu evde yedim ama burada yediğimde oluyor buzdolabı var dolapta peynirim domatesim var şuan mesela bir de nektari ile yoğurt işe genelde geç kalan biriyim de evde kahvaltı yapamıyorum çoğunluklaa
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?
Bugün hafif bi kırgınlık var üzerimde, halsizim ayakta durasım bile yokherhangi bir grip belirtisi falanda yok ama yorgun hissediyorum.
Kahvaltımı yaptım 1 küçük kase yoğurt, 1 yumurta, zeytin peynir domates salatalık ve 1 dlm tt ekmek birazdanda bi kahve içerimsonra ev işlerine doğru yol alayım yapabilirsem tabii
Günaydın canlaaaarr
kahvaltım 1 bardak neskafeli süt 2 haşlanmış yumurta 2 kk süzme peynir bugün protein günü yapıyorum ben haftada 1 gün yapıyorum genelde duraklamalarda etkili oluyo bi de reglken çok acıkıyorum protein çok tok tutuyo diye
Canım yaa yorulmamak eldemi, ben işteyken daha az yoruluyodum zaten☺ çocuklarla evişleri çok yorucu oluyo bugün banyo yaptırcaktım onları, 1,5 2 saati buluyo bizim banyo faslıafiyet olsun kızlar guzel menuler ben gene yulaf yogurt cılek yedım bu hafta bole denım dıorum.kokulusabun sende cok yorma kendını havalardandır dengemızı sastı gercekden
bizimde dolap var ıyı oluyor ya kahvaltılık koyuyorum bende herguyn hergun dısardan zor oluyo
Iyi yaotin cnm keske yapabilsekde irade isi bide hep okuyoz da kendimizi avutuyoz sonuc ayni bazen kafaada bitirmek onemli. Günaydn bu arada
kızlarr günaydınnn bugün gene tartındım 71,5 doğruymuş 1 haftası daha bugün oldu oysa ki :) inşaallah böyle devam eder.
Kahvaltım ise :
-1 tane sosisli yumurta
-1 dilim peynir
-2 siyah zeytin
-1 tatlı kaşığı tereyağ
-1 tatlı kaşığı bal
-3 adet marul
-1 adet biber
Kız pişirirkene nasıl yoğurt koyuyorsun olur mu öyleee
azcık yedim valla tuttum kendimi ama mantı yoktu şükür ki
Artık tartınmam yetti bu sonuç 1 kilom gitmiş daha ne olsunKahvaltı aşktır bu kısıtlanmış hali peynirci babaya girip çıkamayan bi insanım ben şimdik sütümü de içtim bu hafta da 1 kilo versem süper
ay kahvaltıya bayılırım ben de ama tek başıma olunca cnm pek bişey istemiyo.
Şimdi kaşarlı tost yicem ve tek şekerli sütsüz neskafe içicem :))
Bugün hafif bi kırgınlık var üzerimde, halsizim ayakta durasım bile yokherhangi bir grip belirtisi falanda yok ama yorgun hissediyorum.
Kahvaltımı yaptım 1 küçük kase yoğurt, 1 yumurta, zeytin peynir domates salatalık ve 1 dlm tt ekmek birazdanda bi kahve içerimsonra ev işlerine doğru yol alayım yapabilirsem tabii
evet bizde kahve makinesi yokAfiyet olsunn canımm tek olunca bende dediğin gibiyim gerçi çocuk olduktan sonra o eski kahvaltı keyifleri kalmadı ama şükür buna da :)
Canım bunu evde yedim ama burada yediğimde oluyor buzdolabı var dolapta peynirim domatesim var şuan mesela bir de nektari ile yoğurt işe genelde geç kalan biriyim de evde kahvaltı yapamıyorum çoğunluklaa
afiyet olsun kızlar guzel menuler ben gene yulaf yogurt cılek yedım bu hafta bole denım dıorum.kokulusabun sende cok yorma kendını havalardandır dengemızı sastı gercekden
bizimde dolap var ıyı oluyor ya kahvaltılık koyuyorum bende herguyn hergun dısardan zor oluyo
GEÇMİŞ OLSUN CANIMM ÇOCUKLARIN İŞLERİNİ YAPIP DİNLEN BENCE DE
Günaydın kuzuu
ohhh cillop gibi bir kahvaltı afiyet olsun canım herşey var ama kararında harikasın ohh 1 kilo da gitmiş süpeer arkası sağlıkla çok gelsinn platese de bayıldım seni seçtim pikaçuuu
pişirirken derken salçasız soğanı eti kavurp nohutu ekleyip onları haşladıktan sonra yoğurt yumurtayla terbiye yapıyorum suyuna yayla çorbası mantığında yani ama içinde nohut et falan oluyo antepte bakliyat taze fasulye bakla bu şekilde çok yapılıyo memleket alışkanlığı yani
afiyet olsun canım benimm
geçmiş olsun tatlım ço yorma kendini bence de havalardan aslıcığıma katılıyorum
evet bizde kahve makinesi yokama buzdolabı var allahtan benimde herşeyim orda elma domates kahvaltlık yoğurt süt dolabı işgal ettim yani
yine yemek taşıyorum evden ama en azından ara öğün ya da kahvaltım dolapta oluyo çok rahat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?