- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.121
çok mantıklı ben de çok iyi yapamam ama çook severim öğle arası kahve zamanı benim için
Afiyet olsun canım benimmniçün 3 dilim ekmek acaba biraz sade bi kahvaltı olmuş snaki yumurta olsaydı ekmeklerden ziyade sonracııma yeşillik
benimki de dijital ben de öyle umut dünyası işte
çok güzeel çok doğruuu havalar ısındıkça herkes incecik kıyafetlerle rahat rahat gezerken hırka giyiyim şuram kapansın kısa kolu giymiyim kollarım kalın diye dolabın karşısında sinir krizleri geçirmekten bıkmadık mı
yemenin sonu yok bakdün hepimiz kaçamaklar yaptık ya da cumartesi şimdi bugün deseler kilo almıycaksın ye yine yerizsonu yok yani isteğimiz geçmiycek o yüzden doğru besinlerden yiyip tok kalmalı ve kan şekerimizi dengede tutmalıyız
başarıcaaaz
Bizim de pek gömlek pantolon olmaz ama tişörtler bebeğin kıyafetleri filan yığılıyo kenarda :) elime geçeni ütülerim bunu da son zamanlarda yeni adet edindim kayınvalide öyle yapıyomuş deniyim dedim hoşuma gitti daha güzel görünüyorlar. Çorap ve iç çamaşırlarının bazıları dışında ütülenir bendeyani evet kesiliyo derken şansımdan tam grebiliyorum sizlerin de bebekler var tabii onlarla ilgilenmeniz gerekiyo bi bakıyorum kimse kalmamış benim şansımdan
bana tüm işleri yap de ama ütü yap demeöellikle ütülenmiycek şeyler almaya çalışıyorum tabii evli olmadığımdan da gömlek pantolon giyen yok
Ben de burda bi topikte gördüm doğru dedim paylaşıyım herkes görsün motive olsun dedim :)
Hadi ya o kadar araştırdım bir fincandan bişey olmaz diye düşünmüştüm sağol canımCanım helal olsun hamurişi gelicek ve ben 1 tane alıcam mümkün değil :)
Gülaayy yeşil çayı unut oradan bence sütün 1 bardak dahi olsa etkilenirmiş diyetisyencim dedi :)
anneye tebrikkkdunde kuzenım arcelıkden soledı bende bılmıyomda arzumda ıyıdır bende bakm barı nasıl bıseyler
gunaydnn canım ya tartılar oynuyor ben bı normal aldım bespara etmez dıjıtal aldım gene kotuydu snra gene bı ust modelını aldm bu ıyı yatak odasına koyduk hep aynı yerde tartılıom tartılar bazen kafayı yıyor o yuzden dıyetsyene bak bsver takma onu sen.
tatlıya gelıncede eve geldm snra annemlere de tatlı getrdm ay cnm bı ıstedı bı an annem pısman olursun yapma dedı. ole durdum cunku dun sabah ıkı kasık muglama yedm
ben ayda bir tartılıyorum aslında mutlaka vermiş olduğumdan moralim yükseliyo ama burada pazar olduğundan tartılıcam pazarları artıkCanım tartı gün içinde farklı tartabilir dedi diyetisyen bir bardak su bazen 500 gr fazla bile çıkarabilir dedi tartıya bakmıcaksın dedi :) ama işte tartılıyorum dayanamam iki hafta .d
elma da çok iyi geliyor canım benim genelde vardır öyle bir sorunum elma epey yardımcı oluyogünaydın kızlar :) sindirim sorununuz oluyor mu diyet yaparken siz nasıl baş ediyorsunuz?
hı hı bol şekerli
Bizim de pek gömlek pantolon olmaz ama tişörtler bebeğin kıyafetleri filan yığılıyo kenarda :) elime geçeni ütülerim bunu da son zamanlarda yeni adet edindim kayınvalide öyle yapıyomuş deniyim dedim hoşuma gitti daha güzel görünüyorlar. Çorap ve iç çamaşırlarının bazıları dışında ütülenir bende
Günaydınlar canımm :) haftaya güzel başladık evet,keyfimiz yerinde :) hafta sonuna kadar böyle oluruz inşallahhhhHerkese günaydııın :) gerçi öğlen oldu amaa ben ancak gelebildim çocuklardan
Bakıyorumda pazartesiye güzel başlamışsınız hafta sonuna kadar böyle enerjik ve bol kilo vermiş olalım hep birlikte inşaallah
Herkese günaydııın :) gerçi öğlen oldu amaa ben ancak gelebildim çocuklardan
Bakıyorumda pazartesiye güzel başlamışsınız hafta sonuna kadar böyle enerjik ve bol kilo vermiş olalım hep birlikte inşaallah
Oyyy isteriz tabi günün her anı istiyoruz zten kilo vermeyi :)süperiiizz neşeli enerjik şuan bak hissediyorum yağlarım eriyo enerjiden
buarada bugün merkür güneşin yerine geçiyomuş çok ender rastlanan bir olaymış akşam üstü saat 17.12 den yarın saat 07.42 ye bol bol dua edip istediklerimizi düşünüp dile getiricekmişiz çok güçlü bir olumlu enerji varmış isteklerimiz gerçekleşebilirmiş
Verirsin inşallah verirsin :)3 hafta sonra kuzenimin dùğùnù var kızlar şöyle bi 4-5 kilo daha verebilsemgiymek istediğim kıyafeti giyebilecem yaa
Ayy ben de sinir oluyorum elimde tartı ordan oraya geziyorum valla. Birkaç yerde tartılıyorum,birbirine yakın sonuçlarsa en azını kabul ediyorum :)
Ben evde de soyunmadan tartılıyorum şekerimmm ya çok fark etmiyor zaten :) şimdi denedim senin için. 3 yerde aynı sonuç çıktı mesela. 1 yerde de farklı çıktı
Afiyet olsun canım benimmniçün 3 dilim ekmek acaba biraz sade bi kahvaltı olmuş snaki yumurta olsaydı ekmeklerden ziyade sonracııma yeşillik
benimki de dijital ben de öyle umut dünyası işte
anneye tebrikkkbenimkilerle beraber yaşasak mümkün değildi ayy çok zayfıladın ayy hap kadar kaldın bi de güzel yaparlar babam da annem de yemek dur bakalım durabilirsen
ben ayda bir tartılıyorum aslında mutlaka vermiş olduğumdan moralim yükseliyo ama burada pazar olduğundan tartılıcam pazarları artık
elma da çok iyi geliyor canım benim genelde vardır öyle bir sorunum elma epey yardımcı oluyo
hı hı bol şekerlibizi o kahveler mahvetti aslıcanım ama bu kez kandıramıycaklar bizi
ovvvütüsüz yaşam formuyum ben düşünemiyorum kendimi
süperiiizz neşeli enerjik şuan bak hissediyorum yağlarım eriyo enerjiden
buarada bugün merkür güneşin yerine geçiyomuş çok ender rastlanan bir olaymış akşam üstü saat 17.12 den yarın saat 07.42 ye bol bol dua edip istediklerimizi düşünüp dile getiricekmişiz çok güçlü bir olumlu enerji varmış isteklerimiz gerçekleşebilirmiş
3 hafta sonra kuzenimin dùğùnù var kızlar şöyle bi 4-5 kilo daha verebilsemgiymek istediğim kıyafeti giyebilecem yaa
Valla pek hoş buldum sabah sabah hepinizi☺ kaçamaksız enerjik bir hafta diliyorum şekerim. Umarım olur yaa. Ne tatlı ne ekmek aramıyorum hiç sorun olmuyoda bi tek şu tartı olayı yokmu çözemedim bi türlü kolumun altına alıp yanımda gezdircem yakındacanım annemde dıyette ve benı bılıyor zaten ılk teyzeme gıttım teyzem hem yememı ıstemez hem dayanamaz ole yemeynce ama saolsun annem durdurdu ya ıyı oldu gercekden snra pısmanlık. aılenn yemeklerı candır sızınkıler nerde peki
zaten bol bol dua edelım bunlar onemlı bız ısteyelım elbet olur bzm ıcın hayrlıysa
hosgeldın canım verırsın daha du kac hafta var sporda yapıosun skılasırsında tartıya cok bakma
Hahaha ilahi güldürdün beni kızz. Sen her gün tartılma bence, daha iyi olcak. Yoksa tırlatcan tartıylaValla pek hoş buldum sabah sabah hepinizi☺ kaçamaksız enerjik bir hafta diliyorum şekerim. Umarım olur yaa. Ne tatlı ne ekmek aramıyorum hiç sorun olmuyoda bi tek şu tartı olayı yokmu çözemedim bi türlü kolumun altına alıp yanımda gezdircem yakındahayır su içsem yarıyo ki fazla çıkarıyo sonra
Valla pek hoş buldum sabah sabah hepinizi☺ kaçamaksız enerjik bir hafta diliyorum şekerim. Umarım olur yaa. Ne tatlı ne ekmek aramıyorum hiç sorun olmuyoda bi tek şu tartı olayı yokmu çözemedim bi türlü kolumun altına alıp yanımda gezdircem yakındahayır su içsem yarıyo ki fazla çıkarıyo sonra
Ay yok tartılmıcam artık valla sinirlerim bozuluyo zaten yeşil çay falanda içemiyorum. oyüzden ödem oluyo sürekli 83 ü gördüm nasılsa arkasıda gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?